Evliliğe Karar Verirken Göz Önünde Bulundurduğunuz Etkenler...

Evliliğe Karar Verirken Hangisi En Önemli?

• Evvela aile yapısı mühim olan

OY: 0 0,0%
  • İyi bir işi olsun da varsın kendi yağımızla kavrulalım

• Çevrede saygın biri olsun da gerisi mühim değil

• Ankete Katılan
    6
kendi kendime bu adamla ömür geçer mi diye sormuştum içimden baktım cevabım evet fazlada düşünmedim zaten yaşanmadan anlaşılması çok zor...

Ben sadece ona evet diyorum onunla evleniyorum diye tek eşimin kişiliğine baktım.
Ama yetmezmiş aile yapısı, karakteri de çooook önemliymiş malesef:25:

Katılıyorum :29:
Bir bütün olarak ele almak gerekir :31: bütün bir piliç gibi :56:

Daha çok horoz ve kümesi gibi bakmak lazım ama içeride hindi gibi girmek lazım.:51:

Ve ne kadar o farklı ailesinden diye düşünerek onu sevmekten vazgeçmesem de evlendikten sonra
dilimden düşmeyen bir laf var.
Salak kafam! Armutun elma verdiği görülmüş mü?
Elbet bir tarafları çekecek:ssz:
Nasıl düşünemedim.. Bari hazırlıklı olurdum da hayal kırıklığı yaşamazdım bu kadar büyük:31:

Ve ne kadar o farklı ailesinden diye düşünerek onu sevmekten vazgeçmesem de evlendikten sonra
dilimden düşmeyen bir laf var.
Salak kafam! Armutun elma verdiği görülmüş mü?
Elbet bir tarafları çekecek:ssz:
Nasıl düşünemedim.. Bari hazırlıklı olurdum da hayal kırıklığı yaşamazdım bu kadar büyük:31:

Galiba ikimiz de aynı tongaya düşmüşüz:))
Gerçekten hepimizde olduğu gibi aileden gelen genetik huylar malesef değişmiyor.Eşim karakter olarak ailesinden farklıdır ama yeme içme alışkanlığı olsun,yatma kalkma düzeni v.s tamamen ailesi.Velhasılı kişilik farklı olsa da temel bazı şeyler "armut dibine düşüyor" durumunda oluyor malesef.
Çok büyük hayal kırıklığım olmadı çok şükür ama bazen aynen sizin gibi kendime "başka ne bekliyordun ki" dediğim olur tabi:) Ama gene de farklı taraflarını görüp teselli oluyom,ne de olsa seviyorum hala:)
Evlenirken de ilk baktığım özelliği sorumluluk duygusu oldu.Benim için en önemlisi budur çalışmayı sever mi.Ne de olsa maddi olarak sorumlu kişi o olacak.Tabi vicdanı,insanlara hitap şekli bunlar önemli bence.

Aşık olduğum için kabul etmiştim hiçbir şeyi değerlendirmeden.
Şimdi dönüp bakıyorum da ne kadar cücük ve küçükmüşüm, salaklamışım resmen.

Back
X