Evliliğe yakınken bekaret sorunu

Cetrefilli bir konu.
Karsinizdaki insani ve sizi tanimadan konusuyorum elbette ki..
belki bu durum için sizi terkedecektir.
kimileri de böyle bir sey icin sizi terkedecekse terketsin size siz olduğu icin değer versin diyecektir.
Ben olsam söylemeyi tercih ederdim gibi geliyor. O insan hayatimda olacaksa yalansiz dolansiz olsun isterim.
toplum da her birey farkli ortamlarda yetişiyor.
Bazilari için böyle bir sey sorunken bazisi onemsemez. Bazisi ise kabul eder şüphe icinde yasar.
size tavsiyem Karsinizdaki insani taniyan sizsiniz ölçün tartin. Doğru olun. Insallah karsinizdaki insanla sadakat bagi ile baglanirsiniz.

Yani ilişkinin başında da şak diye ben bakire değilim denmez elbette ki o zaten sizi bağlayan bir durum.fakat bu raddeye gelince ilişki, karşı tarafın kabullenmeme ihtimali olan bir durum varsa açıklamak iki taraf içinde daha yıkıcı olabilir. Ama evliliği bir yalan üzerine kurmak gibi bir şey söz konusu olamaz zaten.ne şekilde açıklarsınız bilmiyorum ama konuşmalısınız.

Önce konuyu başka şekilde açıp bu konudaki düşüncesini öğrenin. Sorun yapmayacak bir yapıda olduğuna inanırsanız burda anlattığınız gibi anlatın yok çok problem olur kaybederim onu ve kaybetmek de istemiyorum diyorsanız zaten cevabını vermişsiniz. Ama ben olsam kaybetme riskini göze alır doğruyu söylerdim.

Zor durum. Bence anlat herşeyi. açık açık. yaptıgın hatadan bahset. yalansız. Eger seni kabul ederse gerçekten seviyordur. yok istemem seni derse kendi bilr yoluna devam et. ve kimseye baglanmamaya çalış.

Ona ne olursa olsun bunu söylemelisiniz, aile birliği güven temeli oluşturularak kurulur. Söylemezseniz, vicdanınız asla rahat etmeyecektir. Karsınızdakini kandırmayın lütfen, dürüst olun.

İlişkinin basında değilim yakın bi tarihte istemeye gelecekler , zaten ilişkinin basında söylemiş olsa başka türlü şeyler olurdu.Teşekkür ederim desteğiniz için.

Ona ne olursa olsun bunu söylemelisiniz, aile birliği güven temeli oluşturularak kurulur. Söylemezseniz, vicdanınız asla rahat etmeyecektir. Karsınızdakini kandırmayın lütfen, dürüst olun.

Yani bu sebepten dolayı beni terkedecegine inanmıyorum. Bizim ilişkimiz 1. Ayında ciddi boyutlara eriştı.Sadık biriyim ve bana güvendiğini dile getirir çoğu zaman.Ben de yalan söyleme taraftarı değilim. Ama aklına başkasının bana dokunduğu geldiğinde ki yaşadığı duygu nolucak ben ondan da çekiniyorum. Hadi kabul etti sonra ne olacak bilmiyorum

Fazla sevmekten kıskanıp kurgulamak bende de var bazen bende kendimi tanıyamıyorum :)
Asıl konuya gelince: Dini botunu kimse sorgulayamaz senin Allah ile arandadır. Sen zaten kendini değiştirmiş yen bir düzen ouşturmuş ve böyle bir adamı haketmişsin ki karşına çıkmış .Bence de karşına alıp konuşmalısın anlatmasın sana güveniyorsa zaten o zaman ki gbi düşünmediğini değiştiğini görecektir . Yok sen diktirirsen söylemessen eski DamlaTT den hiç bir farklın kalmaz böyle birini haketmediğin için belki de kaybedersin. Ne olursa olsun hata da olsa kabullenmelisin ki geçmişten bir farkın olsun. Demişsin ya kabul edip bir ömür başıma kakar belki de bu senin imtihanındır Bazı hataların karşılığını ahirette değil bu dünya da görmek daha iyi olabilir.
Onu her iki dünyada kazanmak istiyorsan konuş ve açıkla yoksa bir ömür vicdan azabı duyarsın bu senin kaderin.

Karsınızdaki insan eğerki böyle bir şeyi yaşamadıysa ve yaşayan birisini de kaldıramayacak biriyse söylemelisiniz kesinlikle, aksi hali kandırmaca olur ve bu sizi evlilik hayatınız boyunca yıpratır; ama karsınızdaki böyle bir şeyi yaşamış biriyse sizden bunu talep etmemelidir zaten .

İlişkinin basında değilim yakın bi tarihte istemeye gelecekler , zaten ilişkinin basında söylemiş olsa başka türlü şeyler olurdu.Teşekkür ederim desteğiniz için.
Evet oyuzden başta dememenizi anlıyorum demek istedim. Şimdide iş ciddiye binince biraz daha sarsıcı olabilir 2 taraf içinde. Umarım gönlünüzce olur her şey

Yakın zamanda isteme olacak diyorsun.
Bu adamın bakirelik hakkındaki düşüncelerini, buna ne kadar önem verdiğini
az çok bilmen gerekir.
Haa yok bilmiyorsan işi ciddiyete bindirmek için çok erken o zaman.

Bence gerçekten önem veren biriyse eğer ve kendisi de buna dikkat ettiyse bilmeye hakkı var.
Kandırılmamalı.

Kesinlikle diktirme falan yoluna gitme.

Bir de öncesinde neler yaşadığını öğrenme durumu olabilir mi?
Eski sevgililerinden biri psikopatlık yapabilir mi mesela?

Bunlar çok önemli.
Bu korkuyla, vicdan azabıyla mutluluk olur mu?

Sen dürüst ol. Gitmeyi seçerse yol ver tercih onun.
Kabul edip sonra yüzüne vurursa da onun terbiyesizliği olur.
Sen giderken vicdanın rahat olur.

Teşekkür ederim.Sanirim ahirette çekmektense hatalarimin bedelini bu dünya da ödemek isterim tabii.Ama çocukluğumdan beri hep mücadele ettim.Ben yoruldum biraz istemesemde işin kolayınà kaçmayı düşünmeye başladım. Ama kandırıp evlenirsem evet, vicdanımı susturamam.

yahu evlensenız bıle bir bakıre olarak evlenmeyen sen mı olmus olacaksın ?
anlat senı oldugun gibi kabullensın. ne diktircen, kendıne saygın yok mu?
ben evlenmeden önce her haltı yemiş insanım ( her halt derken ilişki, özgür yaşam )
hiç saklamadım. gerek duymadım. benı böyle kabul etmelıydı çünkü. her sey önce bana saygı duymalı kızlık zarıma degıl!

bir erkege bişiler ters gelıyorsa gırmeyecek o yola, kendıne saygın varsa durumu anlat.
anlat derken her ayrıntısını degıl, bilmesi gerekenleri

Evet , bakire olmadığım için beni terketmezAma beni rahatsız eden kafasında olan düşünceler. Bana guvenmeyebilir belki.Ben bakire lik konusunda evet evlenmeden önce yaşamak istemezdim.ama olduysa da ki bunun acısını yaşadıktan sonra ki düşüncelerim söyle olmuştu. Ben tövbe ettim,yaptiklarimizi sorgulamak kimsenin haddine değil. Klişe olacak ama bence insanın namusu beyinde. Vs. Ama iş bu boyuta gelince öyle konuşmakla olmuyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…