Evliliğe soğuk bakıyor...

Ya bi insan hem kendi resmini koyup hem nasıl böyle bir konu açabilir ?
Çelişkili.

canım yanlış anlama ama niye evlensinki. aynı evde yaşıyorsunuz, sanıyorumki temizlik, alışveriş vs vs herşeyi sen veya beraber yapıyorsunuz. yani zaten evli gibisiniz. arkadaşın sorumluluk almak istemiyor. şu an onun keyfi çok rahat. ben onun bu fikrini değiştirebileceğini sanmıyorum. en kısa zamanda tavrını ortaya koy. eğer niyeti yoksa daha sorumlu birine zamanını ayır.

Nedense evliliğin yalnızca bedava seks, bedava temizlik ve bedava yemek için yapıldığını düşünenlere burada rastlıyorum. Siz evlenseniz eşinizin sizi bu yüzden kullanacağını bilmek zorunuza gitmez mi? Evlilik bu söylediklerinizden daha öte bir şeydir, resmi bir kurumdur ve ilişkinin varacağı en son noktadır.

:) evlilik pembe dizi değil canım. bunun ev kirası, elektrik faturası, kaynana dırdırı, görümce laf sokması, arkadan yapılan dedikodular, çoluk çocuk derdi, temizlik derdi, bugün ne pişirsem derdi, ay hamile miyim değilmiyim düştü mü doğdu mu vs vs. bu kadar derdin tasanın ardından yaşayabildiğin kadarını yaşıyorsun. evlilik daha öte birşey değil. varacağın en son noktada evlilik değil. 4-5 yıllık evli biri söylüyor bunu sana. daha evlenmemiş tecrübesiz biri değil. ben mutluyum. inşallah sende mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…