Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar 3 sene önce şubat ayında tanıştım temmuzda evliydimm aşık olduğunda insanın a evlenmeyeyim daha erken daha birbirimizi tanımadık demesi heleki duygusal varliklar olarak biz bayanlar için çok zorrrr.....aşık olduğunuzda kusur hata vs size uygun gelmeyen davranışalrınızı görmeniz olası değil aşkın ğözü kör çünkü....... defalarca yaşanmış defalarca sonuç alınmışşşşş:.........uzun yıllarda nişanlı kalsanız insanların yıllar sonrada farklı özelliklerini görebiliyorsunuz tepkileri düşünceleri değişmesi çok normalll .........nasip kısmet birazda herkesin hayatta bir sınavı var herkesin karşısına doğru insan çıkacak diye bir kaide yok yanlışlarla insan olğunlaşır bence aşkta sağlamcılık oynamaktansa akışına bırakmak aşkı yaşamak lazım aşk her zaman karşınıza çıkmayabilirrrrrrrrrr
Ben 1 ay içinde :))yani 4 ay sürdü hazırlıklarla birlikte :)
biz 3 yıldır beraberiz ve evlenmemize de en az 3-4 sene var yani biz de Allah kısmet ederse uzun bi flörtün ardından evlenmiş olucaz..
peki daha onceden tanıyormuydun yoksa tanısma evlılık teklıfı vs hepsı 4 ay mı ???
Daha önceden tanıyordum ama ciddi anlamda değildi:)normal arkadaş gibiydik sonra çok ısrar etti araya aracılar koydu benim de içim kaydı ona ne biliyim:)1 ay içinde karar verdik 4 ay içindede nikah oldu:)şimdi çok mutluyuz:)bana bu kadar uyumlu olacağını tahmin etmezdim aslında evlendikten sonra tanımış oldum
1,5 senedir beraberiz, 5 haftadırda nişanlıyız.sevgili olma dönemi cok güzeldi, arada dargınlıklar yasansa bile.ama son 1 aydır dogru düzgün konuşmuyoruz.nişanlılık zor bir dönem.çünkü sevgiliyken daha rahat oluyorsun, gelecek detayları üzerinde cok fazla düşünemiyorsun.ama nişanlanınca herseyi en ince ayrıntılarıla sorguluyorsun.
her neyse bu cuma-cumartesi aileden birileri önünde problemlerimizi çözmeye calışacagız, sadece ikimiz başaramıyoruz bunu.
umarım hersey olunda gider, çünkü onu hala çok seviyorum, o da beni...
bende tanıstıktan 5 ay sonra evlenme teklıfı aldım ama babam vermek ıstemedıgı ıcın ancak 9.gelmelerınde babamı ıkna edebıldık :)
kısaca 6 aylık flortten sonra nısan ve 7ay sonrada dugunumuz oldu suan 3 yılı doldurduk ve hıc pısman degılım cok mutluyum![]()
kızlar en kısa süre benimki ben eşimle taşınıp 15 günde evlenmeye karar verdik:)(acelemiz neyse)
pişmammıyım kesinlikle çünkü 12 yıllık bir evliliğim ve dünyalar güzeli yavrum var eşimide ,yavrumuda,evimide çok seviyorumm allah herkese mutluluk versin.bazende ya kötü bir insan çıksaydı ne yapardım diye düşünmeden alamıyorum..herkese sevgiler allah genç kızlarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın.