- 7 Eylül 2025
- 11
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi sena015551
-
Belki de öyledir ama benim gibi olanlar var mı diye yazmak istedimSüreç daha çok erken 6 aydan önce hiçbir şeye
Kendi kendime bırakmadım doktorumla beraber azalttık. Şimdi de hem doktor hem terapi desteği alıyorumBı kere panik atak yaşadım .Tekrarlamadi tabiki önlemini aldım uzmana gittim bakış acimi düzelttim.Heosi bu kadar kolay değil bu kişiden kişiye tavra doktora yaşananlara göre değişir .Öyle eski neşe enerji sizin durumda gündelik öneriler işe yaramaz.Altinda yatan nedeni doktorunuzla bulup bu terapi olur yaşam koçu olur psikolog olur psikiyatri olur onu bilemem yoğun bir tedavi süreci gerekir ayrıca ilacı kendiniz kesmediniz umarım iyi oldum diyerek.Altinda yatan nedeni bulup iyi etmediginiz sürece ben iyileşmeye inanmıyorum.Beyinsel yaşamsal duygusal çocukluk travmalar anî kayıp şoklar yada hepsi.Bence tedavinin tam olması için bunu tetikleyen sorun bulunup onun üzerinde çalışılmalı .Yoksa kroniklesebiliyorda
Doktorunuz işinin ehli ise bu çok iyiKendi kendime bırakmadım doktorumla beraber azalttık. Şimdi de hem doktor hem terapi desteği alıyorum
İnşallah sebebini bulursunuz atakları başlatan tetikleyiciyi ve nedeniniDoktorunuz işinin ehli ise bu çok iyi
Benim şuan anlamaya çalıştığım biraz da 5 senedir yaşadığım zor deneyimlerde oldu ama böyle olmamıştım hiç. Şimdi ise tam hayatımın en güzel günleri geldi sanarken tekrar etti. Teşekkür ederim ilginiz icinYazdıklarım umarım sizi endiselendirmez elbette geçmeyecek birşey değil fakat dua dan çok beyin yapısı kimyasallarla ilgili yada travmatik kayıplar endişe korkularla ilgili olduğu söyleniyor kahve iç kitap oku müzik dinle endişelenme falan bende işe yaramadı doktora iyi bir doktora gidip onunla kısıtlı değil bol vakitre görüşmek kökten çözmek yada onunla yaşamayı öğrenip tetikliliyicileri ortadan kaldırıp atakları kontrol etmek gerek ben böyle düşünüyorum
İnşallah halledersiniz bana iyi olacaksınız gibi geliyor sizede nefes egzersizleri verdimi sakin ol derin derin nefes al bir şekilde iyi olmanızı dilerimBenim şuan anlamaya çalıştığım biraz da 5 senedir yaşadığım zor deneyimlerde oldu ama böyle olmamıştım hiç. Şimdi ise tam hayatımın en güzel günleri geldi sanarken tekrar etti. Teşekkür ederim ilginiz icin
Doğru. Bunu çoğu kişi söylüyor şuan ama diğer insanlara bakıyorum sanki evlenen herkes çok mutlu. Bu bakış açısı da yanlış farkındayım ama şuan ben yaşamıyorum da herkes bir şekilde hayata tutunmuş yaşıyor gibi. Bu durumlarda aklıma ister istemez kaygili düşünceler geliyor. Gerçekten eşimi seviyor muyum ya da evliliğe hazır değil miydim diye. Evlenmeden önce hiç böyle kaygılarım yoktu ve evliliğin kendisiyle ilgili de şuan hiçbir sıkıntım yok aslında. Yani kayinvalidem çok iyi. Eşim iyi. Hiç kavga etmiyoruz falan gibiEvlilik gibi kişinin hayatını buyuk ölçüde değiştiren seyler psikolojik rahatsızlıkları tetikleyebiliyor. Bu evliliğinizin iyi yada kötü olmasından ziyade belki yani hayat düzenine uyum sürecinde olmanızdan kaynaklı tetiklenmis olabilir
HayirHiç kavga etmiyor musunuz?
Evet her şekilde yardımcı oluyor yanımdakiler de terapistim de. Ama ben panikatak geçirmiyorum.İnşallah halledersiniz bana iyi olacaksınız gibi geliyor sizede nefes egzersizleri verdimi sakin ol derin derin nefes al bir şekilde iyi olmanızı dilerim
Süreç daha çok erken 6 aydan önce hiçbir şeye alışılmıyor açıkçası
Evet yapıyorumSpor yürüyüş yapacak gücü kendinizde bulabiliyor musunuz? Evden çıkmayı gerektirecek bir sebep bulabilir misiniz
Super iyi geliyor benceEvet yapıyorum
Evet ama ben zihnimdeki düşünceleri susturamıyorumSuper iyi geliyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?