- 18 Kasım 2018
- 97
- 55
- 88
- Konu Sahibi hayalbekcisi
-
haklısınız aynı eve girmeden insan bu kadar takılacağını anlamıyor aslında ozamanlarda küserdi hatta 1ay kadar küs kalmışlığımzda vardı o zamanda yoktan yere idi kavgalarmz sevgi üstesinden gelir sanıoduk ki geldi de şimdi de gelir ancak olan bana oluyor gbi hissediyorum çünkü çok yoruluyorum maalesef eşime olan saygımıda kaybediyorum yavaş yavaş bu ki sonun başlangıcıdır derler sonu olsun istemiyorum diyeceksiniz ki o zaman o çabalasın o düşünmüyor geçen hafta çok büyük bi tartışmamz oldu ki ben nefret ederim konu komşuyu rahatsız etmekten sesimizin duyulamasndan eşim için kendisi önemli dinlemez kimseyi sesler yükseldi yine oysa ben geridim neyse o geçti ara ara gerginlikler oluyor bu gün 8de kalkıp kahvaltı hazırladım buçuk gbi anca kalktı yedi traş duş sigara vs derken 09.50 oldu 10 da işyerinde olması gerekiyor sanırsınız ev harpten çıkmış her yer her yerde o kadar düzensiz ki kapıda gitmesini bekliyorum yok cüzdanım yok anahtarım yok çantam yok bilmem ne dedim bi kerede akşamdan hazırla ki annem geldi aklıma biz çocukken okul çantasını sabah hazırlardm aynı sitemi ederdi böyle çıkmasını beklerken yanlış ayakkabı dedi başka ayakkabı istiyomuş bazen benim imtihanımın sen oldgunu düşünüyorum hadi dedim ama oynatmamam 5kalmıştı o da sakin sakin ben her zaman düşünüyorum bu kız benim imtihanım diye demez mi belki abartıyorum ama çok sinir oldum hakketmedğimi düşünyorum madem öyle sen nie söyledin diyebilirsin benimde evimde annem hazırlardı kahvaltımı şimdi paşa 10da gidicekmiş 8de dio bana kalkıp hazırlıyorum kravatından çorabına atletine gömleğine her şeyi düzüyorum dha ben nasıl imtihan oluyorum..özür dilerim çok dolmuşum çok konuşuyorum..Anlıyorum
Ama şunu anlatmaya çalışıyorum. Uzun zaman Flört ettik dediniz. Flört esnasında küstüğünde nasıl davrandığını ya da bu tip özelliklerini çok iyi tanımanız gerekirdi diye düşünüyorum.
Belki eşinizde yorgundur. Onunla konuşmalısınız.
Yazdıklarınızdan sevgisizlik ilgisizlik hissettiğinizi sezdim. O Yüzden sevgi yok aranızda dedim.
