altına imzamı atarım.
ben de yorumlara anlam veremedim, birlikte yaşamakla evliliği neden aynı kefeye koyuyorsunuz? evlilik aynı yatağı paylaşmaktan mı ibaret sizin için? "seven adam dokunmaya kıyamaz" nasıl bir düşünce biçimidir? siz evlenip aynı yatağa girdiğiniz vakit sevginiz mi bitiyor, yoksa birbirinize "dokunmamaya" devam mı ediyorsunuz? elbette herkesin kendi tercihidir, herkesin de kalkıp evlilik öncesi ilişki yaşamasını bekleyemeyiz de; bunun bu kadar anormal bir şey olarak görülmesini benim aklım almıyor. şahsen ben bazı şeyleri yaşamadığım, ten uyumumuz var mı yok mu bilmediğim bir adamla cesaret edip evlenemem. zira bir ömür nasıl geçecek, önce bunu bilmek isterim.
konu sahibi; bence buradaki yorumlara bakıp canınızı sıkmayın. 24 evlilik için, özellikle bir erkek açısından çok erken bir yaş. bence mesele bununla alakalı olabilir.
Bencede. Bizim kizlar vurmamis, öldürmüs yine. Kendileri cok basarili iliskiler yasadiklarindan, cok iyi bilirler cunku herbiseyi.Bence evlilik bambaşka bir şey.
Ne diyorsunuz anlamadim eşim neyi anlattı mı?Bana kızmayın kırılmayin ama marifet gibi eşiniz bunu size anlattı mi? Evlenmeyi düşünmedigi kızı onca zaman Oyalamis empati yapın kızın yerinde sizde olabilirdiniz
kardeş bursda demişlerki cinsellik yaşarsa evlenmez ben buna gıcık oldum herkes bir değildir bu arkadaşın yaptığına katılmıyorumBen de herkesin evlenmesi gerek diye düsünmüyorum ama konu sahibinin durumu farkli. Erkek arkadasiyla beraber yasiyor, beklentisi evlilik yönünde ama erkek arkadasin ne düsündügünü planlarini konu sahibi bile bilmiyor. Ailesiyle ayni sehirdeler ve yakalanmamak icin kirk takla atiyor. Simdi seviyor seviliyor ama erkek arkadasi kendisini aldatir diye cinsellik yasamaya basliyor. Ben Avrupa'nin tam ortasinda yasiyorum, burada ister evlen ister evlenme ayni evde yasa kimse umursamaz. Ama kimse de böyle kacak göcek, aileden gizli, acaba benle evlenecek mi, gelecege yönelik beklentileri planlari vardir belki diye diye kendini avutmaz.
bence sen kaale alma burdaki saçma yorumları
herkesin beyni bel altı çalışıyor
imza attıkları kocaları onlara hepsi kul köle aşık yani
Herkesin beyni bel altı çalışıyor demişsiniz ama.. Konudaki erkek evliliğin sorumluluğunu üstlenmek istemiyor, ama aynı evde yaşayıp aktif cinsel hayat istiyor. Ve kız zor durumda kaldığı için kabul ediyor.
Bizler de kullanıldığını düşüdüğümüz için karşı çıkıyoruz. Aklı bel altında olan sadece konudaki erkek bence.
Onunla konuştum ve sorunu çözdük arkadaşlar, hepinize teşekkür ederim.
Fikir aldı sorunu çözdü iyi hoş bize de biraz anlatması gerekmez mi.Niye kaçsın kız alla alla konuşup anlaşmışlar çözmüşler amacı bizlerden bi fikir almaktı ve herkes fikrini söylemiş niye ortalığı birbirine katsınUmarım doğru kararlar veririsiniz canım mutluluk herkesin hakkı
Bu cocugu gözüm tutmadi hic ..o nasil bir bakis öyle sinsi sinsibelki sadece fotoda öyle cikmis olabilir ama senin o civil civil gözlerini masum yüzünü görünce aklima kiz kardesim geliyor.. kiz kardesim olsan seni o evden cekip cikarirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?