Merhabalar
Son zamanlarda iyice kafam karıştı işin içinden çıkamıyorum olgun ve mantıklı yorumlara ihtiyacım var.
İnsanlar neden evlenir,ben neden evleniyorum bunu bile sorgular hale geldim hayatımdaki kişinin her ettiği lafı da sorguluyorum. Sevdiğim insanla birlikte yaşamak için evlenmek istiyorum bunun cevabı tamam ama onun da sevdiğini biliyorum çok şey yaşandı tahammül sınırlarımızı zorladık ama hiç ayrılmadık karşılıklı sabrettik.
Erkeklerin bir takım hayvani dürtülerine beni biraz ilişkimden soğuttu açıkçası.özele gireceğim ama bunu anlatmam lazım konunun anlaşılması için,sevgilim daha önce kimseyle birlikte olmamış,duygusuz sevişemem kafasında.Aynı zamanda da sohbet esnasında ben çok soru sorunca zihinlerinde erkeklerin başka kadınları da düşündüğünü söyledi yani eş hamileyken vs.bunu az çok bende biliyorum insan zihnine engel olamaz,biz kadınlar bu konuda daha sadığız ama isteseler düşünmezler yani bilmiyorum belki de bu kadar açıkça söylemesi sinir etti ve üzdü bazen gereksiz yere açık sözlü olabiliyor.Bende sordukça sordum merakıma yenik düşüp,eleştirdim.Kimseye yüzde yüz güvenilmez aldatnayacağını biliyorum aldatırsa da zaten yapacak bir şey yok bir şekilde ortaya çıkar sonuçta beni kaybeder bundan artık korkmuyorum ama...
Şimdi evlilik,ilişki anlamsız gelmeye başladı onu hala çok seviyorum ama içten içe kırıldım nişan günümüz bile belli tabii ki evlenmeyi istiyorum fakat yine de bir yanım fazlasıyla karışık sizce bunu böylece kabullenmeli miyim?sonuçta ondan ayrılsam da bu kafamda hep olacak zaten başkasına hiç güvenemem.
Evet tam da böyle düşünüyorum başkası olsa hatta daha fazla şüphe duyacağım,haberlerde neler duyuyoruz normal görünen tipler sapık çıkıyor filan :/Şİmdi biraz dürüst olmuş bu konuda.
Netice de beyinlerini okuyamayız.
Ayrıca zaten kuşkuların başka bir erkek ile de çıksan aynı şeyi kafanda çevirip duracak.
Sevgilinin sevgisinden saygısından eminsen takılma sorma,anı yaşa
:) ben fazla duygusal yaklaşıyorum olaya bir de muayen günümdeyim tuz biber oldu. O kadınlara da anlam veremiyorum mesela.Valla Ben saniyodum ki hayat arkadasi bulmak icin evleniyolar sonra baktim Instagrama kocisimle kahvalti keyf temali postlar atmak icinmis jfkfkfkf
ama nolursa olsun kocasi komsuyu dusunerek ya da shakirayi falan seviselim diye degildir heralde
Ozaman hiç kendini doldurma derim.Evet tam da böyle düşünüyorum başkası olsa hatta daha fazla şüphe duyacağım,haberlerde neler duyuyoruz normal görünen tipler sapık çıkıyor filan :/
Sevgisinden eminim ki çok sorgulayan darlayan biriyim hani bana yapılsa ben tahammül edemezdim diyorum.
Söylememe gerek yok biliyor cıngar çıkaracağımı :)) bu yüzden de sonradan konuşmanın ardından seninle böyle konular konuşulmuyor hemen özele indirgiyorsun,kandırılmak hoşuna mı gidiyor diyor.Tamam masum değilsiniz de bari çaktırmayın dimiSaçma bi muhabbet olmuş.
Ama o an hele bi öyle düşündüğünü sezeyim parçalarım seni, ciddi anlamda he
Deseydin azcık gözdağı verseydin en azından.
Bide nişandan evlilikten önce insan karşısındakinden veya evlilikten soğuyabiliyormuş normalmiş bunlar.
O genel korkuyu atmıştım aslında şimdi bu çıkınca...Korkup evlilik yüzüğünü kargoyla sevgilisine gönderen tanıdığım var, korkusundan falcıya gidip sonra bundan etkilenip ilişkisini bitirmişti, şimdi evli.
Ben de aynı şekilde korkuyorum ama sevgilimden dolayı değil çevre dahil olacak korkusu var üzerimde hep, sizi sevdiğinden eminseniz dert etmeyin böyle şeyleri, dedikleri gibi yan komşuyu hayal etmiyorsa.