Yarın sabahta sen hazırlama. Böyle yapan kişiye ben hazırlamazdım. O zaman anlar imtihanını.haklısınız aynı eve girmeden insan bu kadar takılacağını anlamıyor aslında ozamanlarda küserdi hatta 1ay kadar küs kalmışlığımzda vardı o zamanda yoktan yere idi kavgalarmz sevgi üstesinden gelir sanıoduk ki geldi de şimdi de gelir ancak olan bana oluyor gbi hissediyorum çünkü çok yoruluyorum maalesef eşime olan saygımıda kaybediyorum yavaş yavaş bu ki sonun başlangıcıdır derler sonu olsun istemiyorum diyeceksiniz ki o zaman o çabalasın o düşünmüyor geçen hafta çok büyük bi tartışmamz oldu ki ben nefret ederim konu komşuyu rahatsız etmekten sesimizin duyulamasndan eşim için kendisi önemli dinlemez kimseyi sesler yükseldi yine oysa ben geridim neyse o geçti ara ara gerginlikler oluyor bu gün 8de kalkıp kahvaltı hazırladım buçuk gbi anca kalktı yedi traş duş sigara vs derken 09.50 oldu 10 da işyerinde olması gerekiyor sanırsınız ev harpten çıkmış her yer her yerde o kadar düzensiz ki kapıda gitmesini bekliyorum yok cüzdanım yok anahtarım yok çantam yok bilmem ne dedim bi kerede akşamdan hazırla ki annem geldi aklıma biz çocukken okul çantasını sabah hazırlardm aynı sitemi ederdi böyle çıkmasını beklerken yanlış ayakkabı dedi başka ayakkabı istiyomuş bazen benim imtihanımın sen oldgunu düşünüyorum hadi dedim ama oynatmamam 5kalmıştı o da sakin sakin ben her zaman düşünüyorum bu kız benim imtihanım diye demez mi belki abartıyorum ama çok sinir oldum hakketmedğimi düşünyorum madem öyle sen nie söyledin diyebilirsin benimde evimde annem hazırlardı kahvaltımı şimdi paşa 10da gidicekmiş 8de dio bana kalkıp hazırlıyorum kravatından çorabına atletine gömleğine her şeyi düzüyorum dha ben nasıl imtihan oluyorum..özür dilerim çok dolmuşum çok konuşuyorum..
harikasınız zaman zaman bunu söylesem de kendime bazen farkedemiyorum işte eski beni çok özlüyorum terapist ilişkimiz için ne biz olmuş ne ben kalmışsınız dedi öyle ne eski keyfim var ne eski sabrım sanki tek tek değil 3 er 5er geçmiş gibi yıllar artık büyükşehirdeyim acil kendime gelmeliyim teşekkür ediyorumBence yapmanız gereken bi kendinize gelin neden kendinizi salıyorsunuz yaşlanıcaz ama erkenden salmak neden lutfen bunu kendinize yapmayın siz kendinize deger vermiyorsunuz esinizden istiyorsunuz önce siz kendinize deger verin toplayın kendinizi kiymetinizi bilin.
harikasınız zaman zaman bunu söylesem de kendime bazen farkedemiyorum işte eski beni çok özlüyorum terapist ilişkimiz için ne biz olmuş ne ben kalmışsınız dedi öyle ne eski keyfim var ne eski sabrım sanki tek tek değil 3 er 5er geçmiş gibi yıllar artık büyükşehirdeyim acil kendime gelmeliyim
Rica ederim güçlü kalınharikasınız zaman zaman bunu söylesem de kendime bazen farkedemiyorum işte eski beni çok özlüyorum terapist ilişkimiz için ne biz olmuş ne ben kalmışsınız dedi öyle ne eski keyfim var ne eski sabrım sanki tek tek değil 3 er 5er geçmiş gibi yıllar artık büyükşehirdeyim acil kendime gelmeliyim teşekkür ediyorum
onu da denedim eşim bana küsünce kendi yapar ütüsünü güya minnet etmiyor sonra hep der ben ne zaman sen yemek yapmadın vs die laf ettim ama yemeği beğenmeyince yok öğrenci evi yemeği yok bilmem ne bütün gün yattı ev de çok zor değil bi salata yapayım ya da sofra kurmaya yardım edeyim ne hikmetse tam sofra zamanı uyudu çok zeki bi adamdır eşim yerin altını bilir bana gelince affedersiniz salağa yattığını düşünüyorum eğer umursasa tutuar diyorum bi ucundan atla deve değil sonuçta ama söyleyince suratı mahkeme duvarına dönüyorYarın sabahta sen hazırlama. Böyle yapan kişiye ben hazırlamazdım. O zaman anlar imtihanını.
Çok küstahça bi laf olmuş çok Kırıcı.
Kendi halinde takıl bir süre bakalım o ne yapacak.
Canım kendini salma.
Senede kendini mutlu edecek farkli seylere yonel.
Ben mesela bebekli olduğumdan dışarı çıkamıyorum hasta olur diye .
