• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilige ne kadar surede karar verdınız???

kızlar 3 sene önce şubat ayında tanıştım temmuzda evliydimm aşık olduğunda insanın a evlenmeyeyim daha erken daha birbirimizi tanımadık demesi heleki duygusal varliklar olarak biz bayanlar için çok zorrrr.....aşık olduğunuzda kusur hata vs size uygun gelmeyen davranışalrınızı görmeniz olası değil aşkın ğözü kör çünkü....... defalarca yaşanmış defalarca sonuç alınmışşşşş:.........uzun yıllarda nişanlı kalsanız insanların yıllar sonrada farklı özelliklerini görebiliyorsunuz tepkileri düşünceleri değişmesi çok normalll .........nasip kısmet birazda herkesin hayatta bir sınavı var herkesin karşısına doğru insan çıkacak diye bir kaide yok yanlışlarla insan olğunlaşır bence aşkta sağlamcılık oynamaktansa akışına bırakmak aşkı yaşamak lazım aşk her zaman karşınıza çıkmayabilirrrrrrrrrr

canım hanı derlerya 40 yıllıık karı koca bıle gun gelıyor bırbırının yenı huylarını ogrenıyor,cok dogru bi soz...

biz 3 yıldır beraberiz ve evlenmemize de en az 3-4 sene var yani biz de Allah kısmet ederse uzun bi flörtün ardından evlenmiş olucaz..

peki daha onceden tanıyormuydun yoksa tanısma evlılık teklıfı vs hepsı 4 ay mı ???

Daha önceden tanıyordum ama ciddi anlamda değildi:)normal arkadaş gibiydik sonra çok ısrar etti araya aracılar koydu benim de içim kaydı ona ne biliyim:)1 ay içinde karar verdik 4 ay içindede nikah oldu:)şimdi çok mutluyuz:)bana bu kadar uyumlu olacağını tahmin etmezdim aslında evlendikten sonra tanımış oldum

tanıştık, 1 ay snr çıkmaya başladık,3ay snr evlenme teklif etti,6 snr sözlendik,8ay snr nişanlandık,14 ay snr da ewlnedik :)

tanıştık, 1 ay snr çıkmaya başladık,3ay snr evlenme teklif etti,6 ay snr sözlendik,8ay snr nişanlandık,14 ay snr da ewlnedik :)

Haziran'da tanıştık,
Eylül'de çıkmaya başladık,
Ekim'de evlenme teklifi etti,
Aralık'ta istemeye geldiler,
Ocak'ta nişanlandık,
Nisan'da nikahı kıydık,
Haziran'da kına ve düğün oldu...

Fazla uzun sürmedi yani...

Daha önceden tanıyordum ama ciddi anlamda değildi:)normal arkadaş gibiydik sonra çok ısrar etti araya aracılar koydu benim de içim kaydı ona ne biliyim:)1 ay içinde karar verdik 4 ay içindede nikah oldu:)şimdi çok mutluyuz:)bana bu kadar uyumlu olacağını tahmin etmezdim aslında evlendikten sonra tanımış oldum

valla buyuk cesaret ama boyle olmak lazım yaa hayat ertelemeye gelmıyor ne zaman ne olacagı bellı degıl mutluluklar canımmm:nazar:

bende tanıstıktan 5 ay sonra evlenme teklıfı aldım ama babam vermek ıstemedıgı ıcın ancak 9.gelmelerınde babamı ıkna edebıldık :)
kısaca 6 aylık flortten sonra nısan ve 7ay sonrada dugunumuz oldu suan 3 yılı doldurduk ve hıc pısman degılım cok mutluyum ;)

kızlar en kısa süre benimki ben eşimle taşınıp 15 günde evlenmeye karar verdik:)(acelemiz neyse)
pişmammıyım kesinlikle çünkü 12 yıllık bir evliliğim ve dünyalar güzeli yavrum var eşimide ,yavrumuda,evimide çok seviyorumm allah herkese mutluluk versin.bazende ya kötü bir insan çıksaydı ne yapardım diye düşünmeden alamıyorum..herkese sevgiler allah genç kızlarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Ben 1.5 sene peşinde koştuktan sonra flört etmeye başladık.tam bir sene sonra evlenme teklif etti bir hafta sonra söz 1 ay sonra nişan ve 1 ay sonrada düğün ve sonra 1 yıl sonrada hemen çocuk yaptık.Bizi kim kovalıyorsa:)çok mutluyum .

DARISI TÜM BEKARLARA

:nazar:1,5 senedir beraberiz, 5 haftadırda nişanlıyız.sevgili olma dönemi cok güzeldi, arada dargınlıklar yasansa bile.ama son 1 aydır dogru düzgün konuşmuyoruz.nişanlılık zor bir dönem.çünkü sevgiliyken daha rahat oluyorsun, gelecek detayları üzerinde cok fazla düşünemiyorsun.ama nişanlanınca herseyi en ince ayrıntılarıla sorguluyorsun.
her neyse bu cuma-cumartesi aileden birileri önünde problemlerimizi çözmeye calışacagız, sadece ikimiz başaramıyoruz bunu.
umarım hersey olunda gider, çünkü onu hala çok seviyorum, o da beni...

canım benım allah tamamına erdırsın umarım tum sorunlarınızı halledersınız

bende tanıstıktan 5 ay sonra evlenme teklıfı aldım ama babam vermek ıstemedıgı ıcın ancak 9.gelmelerınde babamı ıkna edebıldık :)
kısaca 6 aylık flortten sonra nısan ve 7ay sonrada dugunumuz oldu suan 3 yılı doldurduk ve hıc pısman degılım cok mutluyum ;)

valla benım nısanlım bir defa da olmazsa olmaz dedı onlarda buyuk bı ınat ve nısanlında da buyuk bı ask varmıs 9 defa valla bravooo bu arada masallah canım mutluluklar...:dance:

kızlar en kısa süre benimki ben eşimle taşınıp 15 günde evlenmeye karar verdik:)(acelemiz neyse)
pişmammıyım kesinlikle çünkü 12 yıllık bir evliliğim ve dünyalar güzeli yavrum var eşimide ,yavrumuda,evimide çok seviyorumm allah herkese mutluluk versin.bazende ya kötü bir insan çıksaydı ne yapardım diye düşünmeden alamıyorum..herkese sevgiler allah genç kızlarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

amınnnn canım amınnnn bı omur boyu mutluluklar dılerım :nazar:

Back
X