Evliliğe yakınken bekaret sorunu

kabul etmezse etmesın. dünyanın sonu mu yani? yarın öbur gun bir şekilde bişi karsısına cıkınca daha mı ıyı olur?

Zar esnek de vajina niye geniş derse ? Sakın yalana girme bu tarz konu sahibi deneyimliyse yakalanırsın
canim erkek arkadasi kac kadinla beraber olmusturki biraz kendini sıkıp numara yapar vajina girisinin esnekligi darliginj farketmek o kdr kolay degil diye dusunuyorum..

Önce onun bu konudaki fikrini öğrenmelisin bence.
Ben bu konuda çok netim. Türk erkeğinin genelinde bu konuda aşırı bir bencillik var.

Eğer klasik Türk erkeği gibi bencil düşüncelere sahipse ve onu da kaybetmek istemiyorsan kendi mutluluğun için ne gerekirse yapmalısın.

Kendisi bakir mi? Bir de orası da var tabi. Eğer öyleyse ona yalan söylememelisin. Her şey bilinmeli.

canim erkek arkadasi kac kadinla beraber olmusturki biraz kendini sıkıp numara yapar vajina girisinin esnekligi darliginj farketmek o kdr kolay degil diye dusunuyorum..

İşte tecrübeli erkej konu sahibi de tecrübeli ama panik hali yapamazsa ? Ayrıyaca niye yalan ya kadın köle mi et parçasımı derdi zarsa kaybolsun gitsin

kabul etmezse etmesın. dünyanın sonu mu yani? yarın öbur gun bir şekilde bişi karsısına cıkınca daha mı ıyı olur?

Ya öyle diyorsunuz tamam da ihtimallerle hayat yürümüyor ki. Karşısına iyi anlaştığı sevdiği biri çıkmış. Bende dürüstlük yanlisiyim ama biri çıkar karşıma beni böyle kabul eder diye bekleyerek ihtimal ederek nereye kadar. Onu diyorum. Seviyorsan ders aldiysan diyorum. Tabi derken de bocaliyorum amaaan bilemedim ya

ben seni anladım boşver
konu sahibi üzülmesin istiyorsunuz bir yandan :)

bu nasıl bı mantık yahu? '' biri cıkar da benı kabul eder diye beklemek'' hangı devırde yasıyoruz allahaşkına.
diyelım kı evlencegı kişi bu konuda aşırı hassas biri, evlendıkten sonra bir şekilde bişiler cıktı ortaya. o adam buna kım bılır napar allah bılır? o zıhnıyette olan neler neler yapar...al sana aile faciası.
olmaz dıye bişi yok, bazen oyle seyler karsına cıkar kı sen bıle şaşarsın hayat bu. o yuzden bu konuda dürüstlük önemlı sey

evlilik aşamasına geldiğiniz adamın bu konudaki görüşünü bilmiyor musunuz

açıkçası bu bana garip geldi

önce birbirinizi biraz daha tanıyın bence

Önce bekaret onun için önemlimi değilmi onu öğrenmeye çalış. Hiçmi konuşmadınız bu konuyu? tabiki diktirmek gibi insanı alçaltıcı seylere kalkışma tatlım, sevgilin bu olaya Nasıl bakıyor önce onu öğren ona göre bir yol ciz. Eger cok önem veriyorsa kesinlikle olmalı diyorsa onu kandırma

Siz erkek arkadaşınızın geçmişini biliyor musunuz?
Diktirmek bana oldukça mantıksız geliyor. Aynı şekilde bak ben bakire değilim, bunu kaldırabilecek misin diye sormak da aynı derecede anlamsız benim için.
Benden öncesi beni hiç ilgilendirmez, eşimle tanıştığımda bunu demiştim. O da bir kere olsun sormadı bana. Benim eşim Türk değil ama bir Türk erkeği ile beraber olsaydım da tavrım değişmezdi. Çünkü kendimden eminim, siz de emin olun. Başınızı eğmeyin. Eksik değilsiniz, sadece bazı seçimler yapmışsınız.