Ama sen çıkabilirsin.
Bende eşinden hoşnut değilim.
Çocugumuzun bugün hastaneye gitmesi gerekiyordu.
Sabahtan ise gidip gelicekti mesela.
Saat 11 de ise gitti.
E haliyle bizde hastaneye gidemedik.
Dün sırf çocuğuyla ilgilenmemek için ise gidicem diyip 3 kadar telefonla oynadı
Sonuç
Bu.
Evlilik kurumunda çoğu zaman erkeklerin görevi para kazanmaktan öteye gitmiyor. Erkekler para kazanıp faturaların düzenli ödenmesiyle tüm sorumluluktan kurtulduğunu düşünup eve, eşine ve çocuğuna karşı sorumluluklarını göz ardı ediyor. Oysa ev bir gemidir. Bu geminin su yuzeyinde batmadan kalabilmesi icin sadece işin maddi boyutunun karşılanması yetmez. Kadın evliliğinde "eş" olarak ihtiyac duyduğu sevgiyi, ilgiyi alabilmelidir. Cocukta ayni sekilde. Kadın tek başına hem kocasının hem çocuğunun hem evinin yükünü sirtlayabildiginde ve evliliğinin içerisinde nasıl tek başına kaldığını farkettiğinde artık "koca " kişisinin konumunu gereksiz görecektir.
Karin tokluğuna bir ömür sevgisiz ve ilgisiz yaşamak yerine tek başına veyahut onu seven gerçek bir kocayla devam edecektir.
Bir aile terapistine gitmeyi denediniz mi ?onu da denedim eşim bana küsünce kendi yapar ütüsünü güya minnet etmiyor sonra hep der ben ne zaman sen yemek yapmadın vs die laf ettim ama yemeği beğenmeyince yok öğrenci evi yemeği yok bilmem ne bütün gün yattı ev de çok zor değil bi salata yapayım ya da sofra kurmaya yardım edeyim ne hikmetse tam sofra zamanı uyudu çok zeki bi adamdır eşim yerin altını bilir bana gelince affedersiniz salağa yattığını düşünüyorum eğer umursasa tutuar diyorum bi ucundan atla deve değil sonuçta ama söyleyince suratı mahkeme duvarına dönüyor
haklısınız bence de bunu anlamak çok zor da değil üstelik neden sizce bunu mühimsememeleri bakın siz bebekte var diyorsunuz artık önceliğiniz bebek olmuştur sanırım aklı selim bir kimse evliliğin selameti için yardım edeyim demez mi bu ataerkil toplumun kadına dayattığı saçma sapan bi fedakarlık değil m?artık herkes çalışıyor çok zor değil maalesef kadın olmak zor diyorum ya benim eşim zekidir anlar dicem ama bencilliği dah baskın sanırım anlamamazlığa gelio bense emeklerimin derdindeyim.
Erkekler evlilik terapistine gitmeyi olumlu bulmuyor.Bir aile terapistine gitmeyi denediniz mi ?
Hep biz abartıyoruz zaten.Erkekler evlilik terapistine gitmeyi olumlu bulmuyor.
