Evlenen değil evlendikten sonra işini bırakan herkes eşini cüzdan olarak görüyor bana göre evet.
Çünkü normal durumda insanlar mobbinge de uğrasa zorluklar da olsa napiyor? O esnada iş arıyor yeni iş bulunca diğerinin ihbar süresi sonrası işten ayrılıyor.
Ama evlenenler napiyor? Nasıl olsa eve para giriyor dur ben ayrılayım diyor. Çalışmak istiyorsanız bunu söylemeye devam etmenize gerek yok, is başvurularınızı profesyonel yapın, sayısını artırın odak bu olursa elbet bulunur.
Kolay olacak diye kimse demiyor zaten ama sırf zor diye bir şeyler yapmayı bırakana da kimse saygı duymuyor. Onlar da saygı duymuyor emin olun, ben önden doğruları söyledim diye beni düşmanınız sanıyorsanız varsın öyle sanın.
Ama burada çok var, yok atanabilecekken atanmadım üstüne çocuk yaptım şimdi ayrılmak istiyorum ya da eşim istiyor vs napicam bilmiyorum mesajları.
Herkes kendine yakistirdigi hayatı yaşar. Kadın kadının kurdudur tarzı söyleminiz de doğruları söyleyen bana değil, düşmenize göz yuman kişiler için geçerli bir söz asıl. Siz bilirsiniz hayat sizin nasıl biliyorsanız öyle yaşayın ama bu gidişat sizi sadece kendinizin de deneyimledigi gibi mutsuz yapar.
Üçüncü defa mesajımı okuyup bu sefer de farklı bir yorum yapmaya karar vermezseniz de sevinirim :)