Evliliği bitiren sebepler nelerdir?

papatya_sever

‍‍‍
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
899
650
303
Şartlar değişince insanlarda değişiyor önce sözler sonra davranışlar can yakıyor sonrası koca bi boşluk ve soru işaretleri... seven insan dokunur kıskanır gözünden sakınırsa sanırım ben sevilmiyorum çocuk akıllı bi koca ile 9 yıla kadar geldik ama bir ömür yanim da olacağına inancım kalmadı.ne çok şey var içimde anlatmak istediğim ama konuşamayacak kadar da yorgun hissediyorum sanırım bitiyoruz artik .bunu yazdım yıllar sonra açıp okumak için...
Şimdi ben bunları aileme anlatsam bana diyecekleri dövmüyor sovmuyor eviniz arabanız herşeyiniz var içkisi kumarımi var seni mi aldattı sanki diyecekler kimse beni anlamaz ki sevgi yoksunluğu ilgisizlik asagilama şiddet sayılmıyor toplumda malumunuz, ablam aldatildi on gün sonra geri yolladılar erkektir olur öyle şeyler diye elinde de.meslek olmayınca kalıyorsun sudan çıkmış balık gibi , ama bu bi hayat arkadaşı olma yolculuğu ise ben inancımı yitirdim ev arkadaşı olabiliriz evet bakalım nerde biter bu arkadaşlık...

Son düzenleme:
Sevgi saygısızlık ve merhamet şiddet uygulayan bir insanın zaten merhameti yoktur

Sevmiyosa eğer gözünün üstünde kaşın var diye bile sebep gösterebilir insan evliliği bitirmek için. Sevilmediğinizi düşünüyorsanız boşa nefes harcamayın o adamla yıllarınıza yazık

Bana danışmadan borcun üstüne borçlandı bmw aldı mesaj attı yarın alıyorum diye aynı evdeyiz mesaj atıyor düşün bende yanlış yaptığini borçların bizi zorlayacağını söyledim isleri çok kötü batabilirler ve bu durumda araba aldı bana gelmiş git çalış napiyim okusaydın diyor kilo bu insan beni zamanında okumama izin vermedi

Aranızda ben gibi sorunlar var biraz anlatsanız
Esasen temeli maddi sorunlar babası ile çalışıyor ben kendi işini kursun istiyorum yolumuzu ayıralım ama onun cesareti kendine güveni yok asalak gibi babası ile rüzgarda sürüklemeyi seçiyor, erkek olarak her bakımdan yetersiz kısacası

Ben ona hatalarını gösterdikçe oda beni suçluyor durduk yere çok zayıfladın çöktün kıçın basın kalmadı, sen araba mi hazmedemedin, sende söyle sende böyle gibi saçma söylemleri var
Sevgisini hatırlatacak ağır bir şok istiyor eşiniz.
Saygısı da kalmamış.
Evlilik, aile kavramlarının ortak alınması gereken kararlar bütünü olduğunu ya hiç öğrenmedi, ya da unutmuş.
Size araba fikrini açınca hayır cevabını duyduktan sonra tatlı tatlı ikna etmeye çalışabilirdi ama yapmamış, üstüne de sizin fiziksel özelliklerinizi eleştiriyor, had aşımı da mevcut.
Evliliğin bitmesi için sizin artık bu olayları asla kaldıramayacak güçsüzlükte olmanız gerekiyor.
Savaşmaktan -yani onun için emek vermeye değer diye düşünmüyorsanız- vazgeçtiyseniz biter ve bitmeli evlilik.

Babasından bağımsız ayakları üstünde duramayacagini bildiği için "Tımım bıbıcım ,olur bıbıcım "diyodur bütün gün kedi size aslan kesilmiş. Boşver in kafaya takmayın sizi kucumseyerek kendi eksikliklerini örtmeye çalışıyor .En büyük eksikliğinin tek başına bir hiç olduğunu bilmesi ondan hala ayrilmamis babasından . Boşayın gitsin böyle bir imkaniniz varsa .Saygı yok haber verme fikir danışma yok assagalama bol, geriye tek secenek kalıyor ayrılmak. . Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…