Ona göre delilik
Veya evliliklerinde ne sorun var ki
Sen abartıyosn oluyor
Mühendis mi eşin? Birebir aynı duyguları yaşıyorum. Çözüm bulamadım 6.5 yılda.meraba kızlar ben iki yıllık evliyim eşimle severek evlendik gerçi pek mükemmel bi çift değildik hiç bir zaman ama artık hiç iletişim kuramuyoruz birbirimizle onun kariyerli bi işi var ben henüz istedğim yere gelemedim maddi olarak sıkıntımız yok ben çok sevgisiz hissediyorum kendimi aç kaldım sanki ilgiye eşim 2yılda çok yaşlandığımı söylüyor ve maalesef ben de öyle hissediyorum eşimin elinden telefon düşmüyor sürekli bi oyun derdinde arkadaşlarıyla vakit geçirmeye bayılıyor benim zorumla hsonu evde oluyo ama ya pc başında ya tel elinde hiç bir şey şekilde bana yardımcı olmuyor ev işleri de hep benim üzerimde bi yerde okumuştum bekarken birlikte güldüğünüz kimse ile evlenin diyordu içime dert oldu kaldı biz değil beraber gülmek beraber üzülmüyoruz bile ne yaşadığımdan haberi dahi yok dışardan bakınca belki bir çok kişinin özendiği bi hayat benim ki oysa dışı seni içi beni yakıyor bazen fevri çıkışlarım oluyor o kadar çok sineye çektiğim yaram var ki benim fıtratım naiftir ince düşünürüm erkek milleti düz mantık derler eşim ise dahada düz anlatınca dahi of puff der eser gürler çok isterdim aynı dili konuştuğum biriyle hayatımı paylaşmak ben sanki bi oyunda kendimi kandırıyorum zaman tüketiyorum öylece kendimi haksızlığa uğramış hissediyorum farkındayım eşimde mutsuz beklentimi aza indireyim diyorum sonra bi bakıyorum kendim yazıp oynuyorum eşim hiç bir şeyin farkında değil böyle düşünmemiştim hiç bir şeyi benim gibi hisseden var mı aranızda?
Evet iki gün anlar seni üçüncü gün yine eskiye döner. Çünkü fıtratı böyle. Eşim de hep “huzursuzluk çıkarıyorsun “ der. Sanki her şey normal...eşim sevmiyorum demiyor bence ikimizde aynı haldeyiz belki ben çok negatifim üzgünken bardğın hep boş tarafını görüyorum o çok irdelemiyor şunun farkındayım artık ne ben onu ne de o beni eskisi gibi seviyor öylede olamaz zaten flört ederken bambaşka idi hayatımız biz beraber büyüdük bir de şimdi gitmekte zor kalmakta ya da ne terkedebilecegin kadar kötü ne de dayanılacak kadar kolay terapiye gittim tek seans eşim gelmek istemedi sonrasında uzun uzun konuştuk o gün için anladı beni ama şimdi yine parlıyoruz ikimizde onca yaşanılanın dolumu belki de..
tek seansına gidebildim haftaya eşimle beraber gidicez ama o gitme taraftarı değil aslında doğru psikoloğum beni sadece dinledi daha önce hiç bir görüşmem olmadığı için bi fikrim yok böyle mi oluyor bilmiyorum ama ben iki yorum yapmasını bekledim içten içe belki eşimle gittiğimizde konuşur nasıl bi süreç olucak bilmiyorum eşimse boşa giden para gözüyle bakıyor bu işe..Bir aile terapistine gitmeyi denediniz mi ?
şuan için çalışmıyorum ama çalışırkende farklı değildi yaşamımızAynen.
Hem para kazanıp hemde böyle ekstra işlerle ugrasiyosun
hayır değil hukukçu bu durum daha çok üzüyor beni ne çok olay gördün be adam beni de anla istiyorum içinden gelmeli sanırım sosyal bilimci bi insanın empati yapamaması çok kötü bence ve ben şansa bağlıyorum artık yaşadıklarımı mantıklı bi açıklama yapamıyorum kendimeMühendis mi eşin? Birebir aynı duyguları yaşıyorum. Çözüm bulamadım 6.5 yılda.
sürekli suçlanmaktan bıkmış eşim dırdır yapma diyorum kendime insan bazen öyle doluyor ki eşine dostuna dert yana yana insanları sıkmaktan korkuyor bu yüzden çok mühim bu platform çok teşekkür ediyorum hepinizeEvet iki gün anlar seni üçüncü gün yine eskiye döner. Çünkü fıtratı böyle. Eşim de hep “huzursuzluk çıkarıyorsun “ der. Sanki her şey normal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?