Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evliliğe Karar Verirken Göz Önünde Bulundurduğunuz Etkenler...
Ve ne kadar o farklı ailesinden diye düşünerek onu sevmekten vazgeçmesem de evlendikten sonra
dilimden düşmeyen bir laf var.
Salak kafam! Armutun elma verdiği görülmüş mü?
Elbet bir tarafları çekecek
Nasıl düşünemedim.. Bari hazırlıklı olurdum da hayal kırıklığı yaşamazdım bu kadar büyük
Ve ne kadar o farklı ailesinden diye düşünerek onu sevmekten vazgeçmesem de evlendikten sonra
dilimden düşmeyen bir laf var.
Salak kafam! Armutun elma verdiği görülmüş mü?
Elbet bir tarafları çekecek
Nasıl düşünemedim.. Bari hazırlıklı olurdum da hayal kırıklığı yaşamazdım bu kadar büyük
Galiba ikimiz de aynı tongaya düşmüşüz:))
Gerçekten hepimizde olduğu gibi aileden gelen genetik huylar malesef değişmiyor.Eşim karakter olarak ailesinden farklıdır ama yeme içme alışkanlığı olsun,yatma kalkma düzeni v.s tamamen ailesi.Velhasılı kişilik farklı olsa da temel bazı şeyler "armut dibine düşüyor" durumunda oluyor malesef.
Çok büyük hayal kırıklığım olmadı çok şükür ama bazen aynen sizin gibi kendime "başka ne bekliyordun ki" dediğim olur tabi:) Ama gene de farklı taraflarını görüp teselli oluyom,ne de olsa seviyorum hala:)
Evlenirken de ilk baktığım özelliği sorumluluk duygusu oldu.Benim için en önemlisi budur çalışmayı sever mi.Ne de olsa maddi olarak sorumlu kişi o olacak.Tabi vicdanı,insanlara hitap şekli bunlar önemli bence.