Aa bak arkadaşım aklıma gelmişken söylüyeyim.. yakın bir arkadaşım mantıken uyuştukları için kendisini seven biriyle görüşmeye başlamıştı yıllar önce... bi müddet sonra bana, "yaa Grimsi_ ben yapamıcam, görüşmeyi kesicem onla.. bir şey hissetmiyorum olmuyo böyle gibi şeyler demişti.." ama sonra onu bırakmadı yine görüşmeye devam etti ve şu an deli gibi aşık o kişiye.. birbirlerini çok seviyorlar.. MaaşAllah.. Allah bozmasın mutluluklarını, çok güzel ve uyumlu bir ilişkileri var yıllardır.. ve yakın zamanda evlencekler inşAllah.. Yanii mantıkla başlayan ilişki sonradan aşka dönüşebiliyor ve evlilik gelebiliyor ardından..
ne güzel bir hikaye onlar adına sevindim.benim ilişkim aşka dönüşmez canım çünkü zaten biz birbuçuk yıla yakındır görüşüyoruz.bir arkadaş demiş neden ozaman birbuçuk yıl görüştün diye.biz birbirimizden uzaktık çok sık görüşemiyorduk zaten. benim ilk ilişkim. zamanla daha çok şey hissederim diye düşündüm bide uzakta olunca anlayamıyosun kendini.bide biz meslektaşız onun derdinde hep ben yanında oldum aynı şekilde oda benim yanımda oldu.çok iyi anlaşan iki kişiyiz biz.