İşte tecrübeli erkej konu sahibi de tecrübeli ama panik hali yapamazsa ? Ayrıyaca niye yalan ya kadın köle mi et parçasımı derdi zarsa kaybolsun gitsin
bende
oyle deme cnm konu hassas bi konu yasam tarzlarina , cocugun karakterine gore bu sorunun cevabi degisiklik gosterir.Esim benden gizleyecegi bi konuyu durustce soylese itiraf etse o anda affedebilirim ama sonrasinda benzer durumlar sergilediginde icime hep kusku duser.

Tekrarliyorum dürüstlük bana göre de her zaman en doğru yoldur. Fakat hangi devirde yasarsaniz yaşayın iyi anlaştığınız birini bulup yuva kurma hayali her kızın aklında ve hayalindedir bunun devirle bir alakası yok. şunu diyorum yani bu durumu savunmuyorum ve ilerde sorun çıkarsa çok daha büyük sorun çıkacağına bende katılıyorum ama söyle sonra o kişiyle devam et diye bişey yok söylerse ayrılacak bunu biliyoruz. Aman canım giderse gitsin demek de çok acımasızca geldi bana. O yüzden dedim diktir diye. kaybetme ve yoluna devam etme gücünü bulan biri elbette doğruyu soylemeli

bu ne seviyesizlik? arkadaşım böyle böyle demişsiniz ama katılmıyorum der meramınızı anlatırsınız. çocuk gibi parmakla göstere göstere bunun gibileri görmezden gel demek...

konu sahibi arkadaşım, sizi yargılamak haddim değil. ama kadın cinselliği bu ülkede tabudur, hele ki erkek gözünde. bunun altını çizdim sadece.

fikirlerim beni bağlar ve sadece konu sahibi arkadaşımızı ve SEVİYELİ yorum yapacakları ciddiye alıyorum,biline.

Bende lafımın arkasındayım sanki iran olduk kabul etmez felan kesin dille ? Korkup panikletmeyin insanları ne gereği var

çok yakın bir arkadaşımın başında da böle bir sorun vardı dürüst davranıp herşeyi anlattı eşi kabul etti evleneli 5 yıl oldu ve eşi her defasında yüzüne vuruyor bu durumu çok zor bi durum ben dürüst bir insanım ama benim bile diktir söyleme diyesim geliyor o arkadaşımın yaşadıklarını gördükten sonra ve sen bunları ondan önce yaşadın onu ilgilendirmiyor bundan sonrası önemli vicdan yapacağın bişey yok o yüzden .

işte hayat bu ne malum ileride bu konunun bir şekilde önüne gelmeyecegı?soru bu..
tabii ki her seyden önce kendı bılecegı iş. mutlu bır evlılık ıstıyorsa bu tarz seylerı saklamamalı
her bişi oldugunda aklında şüphelerle yaşar, acaba bılıyor mu? diye.
ben erkegı degıl konu sahıbını düşünüyorum, yoksa erkekler her seyı hak edıyorlar. ama bişi olsa ucu konu sahıbıne dokunur

Aynen kurt düştümü bitti... Yaşam tarzına uygun birini bulsa konu sahibi derdi kalmayacak

Tepki cekecek biliyorum ama p.c erkeklerle gununu gun edip takilip sira evlenmeye gelince efendi erkege kapagi atmaya calisan bir suru kizdan biri...kardesim kaldiramiyacagin seyi niye yaşıyorsun...madem yaşıyorsun o zihniyete yasam tarzina uygun birini bul?
Neyse madem bulmussun kacirma elinden diktir bictir birşeyler yap....soylersen de o an kabul etse bile sonradan sonraya yuzune vurur. Bu konuda durustlukten fayda degil zarar görürsün..ama cok riskli bir durum ortaya cikma olasiligi var.

Bence açıkça söyle .
Kabullenmezse ikinizde yolunuza bakarsınız
Saklarsan ileride öğrendiğinde daha kötü olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…