Evliliğe nasıl karar verdiniz?

mia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2007
273
78
123
Kızlar ben henüz 3 ay olmuş bir ilişki yaşıyorum. İlk defa bu kadar çok seviyorum ve seviliyorum.

Son düzenleme:
üç aylık bir ilişki için evliliği konuşmanız çok erken
evlilik düşüncesi zamanla oluşur zatenyerimseniben
konuyu senin açman çok lüzumsuzdurCADIARZU
kendisi isterse kendisi konuyu açar zaten
:enbuyukkk:

Bak nasıl hüzünlendim şimdi, eşimin bana yaptığı evlilik teklifi geldi aklıma,(şimdi ne durumdayız )
Biz hiçbir zaman evlilikle ilgili konuşmazdık, açmazdık bu konuyu, akşamları beni eve bırakmaya başlayınca artık senden ayrılmak akşamları seni evine bırakmak istemiyorum sensiz yapamıyorum diyordu, evimiz olsa seninle evimize gitsek diyordu hep...Bir akşam evlilik teklifini ağlayarak yapmıştı çünkü o gün bizim için çok özel bir gündü.Çok güzel bir duygu, zamanı gelince kendiğinden açılıyor konu zaten,İnşallah kalbine göre yaşarsın, mutlu olursun hep.

evlenme falan teklif etmedi 3 aydır cıkıyordun dediki senle evlenşcem ama 2 yıl sonra dedi
bende 2 yıl bekleyemem kusura bakma 2 yıl sonra hadi bana eyvallah dersen napcam dedim bu konusmadan 2 ay snra sözlendik ama evlilik teklif etmedi :))

wala çıkma teklifi yerine evlilik teklifi etti:)

daha ilk gün:asigim::asigim:

yanlış anlaşılmasın sakın telde konusuoduk falan bi yıl kadar konuştuk öle etti direk:)

gelecek yaz inş düğün varsırnaşık şey:teytey::teytey::teytey:

3 ay bir ilişki için çok az bana göre....bence zamana bırakın,sizin söylemeniz hoş olmaz...bakalım karşı taraf ne düşünüyor belkide evlenmeyi düşünmüyor bilemezsiniz ki...biraz zaman geçsin bakalım...
sevgiler...

bana evlilik teklifi etmedi
nasıl evliliğe dönüştü bilmiyorum
ben böyle güzel bir evlilik teklifi almayı hayal etmiştim oysa coksekeriremsu
ama çıktığımız hafta sözlenme teklifi etti çok güzel bir ortamda yüzüklerimizi taktık
hani böyle olunca kesin çok güzel süprizlerle evlenme teklifi edecek dedim hayal oldu :roflol:
ama olsun böyle çok mutluyum coksekeriremsu

söz yüzügü aranızda taktınız herhalde..
o sana yüzügü takarken ben bu şekilde takmam diyecekdin analrdı herhalde..
evlilik teklifi kabul edilirse yüzük takılır benim bildigim ..

3 aylık bır ılıskı bence erken evlılık konusmaları ıcın bıraz daha bırbırınızı tanımaya calısın

bız de esımle gorusmelere devam ederken bır gun arabadan ınmeden evvel kolumu tuttu ve teklıfını yaptı
sadece guldum hıcbır sey soylemeden ındım heyecandan
arabadan ındı ve neden cevap vermedıgımı sordu heyecandan ne dıyecegımı bılemedıgım ıcın
bu kadar zamandır herseyı goze alıp senınle cıkıyor olmam elbette kı hayır anlamına gelmez dedım kucagına aldı bagırdı parkın ortasında :asigim:

bizde 3 aylık flörtten sonra evledik çok muyltuyuz ama birbirimizi uzun süredir tanıyorduk

hepinize teşekkürler, bakalım nolacak bekleyip göreyim en iyisi :)

uzun süre tanışıyorduk arkadaşdık zaten
fakat sonra bi baktıki aşık olmuşuz birbirmize ve çıkmaya başladık
1 yildönemimizde bana evlenme teklifi etmişti :asigim:
bende kabul etmiştim Şeniz
o vakte kadar evlilik konusunu pek açmamıştık

Sevgilim ev aldı, bana evi göstermeye götürdü orda evlenme teklif etti : ) tatlım benim :)
1 hafta sonrada sözlendik

geçmiş mesajlarıma bakarken bunu buldum :))) Bu konuyu açtığımda 3 aydır flört ediyormuşuz, tekrar bu konuyla karşılaştığımda ise 3 aylık evliyim ne güzel tesadüf :))) gerçekten de zamana bırakmak en iyisiymiş.

tebrik ederim mia .
peki herşey nasıl gelişti?

eşime ailesi kız bakıyormuş biz konuşmaya başladığımızda eşimde ben aradığım kızı buldum demiş daha 1 ay olmuştu tanışalı .sonra ailesi ilk erkek çocuk olunca beni tanımak için memleketten çıkıp istanbula geldiler.sonra eşime hizmetiçi kurs çıktı tesadüf ya bizim memleket çıktı. bende gitmişken abime söyledim böyle biri war diye. yani aileler araya girdi.nasıl olduğunu anlamadım bile birde baktım evlenmişim

Teşekkürler Denizkabuğu. 28 Aralık tarihinde yani çıkmaya başlayalı yaklaşık 7 ay olmuşken bir pazar akşamı spor çıkışı eve bırakmadan önce gel sahile inelim dedi. Ben de şaşırdım inan hiç aklımda yoktu çünkü o güne kadar hiç evlilik konusu açılmadı aramızda. fırtına, yağmur ortalık yerinden kalkıyor indik sahile gel biraz yürüyelim dedi ben de canı sıkkın açılmak istiyor diye düşünüyorum yürürken ben senin neyinim dedi. Ben de sen benim hayatımsın dedim pekiii o zaman benimle evlenir misin dedi :))) inan o anda ayaklarım yerden kesildi gülmeye başladım ama kahkahalarla. Nooldu neden gülüyorsun dedikçe daha çok gülüyorum bir yandan da evet demeye çalışıyorum. neyse sonra sakinleştim hadi bakalım o zaman iç cebime bak dedi tek taş almış onu taktık. Akşam ailelere söyledik sonra da birkaç ay arayla nişan, düğün bu güne geldik :)

maşaallah allah mesut etsin canım
herşey nasıl olacak nasıl evlilik teklif yapar nasıl evliliği düşündürürüm diye düşünürken ne güzel herşey kendiligiyle gelişmiş

3 ay mi????ya durun daha yeni baslamissiniz birbirinizi taniyin bence. en az 1 yil bekleyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…