geçmiş mesajlarıma bakarken bunu buldum :))) Bu konuyu açtığımda 3 aydır flört ediyormuşuz, tekrar bu konuyla karşılaştığımda ise 3 aylık evliyim ne güzel tesadüf :))) gerçekten de zamana bırakmak en iyisiymiş.
Teşekkürler Denizkabuğu. 28 Aralık tarihinde yani çıkmaya başlayalı yaklaşık 7 ay olmuşken bir pazar akşamı spor çıkışı eve bırakmadan önce gel sahile inelim dedi. Ben de şaşırdım inan hiç aklımda yoktu çünkü o güne kadar hiç evlilik konusu açılmadı aramızda. fırtına, yağmur ortalık yerinden kalkıyor indik sahile gel biraz yürüyelim dedi ben de canı sıkkın açılmak istiyor diye düşünüyorum yürürken ben senin neyinim dedi. Ben de sen benim hayatımsın dedim pekiii o zaman benimle evlenir misin dedi :))) inan o anda ayaklarım yerden kesildi gülmeye başladım ama kahkahalarla. Nooldu neden gülüyorsun dedikçe daha çok gülüyorum bir yandan da evet demeye çalışıyorum. neyse sonra sakinleştim hadi bakalım o zaman iç cebime bak dedi tek taş almış onu taktık. Akşam ailelere söyledik sonra da birkaç ay arayla nişan, düğün bu güne geldik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?