• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilige ne kadar surede karar verdınız???

ya nbişanlılık güsel bi duygu olsa gerek benimde bir ilişkim var cok güsel gidiyo onu cok seviyorum ama değiniz gibi aileler cok karısıyo

ya nbişanlılık güsel bi duygu olsa gerek benimde bir ilişkim var cok güsel gidiyo onu cok seviyorum ama değiniz gibi aileler cok karısıyo herseye ama bakalım hayırlısı

canım nısanlılık tabıkı guzel,ama aıleler suyunu cıkarıyor.istekler beklentıler ve sorumluluklar artıyor.hayırlısı olsun canım mutluluklar...

biz 1.5 yıldır eraberiz we hiç küs yatmadık gece konuşmadan hayatta yatmadık ewlenicek we ilk anda karar werdik aman allah korusun

3 yıl birliktelik 1,5 yıl nişanlılık 6 yıllık evlilik ...başarının tek anahtarı ben de eşim de asla küsmeyiz ve ailelerimizi ilişkimize karıştırmayız ...tabi kolay değil ama yapılmayacak bişeyde değil

3 yıl birliktelik 1,5 yıl nişanlılık 6 yıllık evlilik ...başarının tek anahtarı ben de eşim de asla küsmeyiz ve ailelerimizi ilişkimize karıştırmayız ...tabi kolay değil ama yapılmayacak bişeyde değil

zaten aileleri ilişkıye karıstırınca işler sarpa sarıyor.en ıyısı o canım herseyı kendı aranızda halletmenız ama bende ole bı kaynana varkı ben karıstırmasam bıle meraklı melahat kapı dınııyo hem oglunu hem benı ayrı ayrı sorguya cekıyoo:oklava:

biz 2,5 yıl flört dönemi oldu ama uzun sürede bu 2.5 yılda ayrı kaldık yalnışları oldu aldatma anlamında değil ama ağır yalnışları oldu bende evlenebileceğim kişi bu değil dedim nasip bu 2.5 yıldan sonra evlendik belki ben yanında olursam değişir dedim çk yalvardı çünkü evlenelim diye beni seviyor düşüncesi ile ilerledim ama tekrar bir seçme hakkım olsa idi kesinlikle evlenmezdim ayrı dünyların insanıyız biz çünkü kültürlerinde bayana saygı yok özür dilemek yok gecenin bir yarısıda olsa eşini sokak ortasında bırakır çeker gider haaa evlenmeden öncde benim yaşadığım şehirden 700 km uzaklıkta ikamet ediyordu ben kesinlikle hayır derken 700 km uzaktan gelirdi beni görmek için...Şimdiii 5 ay oldu evleneli ama çok şey değişti , şunu sevmiyorum evlendim artık benim yok öyle bir şey bu evlliliği öldürüyor o benim ama kırarak yıpratarak onu ya kaybedersem diye düşünmeli erkek kısmı ... nerdee...

karşımdakinin benim için doğru insan olduğu an karar verdim.
şimdi askerde dönüşünü bekliyoruz yuvamız için Allah kısmet ederse :asigim:

bnm de sevdiceğim şuan asker hasretle yolunu gözlüorum bi an önce gelsin de evimizi yuvamızı kuralım die yaklaşık 3 senedir çıkıoruz artık tek engelimiz var oda askerlik bittiii mi askım artık tamamen bnm olacak kaydirigubbakcemile2

ahhahhh biz karar verdik de paramız yok.. paramız olsun hemen evlenecez.. ben daha atanamadım sevgilim okulunu bitiremedi.. durumlar düzelir düzelmez evlenecez..

Back
X