- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi papatya_sever
-
Bencilliğin alasi ile yüzleşmiş durumdayımMerhametsizlik , empati yoksunluğu , saygısızlık , tembellik , bencillik , monotonluk
Fiziksel Şiddet yok hiç olmadi ama psikolojik şiddet uyguladığını düşünüyorumSevgi saygısızlık ve merhamet şiddet uygulayan bir insanın zaten merhameti yoktur
ne yasadiniz ?Bencilliğin alasi ile yüzleşmiş durumdayım
Bana danışmadan borcun üstüne borçlandı bmw aldı mesaj attı yarın alıyorum diye aynı evdeyiz mesaj atıyor düşün bende yanlış yaptığini borçların bizi zorlayacağını söyledim isleri çok kötü batabilirler ve bu durumda araba aldı bana gelmiş git çalış napiyim okusaydın diyor kilo bu insan beni zamanında okumama izin vermedine yasadiniz ?
Fiziksel Şiddet yok hiç olmadi ama psikolojik şiddet uyguladığını düşünüyorum
Esasen temeli maddi sorunlar babası ile çalışıyor ben kendi işini kursun istiyorum yolumuzu ayıralım ama onun cesareti kendine güveni yok asalak gibi babası ile rüzgarda sürüklemeyi seçiyor, erkek olarak her bakımdan yetersiz kısacasıAranızda ben gibi sorunlar var biraz anlatsanız
Ben ona hatalarını gösterdikçe oda beni suçluyor durduk yere çok zayıfladın çöktün kıçın basın kalmadı, sen araba mi hazmedemedin, sende söyle sende böyle gibi saçma söylemleri varAranızda ben gibi sorunlar var biraz anlatsanız
Allah için sormuş biri nihayet.ne yasadiniz ?
Esasen temeli maddi sorunlar babası ile çalışıyor ben kendi işini kursun istiyorum yolumuzu ayıralım ama onun cesareti kendine güveni yok asalak gibi babası ile rüzgarda sürüklemeyi seçiyor, erkek olarak her bakımdan yetersiz kısacası
Sevgisini hatırlatacak ağır bir şok istiyor eşiniz.Ben ona hatalarını gösterdikçe oda beni suçluyor durduk yere çok zayıfladın çöktün kıçın basın kalmadı, sen araba mi hazmedemedin, sende söyle sende böyle gibi saçma söylemleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?