evlilige alışamıyorum

evlilige sorumluluklara alıştım ama bi türlü kına gecesinde annemin aglayısnı unutamıyorum.babamı kardesimi cok özlüyorum.3 aylık evliyim.memlekete 6 saatlik uzaklıktayım.ne zaman alışırım kızlar.eşimi severek evlendim bi sorunum da yok ama ruhum daralıyor.aglıyorum sürekli
Beni de duygulandırdı yazdıklarımız.. çok yeni daha alışırsınız merak etmeyin allah başka sıkıntı dert vermesin sık sık konuşun ailenizle.. Ben 3 yıllık evliyim ve aileme inanılmaz bağlı bi insanın konuşmadığım haber almadığım bir gün bile yoktur.. çok şükür ki yakınım onlara fırsat buldukça gidiyorum. Ilk zamanlar ben de çok zorlandım alışmak gerçekten kolay olmuyo çok haklısınız umarım en kısa zamanda alışırsınız allah sağlık versin tüm sevdiklerimize.. Aile gibisi yok❤

Beni de duygulandırdı yazdıklarımız.. çok yeni daha alışırsınız merak etmeyin allah başka sıkıntı dert vermesin sık sık konuşun ailenizle.. Ben 3 yıllık evliyim ve aileme inanılmaz bağlı bi insanın konuşmadığım haber almadığım bir gün bile yoktur.. çok şükür ki yakınım onlara fırsat buldukça gidiyorum. Ilk zamanlar ben de çok zorlandım alışmak gerçekten kolay olmuyo çok haklısınız umarım en kısa zamanda alışırsınız allah sağlık versin tüm sevdiklerimize.. Aile gibisi yok❤
çok şükür ki büyük bi derdim yok.çok teşekkür ederim icten mesajın icin.ben de her gün arıyorum.dalga knusu olabiliyor her gün aramam .:) umarım annem de benim gbi zorlanmiyordur

evlilige sorumluluklara alıştım ama bi türlü kına gecesinde annemin aglayısnı unutamıyorum.babamı kardesimi cok özlüyorum.3 aylık evliyim.memlekete 6 saatlik uzaklıktayım.ne zaman alışırım kızlar.eşimi severek evlendim bi sorunum da yok ama ruhum daralıyor.aglıyorum sürekli
cocugun oldu mu alisirsin canim

Bizim mobilyada eksikler vardı eşim anahtarı arkadaşımıza bırakmıştı. Balayından döndüğümüz zaman evde başka eksikler olduğunu gördük üzerimizi değişmeden doğru mobilyacıya gittik . Onunla bir sürü sorun yaşadık baza başlık filan yanlış gelmişti vs neyse . Eşim sessiz kalıyordu biraz ben adamla tartıştım . Araya eşim girdi tabi falan filan eve geldik olay büyüdü kavga ettik . Şuraya geldiğimiz günden beri bana huzur vermedin dedi olay büyüdü . En sonunda arabaya bindik beni annemlerin yanına geri götürüyordu yoldan bağır çağır ağla filan geri döndük 50 km gitmiştik baya yani. Ben hala gerginim o olaydan dolayı . Atlattık barıştık ama bilmiyorum çok üzüldüm etkisi geçmedi sanki durup durup hatırlıyorum . Mobilyacı hala eksiklerin bir kısmını çözmedi eşim sakin kaldıkça ben içten içe sinirleniyorum ona
o eşya olaylarını ben de yaşadım.ama atlatmışsınız bak.birbirinize daha sıkı sarılırsınız insallah.

çok şükür ki büyük bi derdim yok.çok teşekkür ederim icten mesajın icin.ben de her gün arıyorum.dalga knusu olabiliyor her gün aramam .:) umarım annem de benim gbi zorlanmiyordur
Rica ederim ne demek.. Sizin mutlu olduğunuzu bilmek annenize yeter merak etmeyin.. gözümüzün içine bakıyorlar resmen bi sıkıntımız olmasın diye.. Siz mutlu olduktan sonra her şey daha kolay olur eşinizi de ihmal etmeyin derim naçizane:) ben yapıyorum bazen sonra üzülüyorum. Her şey güzel olsun inşallah sizin için sevgiler..

İnsan düşündükce özler canim.Mesela kucukken oturduğum evi özlüyorum sonra cocukluk arkadaşlarimi özlüyorum bekarken yaşadığım evi özlüyorum dostlarimi özlüyorum özgürlugumu özlüyorum,bakkala diye evden cikip 3 saatlik yere arkadaşla bulusmaya gittigimi özlüyorum.evlendigimin ilk gunlerini özlüyorum cocugum olduktan sonra da uyumayi özlüyorum.
Sonra geri dönüp baktigimda bu ozlemlerin beni nerelere getirdigine bakiyorum evli,mutlu cocukluyum:) zamanla alisirsin annenlerden evine koşarak gelirsin..

Ben de baba evinden zor ayrildim. Ayni yerde oturuyorduk ama tasindik .Kocaman bir bosluga dustum. Esim surekli oraya buraya goturuyordu. Ama hep aklimdalardi. Simdi mesgalelerim artti. Alistim.
Aliisirsin hic merak etme

Ay canm ya. Sevdiklerinin sağ oldugunu dusunerek sukret. Bol bol dua et namaz kil cnku yeni nevlenenlere musallat olabiliyorlar. Ozellikle dar vakit diye adlamdirdigimiz aksamla gunduz arasinda ruhun daraliyorsa(Yasak oldugu icin konuyu cok acamiyorum)
Ay ne sacmasin sen ya obur konuda anneye kotu soz burda sacma bir yorumun..

Bende ağladım hep çocuk olana kadar hep annemi kardeşimi özledim çocuk olunca onun telaşesinde olup özlemim azaldı sanırım

Back
X