tesekkurler canım ...
aynı mutlulugu senınde tatman dılegıyle...
umarım canım umarım artık o kadar bunaldım kı sorunlardan bıran once eşimle bırlıkte en azından bı muddet aıelerden uzak kafa dınlemek istıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler canım ...
aynı mutlulugu senınde tatman dılegıyle...
evlen ama uzun sure nısanlı kalma erkek tarafı nısanlılık donemının suyunu cıkarır mutluluklar dılerım canım
ya nbişanlılık güsel bi duygu olsa gerek benimde bir ilişkim var cok güsel gidiyo onu cok seviyorum ama değiniz gibi aileler cok karısıyo herseye ama bakalım hayırlısı
biz 1.5 yıldır eraberiz we hiç küs yatmadık gece konuşmadan hayatta yatmadık ewlenicek we ilk anda karar werdik aman allah korusun
3 yıl birliktelik 1,5 yıl nişanlılık 6 yıllık evlilik ...başarının tek anahtarı ben de eşim de asla küsmeyiz ve ailelerimizi ilişkimize karıştırmayız ...tabi kolay değil ama yapılmayacak bişeyde değil
ahhahhh biz karar verdik de paramız yok.. paramız olsun hemen evlenecez.. ben daha atanamadım sevgilim okulunu bitiremedi.. durumlar düzelir düzelmez evlenecez..