- Konu Sahibi justtmarried
merhaba
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizle ilişkiniz ne güzelmiş.. İnşallah sizinki gibi bir ilişkimiz olurDiğer anlattığınız kızın ilişkisi gibi birşey yaşamak istemem açıkcası ya..Cicim aylarında kaynanayla, dedeyle oturma, çekirdek çitleme falan
![]()
Şu bikaç aydır bizde sıradanlaştık ne yazıkki. Şartlar işte...
Allah gönlünüze göre versin inşallah. Sizin elinizde![]()
Eşinin ailesini sevdiğini düşünüyordum. aslında öyle anlatmıştın da bıkma noktasına mı geliyorsun ki?
ikinci olarak arkadaşının eşiyle aynı kültürden olduğunu düşünüyorum. yeni jenerasyonda eğer hala kahveye gitme alışkanlığı varsa ve kadın da buna günlük rutin gözüyle bakıyorsa hayattan öğrendiği bu kadardır.
en nihayetinde herkes gördükleri,öğrendikleri,hayata verdikleri ve almak istedikleri doğrultusunda yaşar. buna bağlı olarak da mutlu/mutsuz kavramı ortaya çıkar. yani mutluluk standart değil, bireysel göreceli bir kavramadır.
1 yılı geçmiş canım olsun o kadar.. Bak millet 5 aylık evliyken çekirdek çitliyorAmin inşallah
![]()
Evet eşimin ailesini seviyorum. Rahatlıklarıyla bana yaşattıkları dışında.
sana yaşattıkları sevgiyi törpülemiyor mu? 3 pazar kahvaltısını birlikte ettiniz diye pazarlardan bıkıyorsan..bence sevgi değil ama anlam veremedim.
Bence ömür boyu hayat inceliklerle yaşanmalı. Yoksa evliliğin ne anlamı kalır ki. Böyle devam etmicek yani :)
Ozamn bende o anlam veremediğim şeye sevgi diyorum diyelim :)
Belkide sadece saygıdır, bilemiyorum.
Sevgiyi törpülemez olur mu. Şuan yüzlerini görmemek için evlerine uğramıyorum 2 gündür. Demekki sadece sempatiymiş ozaman bilemiyorum...
Buradaki tespit nedir?
Ben o anlattıgınız kadının da mutlu olduğunu sanmıyorum ! Şartlara göre hayatını biçimlendirmiş tabiri caizse koyvermiş gitmiş gibi geldi bana..
Evlilikte beklenti olması saçma zaten.İki kişi hissederek bazı şeylere özveride bulunuyor/bulunmalı.
valla bu cümlenden sonra olsa olsa kendini kandırmaca derim ben buna...zaten sevmek zorunda değilsin. neden kasıyorsun ki..
aynen öyle..ya da konu tespiti ana temadan çıkarmış olsak dahi.. bu milyon yıl önce milyon kez tespit edilmişti.![]()
Kasmıyorum. Siz beni tanımıyorsunuz ben sizi. Onları sevdiğime kimseyi inandırmam gerekmiyor. Sevdiğimi düşünüyordum. Ama başka bir duyguymuş demekki bu.
Buradaki tespit nedir?
Ben o anlattıgınız kadının da mutlu olduğunu sanmıyorum ! Şartlara göre hayatını biçimlendirmiş tabiri caizse koyvermiş gitmiş gibi geldi bana..
Evlilikte beklenti olması saçma zaten.İki kişi hissederek bazı şeylere özveride bulunuyor/bulunmalı.