- Konu Sahibi okaliptuss
Bir evlilikte aldatma, içki, kumar vb yok fakat anlaşamamazlık var, aşk ve sevgi bitmişse çocuk varsa yürütülmeli midir yoksa bitirmeli midir? düşüncelerinizi merak ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir evlilikte aldatma, içki, kumar vb yok fakat anlaşamamazlık var, aşk ve sevgi bitmişse çocuk varsa yürütülmeli midir yoksa bitirmeli midir? düşüncelerinizi merak ediyorum.
Ah canım annem 26 yıldır yürütüyor..dediğin gibi anlaşmazlık sorun sadece.. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi
Ama şu bir gerçek ki bizler eskiler kadar dayanıklı değiliz..
eskiden hayat daha basitti galiba şimdi hayat gittikçe zorlaşıyor ve altından kalkamıyoruz...
Aynen öyle.. diyorum ya anlaşmazlık konuzunda annem ve babam üstüne tanımam. siyah ve beyazlar bu kadar zıt olablirler birbirlerine, her fikirleri farklı ve tartışmayla biter..Sizinde mi öyle?
Büyük konuşmayım ama sanırım ben olsam yapamazdım.. berbat bir duygudur..
bu evliliği kurtarmaya değer mi? çaba sarfetmeli miyim? bilmiyorum...
boşandıktan sonra ne olacak? bi daha evlenebilir miyim? zannetmiyorum...
offf...
evliliğe devam edebilmem için beynimi temizlemem gerekiyor, unutabilir miyim ki hakaretlerini?
aşk zamanla yerini daha monoton bir sevgiye bırakabilir
ama sizin durumunuzda sanırım işin içine hakaret de girmiş
bu sanırım içinizdeki ona dair her türlü olumlu şeyin yitmesine neden olmuş.
psikolojik destek almanız faydalı olabilir ya da bir evlilik danışmanına gitmeniz.
ortada çocuk varken evliliği bitirmek çok zor bir karardır.
ama unutmayın mutlu anne mutlu çocuk demek.
her sabah hayata mutsuz uyanmak kolay degildir eminim.
Ben olsaydım yürütürdumBir evlilikte aldatma, içki, kumar vb yok fakat anlaşamamazlık var, aşk ve sevgi bitmişse çocuk varsa yürütülmeli midir yoksa bitirmeli midir? düşüncelerinizi merak ediyorum.
Ben olsaydım yürütürdum
zaten sevgi bitiyor, saygı başlamiyormuydu?
saygida'da bir kusur yoksa?
Aksi takdirde, yani ozaman hiç evlenmeyelim yani yani![]()