Yani de ben sordum işte saçmaladım daha önce söylediği bir şey üzerine muhabbet açıldı oraya kadar gitmiş oldu işte. Cahillik mutlulukmuşgereksiz dürüst olmuş bence. her gerçeği söylemeye gerek yok.
O genel korkuyu atmıştım aslında şimdi bu çıkınca...
Komşuyu mu hayal ediyor yakın arkadaşımızı mı nereden bileceğiz ki işte
Bunu hep düşünüyorum artıları daha fazla yoksa ayrılırdım zaten.Şunu da düşünüyorum sonuçta insan zihni ket vuramayız sevmediğimiz birine gıcık olup öldürmek isteriz ama katil değilsek yapmayız bunu.Bir yanım böyle düşünüyor bu mantığım oluyor,kalbimse üzülüyor ama hayatın gerçeği sonuçta başkasıyla olsam yine bunu düşüneceğim.Söylüyormuş zaten hayal ederler diye onu da çıtlatır eğer yaparsa diye düşündüm, dürüst insan en azından vallahi düşünmüyorum karıcım deyip düşünedebilirdi öyle şeyler okuyorum ki iyi kötü hangisi karar veremez oldum. En iyisi artı eksi listesi yapmak karar veremiyorsanız ve olmadığında hayatınızda nelerin eksik kalacağını onunla nelerin tamamlanacağını düşünmek. Siz size yakın geleni bilirsiniz sonrasında zaten. Bazen erkekler boşboğaz olabiliyor dediklerini yapmıyor olsalar bile. Şöyle diyeyim eyleme geçmediğinde din ve kanunlar bile düşünceye ceza kesmiyor, siz de kesmeyiverin zaten dediğiniz gibi bilemezsiniz.
Konuşma esnasında sende düşünsen bir şey diyemem "şu fikri kafandan çıkar,bunu düşünme diyemem" diyor.Çifte standartı olmuyor yani kendisi ne yapıyorsa bende yapabilirim gözüyle empati yaparak bakıyor.Kimse kusura bakmasın da eşi varken başka kadınları düşünen erkek yüzde yüz sapıktır! Bu kadar net diyorum işte! Aynı şey kadın için de geçerli.
Söyleyin bakalım biz de başka erkekleri hayal ederiz diye! Tabi sıkıyorsa!
Hayır eş hamileyken ne alaka ya! Çok sinir oldum, ne iğrenç zihniyet! Pes!
Bunu hep düşünüyorum artıları daha fazla yoksa ayrılırdım zaten.Şunu da düşünüyorum sonuçta insan zihni ket vuramayız sevmediğimiz birine gıcık olup öldürmek isteriz ama katil değilsek yapmayız bunu.Bir yanım böyle düşünüyor bu mantığım oluyor,kalbimse üzülüyor ama hayatın gerçeği sonuçta başkasıyla olsam yine bunu düşüneceğim.
Yüzde yüz emin olabilirim. O kadar derin bir konu ki asla böyle biriyle evlenmeyin derim. Ya çok çirkin bir düşünce bir kere. Başkasını düşünmek ne demek? Tövbeler olsun.Konuşma esnasında sende düşünsen bir şey diyemem "şu fikri kafandan çıkar,bunu düşünme diyemem" diyor.Çifte standartı olmuyor yani kendisi ne yapıyorsa bende yapabilirim gözüyle empati yaparak bakıyor.
Bize göre abazanlık ama erkek kafası,eşinizin düşünmediğine emin olabilir misiniz?
Zaten aksini söyleyen,asla aldatmaz diyen ve kısıtlayan erkeklerin ilk fırsatta bir şeyler karıştırdığına şahit oldum önceden.Bir sonraki yorumda vermişsiniz bununla beraber kendinize cevabı zaten, dert etmeyin öyleyse, bir şeyleri kontrol edememek bize sıkıntı veren kısım zaten ama bu kadar kontrolcülük oynamak da en çok bize zarar veriyor yine. Salın gitsin sürekli ithamlarda bulunulan insanların buna ister istemez daha yatkın olduğunu düşünüyorum. Başından beri bana sorgusuz sualsiz güvenme ben insanım, hata yapabilirim kusur işleyebilirim diye uyarıyorum erkek arkadaşımı ama bunları yaptım mı hayır, bu onun perdesini kaldırmak içindi. Körü körüne bağlanıp sonra kendi dışında bir olay geliştiğinde bunu çabucak kavrayıp doğru tepkiyi veremeyen insanların konularıyla dolu burası. En iyisi mantığı elden bırakmadan kalbinizi dinlemek sanırım. Ama hepimiz insanız ve hata yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?