• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğe karşıyım

hiç askı sevgiyi bilen varmı diye sormussunuz .. işte bir msjınız

aslında bir yandan da başkasından hoşlanmaya başladım bir kaç zamandır... başkasından hoşlanabiliyorsam ne kadar seviyorumdur bu da tartışılır..

ben soruyorum size sizin askınız sevginiz bu kadarmı , bumu ask tanımınız, eger buysa ne ben ne buradaki bir sürü insan askın a sını bilmiyor :51:

sadece boşluktan actıgınız bir konu ama konularınıza yönelik cevaplar yazayım. İstanbulda size bir doktor önerebilirim, Kemal Sayar..
Bu konu için ise madem kendinizden bu kdr eminsiniz, evlenmeyin, askınıza güveniyorsanız bırakın zamana hayatınızı yaşayın.. yada bu kdr önemsizse! yapın bir nikah ne varki bunda önemsemiyorsanız sinirlenmemeniz kendiniz kötü hissetmemeniz gerekiyor.. ya da resmi nikahın olmadıgı bir ülkeye giidn orada yaşayın hem kimse size sormazda :50: böylece toplumumuzdaki çöküş te bir parca daha yavaşlamıs olur...!!!

mal bulmuş mağribi gibi başka bir başlığa atlamışsınız fakat o başlığı açan ben değilim, bazen burada yazan bir arkadaşım.
ben çok şükür ki sevgilimi asla başkasından hoşlanmayacak kadar seviyorum. gün olur aşkım biterse de ayrılırız. bu konuda hala evliliğin yeri yok benim gözümde.

ne demiş şair:
ayrılık da sevdaya dahil...

evlilik de sevdaya dahil dememiş ya:34:

umarım sadece saldırma amacıyla yaklaşan arkadaşlar dediğiniz gibi yapmazlar.
psikolojimi bozmayın ne olur=) sadece içimden geçenleri söyledim ben.

Bu sizin kendi tercihiniz kimse karışamaz.
Böyle bir özgürlük olmasaydı insanlar bunalım takılırlardı birilerinin etkisi altında.
Eğer aileler uygun görüyorsa birlikte yaşayın mesela.
Sizin yada sevgilinizin ailesinden birisi gelse evinize o anda nasıl apar topar olursunuz değil mi?
Anneniz yada babanız nasıl çekinerek gelir giderler evinize.Tabi bunlar bir örnek beraber yaşamayada bilirsiniz.
Ölene kadar ortak bir yerde birşeyleri paylaşıp ortak alandan çıkar baba evine dönersiniz belirli günlerde yada her gün.Böyle birşeyde ne kadar yorucu olurdu değil mi?
İşte evlilik bunlar için çok ama çok gerekli.
Birşeyleri resmileştirmek örf ve adettendir.
Evlilikte cinselliği özgürce yaşamak başta olmak üzere gelen yakınlarınızında özgürlük içinde nefes alarak size gelip gitmesidir bana göre evlilik.Bi ton şey aslında ama bunlar en önemlileri:68:

siz aptalca gördugunuz örf ve adetlerımızn bır kısmını yaşamış olsaydınız, ilişkınız canlılıgını hiç yitırmezdı.. bence sen gunubırlık ilişkılerden hoşlanıyorsun... 40 yaşında geldıgınde anlarsın ama çok geç demek için bile çok geç olur.....

kendınızde söylemişsiniz.. kayışı koparmışsınız.. diger lınkte anlattıgınız gıbı nışanlınız varsa zaten normal degil.. normal şeyleri redderek kendınız özel hıssetmeye açlişiyorsunuz.. siz ayrılın onda.. yenı bırıyle beraber olun, o zaman evlenmek istersenızz

katılıyorum size. ayrıca sadece nişanlınızın değil bence sizinde çok acil olarak bir psikoloğa ihtiyacınız var bence hemen o çok sevdiğiniz nişanlınızla elele tutuşup bi psikiyatriste koşun . diğer yazınızda sevginizden emin değilsiniz bu yazınızdada aşkınızdan ölüp bitiyorsunuz bu bir çelişki ne aşkmış yaaaaaa yazık biz gibi EVLENENLERE...!!! SİZİNKİ GİBİ KARMAŞIK VE DEĞİŞİK Bİ İLİŞKİDEN MAHRUM KALDIĞIMIZ İÇİN YAZIK BİZE:)

-evlenmeden önce masturbasyon yapmamış kadınlar görüyormuş
-evli olmadığı insandan hamile kalıp bunu annesine söyleyebiliyormuş gülerek (!)

