Evliliğe yakınken bekaret sorunu

Evet insanın namusu beyninde.
Ama bazı insanlar kendilerini her haliyle eşlerine saklamak isterler ve dikkat ederler.
Bu durumda bekarete önem vermek onun hakkıdır.

Namus insanın beyninde nasıl bunun için beni istemez diyemezsin.

Çünkü bu senin tercihin.

Sen de kendin gibi daha önce birliktelikler yaşamış biri ile hayatını birleştirmelisin.
Ya da senin bu durumunu sorun etmeyecek biriyle.

Bu sebeple bilmek hakkı.
Sen söyle seçimi o yapsın.

Bu ikinizin de mutluluğu için şart.

Öncelikle bu konu hakkinda ne düsündügünü ögrenmelisin

Ama malesef Türk erkegi genel olarak bu konuda cok cahil

Allah yardimcin olsun...

evlencegınız kişilerden bazı seylerı saklamayın. yarın öbur gün en guzel anınızda karsınıza cıkar

Evet ben de söylemeyip ilerde karşıma çıkmasından endiseleniyorum.Çünkü hiç bişi gizli kalmıyor er ya da geç çıkıyor.En doğrusu uygun bir dille anlatmak olacak sanırım.

Evet ben de söylemeyip ilerde karşıma çıkmasından endiseleniyorum.Çünkü hiç bişi gizli kalmıyor er ya da geç çıkıyor.En doğrusu uygun bir dille anlatmak olacak sanırım.
söyle, ne olacaksa şimdi olsun..
dürüst ol
gerisini boşver

Evet , konuşmak en doğrusu.Sağ ol .Kimseyle konuşamadigimdan sizlerle dertleşmek düşünceleriniZi bilmek iyi geldi.

Bir yerde karşına çıkmasa bile vicdanlı her insan gibi (ki sende şuan bir şekilde vicdanından dolayı rahatsızsın.) ileride o yükün altında ezilip kendin söylemek isteyebilirsin ozaman durum çok daha kötü olur. Sen ona seni anlat kabul eder yada etmez kendi bileceği iş bu senin değerli olduğun gerçeğini değiştirmez.

Konuşmalısın canım sonuç olarak sen geçmişte yaşadığın şeylerden pişman olmuş tövbe etmişsin eğer kabul etmezse bile vicdanın rahat olur ve ta en başından onu aldatmamış olursun hayırlısı olsun hakkınızda

İşlediğiniz günah her ne olursa olsun (şirk ve küfr dışında) Allah'tan af dileyip de bağışlanmaması mümkün değil.
Siz Allah'a aitsiniz, hesabı da ancak o sorar bir başkası değil.
Kişinin yaptığı hata bir ömür peşinden gelmemeli. Adam mı öldürdünüz? Birinin hakkını mı yediniz? Hayır.
O zaman bu kimseyi ilgilendirmez.
Eğer karşınızdaki kişiye güveniyorsanız (sizi terk edip etmeyeceği değil ayrılık yaşansa dahi bunu kullanmayacağı konusunda) söyleyin.
Eminim nasıl aöylerim ne der dediğiniz kişi geçmişinde bir kaç deneyim yaşamıştır. Bu konuda vicdan yapacak bir şey yok.

diktirip sırrını kalbine göm...
insanın nasıl ki başkasının dedikodusunu yapıp ayıbını ortaya çıkarması hoş değilse
kendinizi değiştirdiyseniz sizin de ayıbınızı saklamanız o derece doğal
çünkü o mevzu Allah la senin aranda artık..

Kabul göreceğini hiç sanmıyorum. Uzaktan da söyle gitsin demek kolay tabi biliyorum ben olsaydım söyler miydim bilmiyorum yaşamadigim bir durum olduğu için fikirlerim hayal ürünü oluyor haliyle. Bence diktir ona da söyleme zaten geçmişinden pismansin dersini almışsin ona da sana da dünyayı dar etmenin ne manası var ki. Her ne kadar tasvip etmesem de bu durumda bilmese daha iyi gibi diyorum. Kabul etse bile her kavgada anlaşmazlıkda çıkar önüne bu konu. Dürüstlük hep iyidir hep; ama şimdi kabul etmeyeceğini bile bile ayrıl demek gibi bişey bu. Kafam karşıtı ya arada kaldım

Sana ne diyelim ki ?? Sn kendi kıymetini bilememissin. Onun kiymetini hiic bilmezsin

ya ben de aynı
herkes de doğruyu söyle demiş haklılar da
ama değiştiyse artık geçmişin bedelini acılar içinde çekecek yazık bence gerek yok

bence hicbirsey yapma , evlendigin gune kdr iliskiye girme dugun aksami esnektir belki onun icin kanama olmamistir dersin olur biter..lakin onceki hatalarindaki kisiler ne senin nede kocanin karsina cikmayacaksa oyle bir ihtimal varsa en badindan herseyi anlatmalisin sevgiline

ya ben de aynı
herkes de doğruyu söyle demiş haklılar da
ama değiştiyse artık geçmişin bedelini acılar içinde çekecek yazık bence gerek yok

Katılıyorum. Tamam herkesin dediği doğru eyvallah. Dürüstlük herkesin bam teli hassas noktası. Hemde en sağlam duvardir kabul. Ama ders almış geçmişi gömmüş yani olmuşla ölmüş çare yok demişler eskiler. Ne yapsın kız ölsün mü yani? Kabul etmez bunu biliyoruz şimdi kimse kimseyi kandirmasin. Diktirsin ve dürüstçe hayatına devam etsin derim ben

hiçbir türk erkeğinin bunu hazmedebileceğine inanmıyorum. kendilerinde sevişmeyi hak gibi görür ama el değmemişinden kızla evlenmek isterler.

Konu sahibi öncelikle böyle önyargılı kesin dille konuşanları görmezden gel.

Bakire olmayıp evlenen bir çok arkadaşım oldu biri yaklaşık bir ay önce nişanlandı. Dürüst ol dik durarak detaylı olmadan anlat seni sen olarak kabul edemiyorsa seni hak etmiyordur zaten.

Bunun sinyallerini almis olman lazim, hani simdiye kadar en basitinden "Daha once baska biriyle de geldin mi bu kafeye?" gibi kucuk seylerde bile bu tarz bir hassasiyet tasiyan sorular duyduysan, bunu sorun edecektir. Ama sorun edip, kendi icinde kabullenmeye calisip calismayacagi sana duydugu sevgiye bagli. Sen de vazgecilmezsen onun icin, o cozecektir bunu. Ayrica pat diye "Ben bakire degilim." demenin bir anlami yok, ciftler zaten merak ederek sorarlar bunu, ya onun sormasini bekle ya da sen ona sor, Bakir misin?, diye. Sonrasinda sana da yonelecektir soru. Hem o da degilim derse? Mesela ben sahsi gorusum olarak insanlarin ahlakini bacak arasinda asla ama asla aramiyorum ve insanlarin evlenmeden seks yapmasini yanlis bulmuyorum. Bunun yargisi kimseye dusmez, herkes kendinden sorumludur, ama tum bu goruslerimin yaninda, sevgilimin benden once baska bir kadinla sevismis olmasini kiskancligimdan oturu kaldiramazdim, bu beni yer bitirirdi, dusunur dururdum, ama ne olursa olsun bu ondan vazgecmeme neden olmazdi.

Zar esnek de vajina niye geniş derse ? Sakın yalana girme bu tarz konu sahibi deneyimliyse yakalanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…