canım benim ailenden ayrımı yaşıyorsun sen...bende eşimle önceliğimiz vardı burdakiler hemen türk mantığıyla düşünmüş neden evlensinki falan ama seven insan seni bırakmaz...birde aynı evde yaşama yani tabiki hayat senin ama biraz mesafe koy...seni seviyorsa gelecektir zaten
ya bu limoncyda ne var anlamadım süreli limoncuda limoncu:)))))Ah limoncu ah :)
ya bu limoncyda ne var anlamadım süreli limoncuda limoncu:)))))
2 yıl beraberiz. Onunla cinsellik yaşamasaydın bu sefer aldatmaya kadar gidebilirdi. Malum, erkeklerden bahsediyoruz.
Limoncu eşi benzeri bulunamaz bi arkadaşımız da ondan :) konularina bak anlarsın tatlım hem sempatik hem değişik ama sevimli :)
onlar kendi kültür ve inanışlarına gör yaşıyorlar,bizler kendi değer yargılarımıza göre.Ben de herkesin evlenmesi gerek diye düsünmüyorum ama konu sahibinin durumu farkli. Erkek arkadasiyla beraber yasiyor, beklentisi evlilik yönünde ama erkek arkadasin ne düsündügünü planlarini konu sahibi bile bilmiyor. Ailesiyle ayni sehirdeler ve yakalanmamak icin kirk takla atiyor. Simdi seviyor seviliyor ama erkek arkadasi kendisini aldatir diye cinsellik yasamaya basliyor. Ben Avrupa'nin tam ortasinda yasiyorum, burada ister evlen ister evlenme ayni evde yasa kimse umursamaz. Ama kimse de böyle kacak göcek, aileden gizli, acaba benle evlenecek mi, gelecege yönelik beklentileri planlari vardir belki diye diye kendini avutmaz.
Üzgünüm ama belli ki seninle evlenmeyi hiç düşünmüyor. .....
Eşimin benden önce 6 yıllık bir ilişkisi varmış. E anlatmama gerek yok ayrıntıları. .
Biz tanıştık ve 1 yıl gibi sürede evlendik..
Eşim hep der bir erkek evlenip evlenmeyecegine en başta karar verir der..
Sizin gibi değil erkekler der .
Siz hep düşünürsünüz karar vermeniz uzun sürer ama erkek ilişkinin en başında ne yapacağına karar verir der..
Bu benim de başıma geldi. Eşim öğrenciyken 5 yıl boyunca görüştüğü kız arkadaşından ayrıldıktan 4 ay sonra tanıştık ve 1 sene içinde evlendik.Eşim başka şehre atandıktan sonra ayrılmışlar. Halbuki kız atandıktan sonra evleniriz diye bekliyormuş. Kız barışmayı beklerken bizi öğrendi...
Bana kızmayın kırılmayin ama marifet gibi eşiniz bunu size anlattı mi? Evlenmeyi düşünmedigi kızı onca zaman Oyalamis empati yapın kızın yerinde sizde olabilirdinizEşimle tanıştık 5 ay sonra nişan yaptık tam 1. yılımızda da evlendik.
Kimsenin ahlaki yaşantısına dair yorum yapmak bana düşmez ama genel olarak erkeklerin tavrına bakınca birlikte yaşamaların sonunda pek az kişi evlilikle devam ediyor yola.Onlar da şanslı azınlık Allah mesut etsin.
Evliliğe soğuksa yani korktuğu şey kanunlar önünde sizi eşi olarak eşe dosta ilan etmekse kusura bakmayın ama sadece aşıktır,birbirinizi çok sevmiyorsunuz sadece heyecan duyuyor aynı yatakta uyumaktan keyif alıyorsunuzdur.
Seven adam nikahtan korkmaz
Ben 2 sene birlikte yaşadım sevgilimle. Olmadı ayrıldık. Sonra şimdiki eşimle tanıştık. 6 ay kadar aynı evde kaldık, tanıdık birbirimizi mutluyduk. Evlilik ne onun aklında vardı ne benim. Birgün evlenelim ya prosedürlerden kurtuluruz dedi gaza geldik evlendik. Ama evlenmeseydik hiç umrumda olmazdı. Evlilik o kadar da kutsanacak tabulaştırılacak bir durum değil. Burada yazıları okuyunca çok şaşırıyorum açıkçası nasıl bir çevredeyim ben diye. Cinsel birliktelik yaşamadan, kısa sürede olsa aynı evde yaşamadan evlenen çift yok benim çevremde, boşanan evliliğinde mutsuz olanda yok. Seven adam dokunmaya kıyamaz yazılıyor ya evlenince dokunuyor sevgisi mi bitiyor. Beklentilerle ilişki yaşamak benim doğama ters galiba. Şu anda mutlu değilsem yarının hayalini kurmak saçma geliyor bana. Mutlu olmak önemli olan evlilik mutluluk garantisiyle gelmiyor. Yoksa burada bu kadar konu açılmazdı, boşanmalar bu kadar artmazdı. Kendinizden ve sevginizden emin olun önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?