Evliliğe yakınken bekaret sorunu

iyi hoş da kimse eski ilişkilerini anlat demiyor. bekaret farklı diğerleri farklı.
bekaret evlenince belli oluyor. evlendikten sonra öğrenirse neden söylemedin olup güven sarsılacak.
diktirsen ya da oyunlar oynamış olsan kandırmış olacaksın. sorun da bu. insan evlendiği kişiye böyle bir oyun oynamamalı.

ama dediğiniz tehditler vs hepsi doğru. o yüzden tanışır tanışmaz pat diye söylemeyeceksin. zaten karşındaki adam gibi biriyse saygılı bir insansa söyleyeceksin. sonra biter mi devam mı eder artık kişilere bağlı.

canım işte öyle olmuyo ben bir evlilik yaptım cocugum yok bekaret arıyolar o zar baska oluyo nedense erkeklere göre

hepsi kan manyağı da o yüzden.
biz de böyle, kan gelirse namuslusundur. zaten kan gelmezse de başka türlü kanını dökerler namusun temizlensin diye.
çoğu zaman kadın olmaktan nefret ediyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Söylersen rahatlarsın vicdan olarak.
Gerisi sevginizin ve bağlılığınızın gücüne bağlı...

hepsi kan manyağı da o yüzden.
biz de böyle, kan gelirse namuslusundur. zaten kan gelmezse de başka türlü kanını dökerler namusun temizlensin diye.
çoğu zaman kadın olmaktan nefret ediyorum.
aynenn keske onlardada olsaydı böyle bi durum (kan gelme gibi bi durum) bu kadar kendilerini namuslu göremezdi bu erkekler ozaman bizde anlardık bakir mi degilmii

Ke
sinlikle Katılıyorum. O kadar güzel ifade etmişsiniz ki herşeyi. Ne yazikki olabilecek Şeyler bunlar.

aynenn keske onlardada olsaydı böyle bi durum (kan gelme gibi bi durum) bu kadar kendilerini namuslu göremezdi bu erkekler ozaman bizde anlardık bakir mi degilmii

Eh erkek egemen toplum ne yazık ki. O kan akacak. Bencil bir cins vesselam

Sizi yargılamak istemiyorum ama zamanında erkeklerin yatağından çıkmayıp da sırf zevkiniz için Allah'ın günah dediğini çiğneyip geçmişsiniz.namusun,günahın kadını erkeği yoktur ama namus kadının en güzel çeyizidir.Allah doğru yoldan ayırmasın hiçbirimizi.
Diktirseniz ne olacak?kocanızı aldatmayacağınız ne malum?sizi kırmış olabilirim ama düşüncelerim şimdilerin gerikafalılığı gibi görünse de doğru tektir...

?kocanızı aldatmayacağınız ne malum?
kusura bakmayın ama bu nasıl bi tabir... Herkes hata yapabilir bi kadın olarak sizin bunu hemcinsinize söylemenizi hoş bulmadım acıkcası.Erkeklerin nerdeyse %90 dan fazlası evlenmeden neler yasıyoo bunlar normal kadınlar yasarsa tu kaka hee tasvip etmiyorum günah haram kılınmıs bi durum ama herkes hata yapar hemen bu yargı niyee

bu bekaret konusu da sadece geri kalmis ulkelerde bu kadar sorun..
cunku beynimizin aklimizin bi onemi yok.
hatta onlar geri olsa daha iyi. erkeklere itaatimiz kolay olur.
yahu allah askina anlayin artik, namus dusuncelerdedir. biri hakkinda kotu dusunurseniz namussuzsunuzdur. sevdiginiz insanla beraber olmaniz sizi namussuz yapmaz.
sanirim 1000 yil daha bu boyle devam edecek benim canim geri kalmis ulkemde..

Bekaret aramak geri kafalılık değildir..
inancım gereği zina yapmamışımdır,karşımda da öyle birini isterim bu da beni geri,cahil yapmaz..
*kendisi bunu uygulamayıp karşısından bekleyen erkekleri kastetmiyorum.herkes kendi namusundan kendi inancından sorumlu öncelikle.

Sevgiline dürüst ol,belli ki pişmansın tövbe etmişsin(Allah affetsin)
dürüst olduğun için Allah yardımcın olur inşallah.
Diktirme filan sakın düşünme bile,kendine eşine büyük saygısızlık. .

öncelikle benim bir çok arkadaşım ilk beraber oldukları adamlarla evlenmediler çünkü bazıları aldatıldı ve beraber oldukları için kendilerini o kişilere zorunlu hissetmediler ayrıldılar ve başka adamlarla evlendiler.çok mutlular ve bu aralarında hiç sorun olmamış.özellikle aralarından biri aşırı tutucu bir adamla evlendi ve arkadaşıma tek bir kelime dahi etmedi,karısına da çok güveniyor. kimseyi yargılamak bize düşmez ki bazıları bunu yaşayan insanların kocasını da aldatabileceğini söylemiş nereden o kanıya varılıyor anlamış değilim. bir de sanki önüne gelenle yatıyor mu sanıyor insanlar bunu yaşamış kişileri. ne diyorlar yargılama yargılanırsın unutma. kimin ne yaşadığını başkası bilemez. bekaretini kaybetmek namussuzluk değildir .esas namussuzluk birine ihanet etmektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…