• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğe alışamamak

sevonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
53
16
88
İzmir
2.5 aylık evliyim eşimle sorunlu bir evliliğimiz var boşanma aşamasına geldik 15 gün ayrı yaşadık şimdi tekrar barıştık ama ben bir türlü evliliğe alışamıyorum. 15 gün ailemle kaldım onlara çok alıştım şimdi onlardan ayrılmak zor geliyor çok yakınız aileme ve sürekli oraya gitmek istiyorum kendi evimde durmak istemiyorum. Evliliğe de eşime de en çok da eşimin ailesine aşılamadım.:(:(:( yardımcı olabilecek varmı

Evlenmeden önce de ailenize düşkün müydünüz?

Ne kadar süre nişanlı kaldınız, ne biliyim evlenmeden evinizin hayalini, evliliğinizin hayalini hiç kurmadınız mı?

Bile bile evlendiyseniz eşinize yazık etmişsiniz.

2,5 aylik evlisin ne ara annenlere gidip 15 gun kalma asamasina geldiniz. Severek mi evlenmistin yoksa evlenmeden once de mi isteksizdin?
Ailene git ama esinin gelme saatinde evinde ol derim.
Oynasmak sakalasmak bol bol yakinlasmak gezmek birlikte muzik dinlemek film keyfi yapmak bol abur cuburlu “yeni evli insan” aktiviteleri oneriyorum

1 yıl nişanlı kaldık öyle evlendik aileme aşırı düşkün değildim sadece kardeşime düşkünlüğüm vardı ama evliliğimizin başından beri eşimin ailesiyle sorunlar yaşayınca bir türlü alışamadım eşime de evime de

2,5 aylik evlisin ne ara annenlere gidip 15 gun kalma asamasina geldiniz. Severek mi evlenmistin yoksa evlenmeden once de mi isteksizdin?
Ailene git ama esinin gelme saatinde evinde ol derim.
Oynasmak sakalasmak bol bol yakinlasmak gezmek birlikte muzik dinlemek film keyfi yapmak bol abur cuburlu “yeni evli insan” aktiviteleri oneriyorum
Eşimle tartıştık ve babamı aradı eşim tartışma iyice büyüdü ve 15 gün ayrı kaldık. Daha yeni barıştık eve yeni döndüm

Sorunsuz evlilik yok ki sen bencil ve
Empati yoksunu bir kız mısın
Sanırım yeterince olgun değilsin
Keşke Evle nmeseydin sürekli ailede olman doğru değil

Sorunsuz evlilik yok ki sen bencil ve
Empati yoksunu bir kız mısın
Sanırım yeterince olgun değilsin
Keşke Evle nmeseydin sürekli ailede olman doğru değil
Bencil ve empati yoksunu değilim sadece evde yalnız kalıyorum çalışmıyorum eşin akşam 7 de geliyor bu sürede ailemi annemi onların ilgisini özlüyorum

Bencil ve empati yoksunu değilim sadece evde yalnız kalıyorum çalışmıyorum eşin akşam 7 de geliyor bu sürede ailemi annemi onların ilgisini özlüyorum
bu boşluğu
Ailenle doldurmak zorundam ısın yakın çevrede komşuların Vardır

Neyden sorun yaşadınız onu açıklasan?
Sen annenlere gideceğine onlar sana gelsin kardeşinle falan hem böylece evini de benimsemiş olursun.
Mesele evliliğe alışamamak değil bence iletişim sorununuz var eşinle.