Allahıma çok şükür ki sizin gibi insanlar gözünde edepsizim..

Son düzenleme:
haha arkadasıymıs yazan cok komik gerçekten, yarında bir baskası gelir dügün davetiyesi fikri ister oda bir baska arkadas olur.. sana hayat cevabını cok güzel verecek zaten emin ol cevaplarını yanlıs yerde arıyorsun

mal bulmuş mağribi gibi başka bir başlığa atlamışsınız fakat o başlığı açan ben değilim, bazen burada yazan bir arkadaşım.
ben çok şükür ki sevgilimi asla başkasından hoşlanmayacak kadar seviyorum. gün olur aşkım biterse de ayrılırız. bu konuda hala evliliğin yeri yok benim gözümde.

ne demiş şair:

Hıı..
Hep böyle derler o başlığı benim amcamın oğlunun kuzeni açmıştı :60:

Kaç ruh var içinizde bir kullanıcı adını kaçyüz kişi kullanıyorsunuz?

ya cvp yazmayalım cıkalım surdan:60::60:

burayı takip eden yöneticiler varsa kapatsın konuyu ya

epey bi karmaşık gördüm ben halinizi umarım bundan sonrası için dogru kararlar alabilirsiniz

şu linkte nişanlınızla olan problemleri konu etmişssiniz burda daha önceki yazdıklarınızdan anladıgım kadarıyla o cok bahsettiğiniz sevgi aşk kavramı zaman zaman çeşitli sorunlarla görmezden gelinebiliyor
işte o zaman ben alır başımı giderim resmi bi engelimde yok nasılsa diyorsanız kimse size itiraz etmez evet bu sadece nereye kadar böyle devam eder

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/429423-nisanlimin-psikolojik-sorunlari-var.html

işte körle yatan şaşı kalkar...

ALLAH acil şifalar versin...

Kimse kimsenin hayat görüşünü beğenmek zorunda değil ve öyle yaşamak zorunda da değil.Saygı duyalım ve hakaret etmeden konu hakkındaki görüşlerimizi belirtelim.
Eğer konuyu beğenmiyor ve sizin hayat tarzınıza ters geliyorsa başka konulara yönelebilirsiniz.
Saygı çerçevesinde,güzel paylaşımlar dilerim :)

sadece evliliği toplumun yarattığı bir formalite olarak görüyorum. doğada böyle bir şey yok. doğada olan, esas olan aşktır, sevgidir. benim de tek istediğim bunlar.

Güzelim bence de dediğin gibi, lakin unuttuğun bir şey var. Saf doğada yaşamıyoruz. Artık bişeyleri kağıda döküyoruz , mağara duvarlarına kazımıyoruz. Yemeklerimizi ocakta pişiriyoruz, taşları birbirine sürterek çıkardığımız ateşte yapmıyoruz. Afedersin popomuzu silecek tuvalet kağıtlarımız var, doğadan yaprak kopartıp onunla silmiyoruz. O yüzden, o bahsettiğin şey başka bir zamanda geçerli. Ha keşke sen, mağara devrinde filan yaşasaydın. Devlet adı altında toplandığımızdan beri bir şeyleri resmiyete dökmek zorundayız. Ama bence şunu savunmayı dene; Aşkım, sevgim öyle büyük olmalı ki, kağıt üstüne döksem bile, resmiyet onu bitirmemeli. Sen aşkına sevgine inanıyorsan, ne olursa olsun o devam eder zaten. Kağıda dökmek yıpratmaz ki. Eğer gerçekten kendi düşüncenin sınırlarını anlayabilseydin, amaaan bir imza değil mi atarız yahu şeklinde küçümsemeye yanaşırdın. Önemsiz gelirdi yani. Umarım anlatabildim . :32:

ne demiş şair:

acil şifalar diliyorum sana :60::60::60::60:

