Mrb kızlar artık kafayı yemek üzereyim.lütfen bana yardımcı olun.birbuçuk yıla yakındır görüştüğüm biri var.beni çok seviyor,çok iyi bir insan,çok iyi anlaşıyoruz,birbirimizin her derdinde yanındayız.o benimle evlenmek istiyor ama ben kararsızım çünkü ona aşık değilim.onu seviyorum onun çok mutlu olmasını istiyorum ama öyle güçlü birşey hissetmiyorum.Bir ay önce bizim işyerine gelen benden üç yaş küçük bir çocuk benden hoşlandığını ve ciddi düşündüğünü söyledi ben ise bir ilişkim olduğunu ve olmayacağını söyledim ama kötüsü çocuktan elektirk aldım buda benim ilişkimi bir kez daha sorgulamama neden oldu.gerci o olmasaydı da kafam çok karışıktı.görüştüğüm kişiyi asla üzmek istemiyorum onu oyalamak istemiyorum çünkü o çok iyi bir insan.O üzülürse ben daha çok üzülürüm buyüzden bir an önce karar vermem gerekiyor.evlilik için sevgi yeterli midir? ben şöyle olanlara gıpta ediyorum.önce aşık oluyorlar sonra aralarında saglam temellerle kurulmuş bir ilişki varsa aşk bitse bile aradaki sevgi,güven,bağlılıkla ilişkilerine devam ediyorlar.ama önce aralarında bir elektirk var oheyecanla o gelinliği giymek isterdim ama bir taraftan da diyorum aşk biticek zaten gene aynı noktada buluşucaz.ne bileyim kafam çok karışık kızlar karşımdaki insana asla haksızlık etmek istemiyorum.bu arada yaşım da 28.ne olur kızlar bana yardımcı olun.artık ya ayrılıcam ya da evlilige dogru bir adım atıcam.