Eşimle tartıştık ve babamı aradı eşim tartışma iyice büyüdü ve 15 gün ayrı kaldık. Daha yeni barıştık eve yeni döndüm

Simdi en bastan basla derim eski konulari kavgalari unut. Ilk aylar cicim ayladidir cok guzel olmasi gerekir gibi bi dusunce var ama inan en zoru ilk zamanlar evlilik giderek oturan giderek guzellesen bir sey. Kendini alisamiyorum modundan cikar giyin suslen ailene git gel esini ihmal etmeden

Canim sen ailene yakinsin bide beni düsun ailem konyada ben eslusehirdeyim ve senefe sadece 2 kere gidebiliyorum ve bende yanliz kaliyorum eşim kimi zaman aksam 8 sabah 8 calusiyor ve ben yuzunu bile goremiyorum konuşcak kimsem yok haline şukret derim ve evinde kal pasta borek yap yemekler yap eşine suslen onu anlamaya calis genelde erkekler ayak uyduramaz evlilige ama bu durum sende olmuş zamnla alisirsin hatta ailene bile gitmek istemezsin o yuzden bi sure evinde kal ve alismaya calis derim allah yardimcin olsun

Açık yazmamışsin. Eşini sevmiyormusun eşinin ailesiyle sorunların tahammul sınırı dışında mi. Sen hayatta ne istiyorsun. Evlilikten beklentin ne. Daha fazla detay verirsen belki yardımcı oluruz. Yargılamadan

Simdi en bastan basla derim eski konulari kavgalari unut. Ilk aylar cicim ayladidir cok guzel olmasi gerekir gibi bi dusunce var ama inan en zoru ilk zamanlar evlilik giderek oturan giderek guzellesen bir sey. Kendini alisamiyorum modundan cikar giyin suslen ailene git gel esini ihmal etmeden
Gerçekten en zoru ilk aylar insanlar cicim ayı falan diyince acaba bizdemi sorun var diye düşünüyorum. Ama eşimde bende alışamadık bir türlü oda özlüyo ailesini ama ben daha çok özlüyorum kendimi evimize ait hissedemiyorum ilk zamanlar böyle değildi ayrı kaldıktan sonra böyle oldu geceleri uyuyamıyorum bile sıçrayarak uyanıyorum sürekli:(

Gerçekten en zoru ilk aylar insanlar cicim ayı falan diyince acaba bizdemi sorun var diye düşünüyorum. Ama eşimde bende alışamadık bir türlü oda özlüyo ailesini ama ben daha çok özlüyorum kendimi evimize ait hissedemiyorum ilk zamanlar böyle değildi ayrı kaldıktan sonra böyle oldu geceleri uyuyamıyorum bile sıçrayarak uyanıyorum sürekli:KK43:

Severek mi evlendiniz? Kac yasindasin

Açık yazmamışsin. Eşini sevmiyormusun eşinin ailesiyle sorunların tahammul sınırı dışında mi. Sen hayatta ne istiyorsun. Evlilikten beklentin ne. Daha fazla detay verirsen belki yardımcı oluruz. Yargılamadan
Eşimle severek evlendik evliliğimizin ilk zamanları gayet güzeldi ama sonra ailesi baskı kurmaya başladı sen artık o evden çıktın bizimsin biz ne dersek o bizim kurallarımız var bizim adetlerimiz var eşimle evimiz için o ev bizim evimiz biz düzdük tarzında konuşmaya başladılar ki evi beraber düzdük eşit şekilde bu sebeplerden ben eşimin ailesinden soğudum kendi aileme daha çok ihtiyaç duymaya başladım eşimle sorunlarımız başladı benim ailem de aşırı ilgili akşamları sohbet edilen sıcak bir yuva vardı eşim öyle bir ortamda büyümemiş ben o sıcaklığı aradım o veremedi en sonunda ailesi yüzünden tartıştık ailesinin faturalarını ödüyormuş bana ödemiyorum diye yalan söyledi tartışma sonucu babamı aradı bak kızının halini gör diye ben babamla gittim 15 gün ayrı kaldık bu sürede baya tartıştık karşılıklı ağır şeyler söylendi bir kaç gün önce ikna etti eve geri geldim ama sanki bambaşka bir ev bambaşka bir eş kendimi kesinlikle buraya ait hissetmiyorum ailemi kardeşimi özlüyorum sürekli onlarla olmak istiyorum:( sürekli ağlıyorum nefes alamıyorum bu evin içinde:( uzun oldu kusura bakmayın ama içimi dökmek istedim sadece:(

Back
X