Evliliğe soğuk bakıyor...

canm aynı evde yaşıyorsunuz biraz yokluqunu hisset sensiz olmayacaqını anlasın sewiyorsa zaten sensiz olamayacaqını anlar

Ben de herkesin evlenmesi gerek diye düsünmüyorum ama konu sahibinin durumu farkli. Erkek arkadasiyla beraber yasiyor, beklentisi evlilik yönünde ama erkek arkadasin ne düsündügünü planlarini konu sahibi bile bilmiyor. Ailesiyle ayni sehirdeler ve yakalanmamak icin kirk takla atiyor. Simdi seviyor seviliyor ama erkek arkadasi kendisini aldatir diye cinsellik yasamaya basliyor. Ben Avrupa'nin tam ortasinda yasiyorum, burada ister evlen ister evlenme ayni evde yasa kimse umursamaz. Ama kimse de böyle kacak göcek, aileden gizli, acaba benle evlenecek mi, gelecege yönelik beklentileri planlari vardir belki diye diye kendini avutmaz.

ya bu limoncyda ne var anlamadım süreli limoncuda limoncu:)))))

Limoncu eşi benzeri bulunamaz bi arkadaşımız da ondan :) konularina bak anlarsın tatlım hem sempatik hem değişik ama sevimli :)

2 yıl beraberiz. Onunla cinsellik yaşamasaydın bu sefer aldatmaya kadar gidebilirdi. Malum, erkeklerden bahsediyoruz.

Aynı yaştayız ve ben 3 aylık evliyim. Evlilikten önce 3 senelik beraberliğimiz vardı ve kesinlikle aramızda cinsellik yoktu. Ve ben aldatılmadım. Senden cinsellik bekleyen ve olmazsa seni aldatabilecek bir adama ne kadar güveniyorsun? Sevgisinden ne kadar eminsin?

ama yazık kıza ilişki yaşamışsın illaki aynı evde yaşıyorsun evlilik hayatı sonu belli de ..bize de inş düşündüqün cıkar oturup ben bu adama herşeyimi vadettim demezsin

Limoncu eşi benzeri bulunamaz bi arkadaşımız da ondan :) konularina bak anlarsın tatlım hem sempatik hem değişik ama sevimli :)
anladım canim hep kv de sini anlatıyordu demi kadıncağız haklı olduğu halde gozundebuyutuyordu diyimi

onlar kendi kültür ve inanışlarına gör yaşıyorlar,bizler kendi değer yargılarımıza göre.

Evliliğe soğuk bakan erkek yoktur, seninle evlenmeye soğuk bakan erkek vardır.
O kadar çok gördüm ki senelerce "birbirimizi seviyoruz imzaya ne gerek var biz bizi biliyoruz" diye kadını masallarla uyutup ayrılınca birkaç ay içinde evlenenleri:)

Cinsellik evlilikle olmalı diyenlerden değilim, bekarım ve cinsel olarak ben de aktifim ama evlenmeden beraber yaşamam. Çünkü evliliğin getirdiği avantajlar zaten elindeyken evlenmek için motivasyon hissetmez bir erkek.

Tasin o evden evlilik yoksa beraber yasamak da yok.
Senden once onun kosturmasi lazim evlenelim diye.
Su durumda evlenmeye bir adim atmiyorsa dusunmuyordur senle evlenmeyi. ona biraz zaman ver kafasini toplasın karar versin ama bu surede ayni evde yasamayin.
Boyle evlenmek istemez gorunen erkekler kisa surede ailesinin buldugu biriyle evleniyor gule oynaya hem de.

Üzgünüm ama belli ki seninle evlenmeyi hiç düşünmüyor. .....
Eşimin benden önce 6 yıllık bir ilişkisi varmış. E anlatmama gerek yok ayrıntıları. .
Biz tanıştık ve 1 yıl gibi sürede evlendik..
Eşim hep der bir erkek evlenip evlenmeyecegine en başta karar verir der..
Sizin gibi değil erkekler der .
Siz hep düşünürsünüz karar vermeniz uzun sürer ama erkek ilişkinin en başında ne yapacağına karar verir der..

