kabul etmezse etmesın. dünyanın sonu mu yani? yarın öbur gun bir şekilde bişi karsısına cıkınca daha mı ıyı olur?Katılıyorum. Tamam herkesin dediği doğru eyvallah. Dürüstlük herkesin bam teli hassas noktası. Hemde en sağlam duvardir kabul. Ama ders almış geçmişi gömmüş yani olmuşla ölmüş çare yok demişler eskiler. Ne yapsın kız ölsün mü yani? Kabul etmez bunu biliyoruz şimdi kimse kimseyi kandirmasin. Diktirsin ve dürüstçe hayatına devam etsin derim ben
canim erkek arkadasi kac kadinla beraber olmusturki biraz kendini sıkıp numara yapar vajina girisinin esnekligi darliginj farketmek o kdr kolay degil diye dusunuyorum..Zar esnek de vajina niye geniş derse ? Sakın yalana girme bu tarz konu sahibi deneyimliyse yakalanırsın
canim erkek arkadasi kac kadinla beraber olmusturki biraz kendini sıkıp numara yapar vajina girisinin esnekligi darliginj farketmek o kdr kolay degil diye dusunuyorum..
kabul etmezse etmesın. dünyanın sonu mu yani? yarın öbur gun bir şekilde bişi karsısına cıkınca daha mı ıyı olur?
ben seni anladım boşverYa öyle diyorsunuz tamam da ihtimallerle hayat yürümüyor ki. Karşısına iyi anlaştığı sevdiği biri çıkmış. Bende dürüstlük yanlisiyim ama biri çıkar karşıma beni böyle kabul eder diye bekleyerek ihtimal ederek nereye kadar. Onu diyorum. Seviyorsan ders aldiysan diyorum. Tabi derken de bocaliyorum amaaan bilemedim ya
bu nasıl bı mantık yahu? '' biri cıkar da benı kabul eder diye beklemek'' hangı devırde yasıyoruz allahaşkına.Ya öyle diyorsunuz tamam da ihtimallerle hayat yürümüyor ki. Karşısına iyi anlaştığı sevdiği biri çıkmış. Bende dürüstlük yanlisiyim ama biri çıkar karşıma beni böyle kabul eder diye bekleyerek ihtimal ederek nereye kadar. Onu diyorum. Seviyorsan ders aldiysan diyorum. Tabi derken de bocaliyorum amaaan bilemedim ya
bendeİşte tecrübeli erkej konu sahibi de tecrübeli ama panik hali yapamazsa ? Ayrıyaca niye yalan ya kadın köle mi et parçasımı derdi zarsa kaybolsun gitsin
oyle deme cnm konu hassas bi konu yasam tarzlarina , cocugun karakterine gore bu sorunun cevabi degisiklik gosterir.Esim benden gizleyecegi bi konuyu durustce soylese itiraf etse o anda affedebilirim ama sonrasinda benzer durumlar sergilediginde icime hep kusku duser.İşte tecrübeli erkej konu sahibi de tecrübeli ama panik hali yapamazsa ? Ayrıyaca niye yalan ya kadın köle mi et parçasımı derdi zarsa kaybolsun gitsin
bu nasıl bı mantık yahu? '' biri cıkar da benı kabul eder diye beklemek'' hangı devırde yasıyoruz allahaşkına.
diyelım kı evlencegı kişi bu konuda aşırı hassas biri, evlendıkten sonra bir şekilde bişiler cıktı ortaya. o adam buna kım bılır napar allah bılır? o zıhnıyette olan neler neler yapar...al sana aile faciası.
olmaz dıye bişi yok, bazen oyle seyler karsına cıkar kı sen bıle şaşarsın hayat bu. o yuzden bu konuda dürüstlük önemlı sey
Konu sahibi öncelikle böyle önyargılı kesin dille konuşanları görmezden gel.
Bakire olmayıp evlenen bir çok arkadaşım oldu biri yaklaşık bir ay önce nişanlandı. Dürüst ol dik durarak detaylı olmadan anlat seni sen olarak kabul edemiyorsa seni hak etmiyordur zaten.
bu ne seviyesizlik? arkadaşım böyle böyle demişsiniz ama katılmıyorum der meramınızı anlatırsınız. çocuk gibi parmakla göstere göstere bunun gibileri görmezden gel demek...
konu sahibi arkadaşım, sizi yargılamak haddim değil. ama kadın cinselliği bu ülkede tabudur, hele ki erkek gözünde. bunun altını çizdim sadece.
fikirlerim beni bağlar ve sadece konu sahibi arkadaşımızı ve SEVİYELİ yorum yapacakları ciddiye alıyorum,biline.
Merhaba arkadaslar
Çocukluğumda yaşadığım sıkıntıların arkasına sığınıp ondan böyle yaptım demiyorum kesinlikle.Ama bir takım sıkıntılardan sıyrılmak için diyim yanlış arkadaşlıklar edindim.Yapmamam gereken şeyler yaptım evet isteyerek yaptığım zamanlar da oldu.Bile bile ziyan ettim kendimi. Geçte olsa düzelttim kendimi.karşıma öyle biri çıktı ki.Sanki o hayatımda olmazsa hep eksik olacakmisim gibi hissediyorum. Sanki baba nedir ne yapar onda görüyorum gibi.Bana hep en güzel duyguları yaşatıyor. Fazla sevmekten dolayı kiskanip kafamda kurduğum saçma sapan şeyler oluyor bazen ama ona caktirmiyorum tabii öyle bir an oluyor ki saçma sapan düşüncelerimden utanıyorum. Velhasıl kelam fazla uzatmayayım. Bakire degilim.Bunun acısını yaşayıp içimde çoktan bitirmiştim taa ki o karşıma çıkana kadar. Şimdi ne yapacağım? Diktirmeyi düşünuyorum ama bu onu aldatma olur.Koca bir yalanla yuva kurmak, bunun dini boyutu(diyeceksiniz dini boyutunu düşünüyorsun ama evlenmeden birlikte olmussun). Kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz o yüzden beni kırmayıp nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olur musunuz?Onu kaybetmek istemiyorum.Diyorum diktirsem bu sirri omur boyu icimde saklasam.Bir de soyledikten sonra kabul edip ilerde yuzume vurmasi ya da bana olan guveninin sarsilmasindan korkuyorum.Cunku bana cok guveniyor.Bakire lik konusunda ne düşünüyor ne kadar önem veriyor bilmiyorum bu tarz konuları hiç konuşmadık.
işte hayat bu ne malum ileride bu konunun bir şekilde önüne gelmeyecegı?soru bu..Tekrarliyorum dürüstlük bana göre de her zaman en doğru yoldur. Fakat hangi devirde yasarsaniz yaşayın iyi anlaştığınız birini bulup yuva kurma hayali her kızın aklında ve hayalindedir bunun devirle bir alakası yok. şunu diyorum yani bu durumu savunmuyorum ve ilerde sorun çıkarsa çok daha büyük sorun çıkacağına bende katılıyorum ama söyle sonra o kişiyle devam et diye bişey yok söylerse ayrılacak bunu biliyoruz. Aman canım giderse gitsin demek de çok acımasızca geldi bana. O yüzden dedim diktir diye. kaybetme ve yoluna devam etme gücünü bulan biri elbette doğruyu soylemeli
bende
oyle deme cnm konu hassas bi konu yasam tarzlarina , cocugun karakterine gore bu sorunun cevabi degisiklik gosterir.Esim benden gizleyecegi bi konuyu durustce soylese itiraf etse o anda affedebilirim ama sonrasinda benzer durumlar sergilediginde icime hep kusku duser.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?