Evliliği bitirmek

pamira_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
88
3
48
35
Kayseri
Yazarken bile zor geliyor ama boşanan boşanma arefesinde olan arkadaşlar bunu ailenize nasıl söylediniz? Ayrilmayi düşünmek değilde ailemle paylaşmak düşüncesi beni daha çok üzüyor.
Sürekli bitmeyen kavgalardan, merhametsiz tavırlardan çok yoruldum. Haftalardır acı çekiyorum. 5.5 senedir evliyim ve güvensizliği kıskançlığı bencilliği karşısında dayanacak gücüm kalmadı. :KK61:

Aileniz sorunlarinizi biliyorsa aciklamasi kolay olur. Sebeplere dayanarak kararinizi söyleyebilirsiniz.

Önce sorunları yavaş yavaş anlatmak gerekiyor sanırım. Hiçbirşeyi bilmiyorlarsa yıkım olabilir çünkü aniden söylemek.
Ama dünyanın sonu değil , insanlar nelere alışıyor. İlk başta yadırgansa da sonra herkes kabulleniyor mecburen.
Bu her gün ölmektense, bir kere ölmek gibi.

Son çare mi boşanmak ? Çocuğunuz var mı ?
Aileniz arkanızda ise hiç dert etmeyin söyleme kısmını üzülürler ama sizin mutlu olmanızı daha çok isterler .

Bugün kizkardesimle ilk kez konuştum. Hiç kimseye birşey demedigimde farkedilmez saniyordum galiba.Ailemin farkinda oldugunu soyledi kardesim. Mutsuz olduğumu farketmiş olmaları daha çok canımı yaktı. Ama söylediğiniz gibi bu durumu anlatmamı kolaylaştırır.

Bugün kizkardesimle ilk kez konuştum. Hiç kimseye birşey demedigimde farkedilmez saniyordum galiba.Ailemin farkinda oldugunu soyledi kardesim. Mutsuz olduğumu farketmiş olmaları daha çok canımı yaktı. Ama söylediğiniz gibi bu durumu anlatmamı kolaylaştırır.
Biz kimse anlamaz saniyoruz ama ozelliklede anneler herseyi farkediyo biliyolar. Cocugunda yokmus sal gitsin mis gibi yeni bi sayfa ac kendine.

Yazarken bile zor geliyor ama boşanan boşanma arefesinde olan arkadaşlar bunu ailenize nasıl söylediniz? Ayrilmayi düşünmek değilde ailemle paylaşmak düşüncesi beni daha çok üzüyor.
Sürekli bitmeyen kavgalardan, merhametsiz tavırlardan çok yoruldum. Haftalardır acı çekiyorum. 5.5 senedir evliyim ve güvensizliği kıskançlığı bencilliği karşısında dayanacak gücüm kalmadı. :KK61:
benim ailem eski esimin , sizin söylediğiniz gibi olduğunu fark etmiş . Bana bitir demek istiyorlarmış ama çekiniyorlarmış , sebep olmak istememişler . Ta ki ben diyene kadar , mutluluktan uçmuşlardı .
Ben her gün ağlarken onlar sonunda bunların benim mutluluk gözyaşlarıma döneceklerini söylüyorlardı :)) gerçekten de dedikleri oldu.
Siz de söyleyin emin olun ki mutsuz oldugunuzu hissediyorlar ve biliyorlar , size destek olurlar .

Back
X