Bu benim de başıma geldi. Eşim öğrenciyken 5 yıl boyunca görüştüğü kız arkadaşından ayrıldıktan 4 ay sonra tanıştık ve 1 sene içinde evlendik.Eşim başka şehre atandıktan sonra ayrılmışlar. Halbuki kız atandıktan sonra evleniriz diye bekliyormuş. Kız barışmayı beklerken bizi öğrendi...

Demek evlenmek istemiyor aslında bu gayet açık fikrini değiştiremezsin ben izlenimlerinden böyle gördum, belki zengin bir kızla evlenmek istiyor belki birliktelik yaşamamış biriyle evlenmek istiyor erkekleri bilirsin , aklından ne farklı düşünce geçiyor bilemezsin ama senle evlenmek istemiyor bu bu kadar acı aslında. Bence ya sessiz kal ve yaşamaya devam edin veya resti çek ve ayrıl hızlıca oyalatma kendini.

Bak işte biz çıktık benle evlenmedi diyen de yazar ama erkeğin tercih ettiğikkadının yazacağını hiç sanmazdim karşılaşmadim böyle bir durumla. Erkek artık ne dusundu kimbilir eskisine aşık değildi veya hayalindeki kız değildi belki veya çok gençti, ama arkadaşla evlenmiş bunlar doğal işte, sen de bence ayrıl durma bir saniye daha kusura bakma ama

Eşimle tanıştık 5 ay sonra nişan yaptık tam 1. yılımızda da evlendik.
Kimsenin ahlaki yaşantısına dair yorum yapmak bana düşmez ama genel olarak erkeklerin tavrına bakınca birlikte yaşamaların sonunda pek az kişi evlilikle devam ediyor yola.Onlar da şanslı azınlık Allah mesut etsin.
Evliliğe soğuksa yani korktuğu şey kanunlar önünde sizi eşi olarak eşe dosta ilan etmekse kusura bakmayın ama sadece aşıktır,birbirinizi çok sevmiyorsunuz sadece heyecan duyuyor aynı yatakta uyumaktan keyif alıyorsunuzdur.
Seven adam nikahtan korkmaz

Bana kızmayın kırılmayin ama marifet gibi eşiniz bunu size anlattı mi? Evlenmeyi düşünmedigi kızı onca zaman Oyalamis empati yapın kızın yerinde sizde olabilirdiniz

Kuzum, konu sahibim hint kumaşı mi bu adam? Yada sen çok mu değersiz görüyorsun kendini? Hadi oldu ya evlendiniz e istiyorsun hamile kalacaksın e oldu hastasin sıkıntılısin... istediğini veremedin aldatacak mi seni?bu kadar basit mi bu iş?evlilik gibi önemli bir konuyu dalgaya alan odundan ne bekliyorsun az aç şu kör gözünü?

altına imzamı atarım.

ben de yorumlara anlam veremedim, birlikte yaşamakla evliliği neden aynı kefeye koyuyorsunuz? evlilik aynı yatağı paylaşmaktan mı ibaret sizin için? "seven adam dokunmaya kıyamaz" nasıl bir düşünce biçimidir? siz evlenip aynı yatağa girdiğiniz vakit sevginiz mi bitiyor, yoksa birbirinize "dokunmamaya" devam mı ediyorsunuz? elbette herkesin kendi tercihidir, herkesin de kalkıp evlilik öncesi ilişki yaşamasını bekleyemeyiz de; bunun bu kadar anormal bir şey olarak görülmesini benim aklım almıyor. şahsen ben bazı şeyleri yaşamadığım, ten uyumumuz var mı yok mu bilmediğim bir adamla cesaret edip evlenemem. zira bir ömür nasıl geçecek, önce bunu bilmek isterim.

konu sahibi; bence buradaki yorumlara bakıp canınızı sıkmayın. 24 evlilik için, özellikle bir erkek açısından çok erken bir yaş. bence mesele bununla alakalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…