Kimse kimsenin hayat görüşünü beğenmek zorunda değil ve öyle yaşamak zorunda da değil.Saygı duyalım ve hakaret etmeden konu hakkındaki görüşlerimizi belirtelim.
Eğer konuyu beğenmiyor ve sizin hayat tarzınıza ters geliyorsa başka konulara yönelebilirsiniz.
Saygı çerçevesinde,güzel paylaşımlar dilerim :)

insanlar aradaki tezatı anlamıyo
siz anlayabilymusunuz bizi aydınlatın?
iki konu arasında bu kadar fark olurmu?

malesef bu özgürlük bir tek hayvanlar aleminde var. :9:

toplum da bazı şeyler görev gibi kalıplaşmış.

beraber yaşıyorsan nikah şart oluyor. nikah yapmazsan altında başka şeyler aranır.
aile olmanın birinci basamağıdır nikahta..

bu sayede eşler aynı soyadını taşıyıp aynı soyadında evlatlara sahip oluoyor.

nikahlanmak demek iki kişi birbirinin tapulu malı demek değil.
aşk ve sevgi bitince bir imza daha atar iptal edersiniz herşeyi....

Bu sizin kendi tercihiniz kimse karışamaz.
Böyle bir özgürlük olmasaydı insanlar bunalım takılırlardı birilerinin etkisi altında.
Eğer aileler uygun görüyorsa birlikte yaşayın mesela.
Sizin yada sevgilinizin ailesinden birisi gelse evinize o anda nasıl apar topar olursunuz değil mi?
Anneniz yada babanız nasıl çekinerek gelir giderler evinize.Tabi bunlar bir örnek beraber yaşamayada bilirsiniz.
Ölene kadar ortak bir yerde birşeyleri paylaşıp ortak alandan çıkar baba evine dönersiniz belirli günlerde yada her gün.Böyle birşeyde ne kadar yorucu olurdu değil mi?
İşte evlilik bunlar için çok ama çok gerekli.
Birşeyleri resmileştirmek örf ve adettendir.
Evlilikte cinselliği özgürce yaşamak başta olmak üzere gelen yakınlarınızında özgürlük içinde nefes alarak size gelip gitmesidir bana göre evlilik.Bi ton şey aslında ama bunlar en önemlileri:68:

yorumlar biraz fazlaca olduğu için arada kaçırmış olabilirsiniz ama benim bütün sevgililerimle tanıştı ailem.
hatta ailecek tatile gittik sevgilimle beraber. beraber kaldığımızı zaten tabi ki biliyorlar.
taa kaç sene önce annem ve babam sevgiliyken de anneannem ve dedemle beraber tatillere giderlermiş zaten.
anlatmaya çalıştığım şey, bunun anormal olmadığı.

bilmem kaç sene önce bile bu kadar (sizin tabirinizle) modern (benim tabirimle gayet doğal) davranabilen insanlardan oluşan bir ailem var benim. ve çok sevgi dolu bir ailem var şükürler olsun ki.
kurallar değil, sevgi bağlar insanları birbirine diyorum.
bunun nesi anlaşılmıyor anlamadım ki?

ısrarla sorulan bir soru daha vardı, türk kültürü meselesinin üstüne de çok gidildi. içinizi rahatlatacaksa evet ailem türk değil.
umarım bu, türk örf ve adetlerinize leke gelmesini önlemiştir gözünüzde!

hayir bir de su savunma sekli var; hayvanlar serbest onlar nikah mi yapio?

iyi de biz hayvan miyiz?!

ben kendimi oyle gormuyorum sahsen, ben insanim ve insan olarak en dogrusu buysa bunu yaparim. Ki budur. ole olmasa rabbimiz kuranda israrla bu konuyu koymazdi. O ki yarattiklari icin en dogrsunu bilir o zaman eyvallah.

Back
X