Merhaba hanımlar dertleşmeye ihtiyacım var. Şu an 32 yıllık evliyim 3 çocuğum var. 3. Çocuğuma 46 yaşında hamile kaldım ileri yaş olunca risklidir diye düşünüldü ama ben doğurdum eşim pek istemedi. Neyse doğumdan 1,5 ay sonra babam kanser tedavisi görüyordu vefat etti. O süreçte eşim normalde cinsellikte sabırsızdı doğumdan sonra pek ilgisi kalmadı bana sanki görevmiş gibi yapıyor. Zaman geçti doğum iznim bitti işedöndüm iş yerine garip garip telefonlar geliyor bir gün bu telefonlardan biri hayırlı olsun kocanızın bebeği olmuş dwdi sağolun dedim zannettim ki benim bebeğimi kutluyor. Sonta bir telefon daha geldi kocan yeni hanımıyla bebeğiyle falan mekanda kahvaltı yapıyor diye. Neye uğradğımı bilmedim. Eşimi aradım evet dedi eşimin e devletinden nüfus kaydına baktım bir kızı olmuş başkasından.çok ağladım üzüldüm eşim kararı sen ver dedi ve ben evliliğime devam etmek istiyorum dedim. O kadınla görüşme dedim tamam dedi. Ama içim içimi yiyor çocuğunu görüyor herhalde ama kadını fa görüyor mu onu özlüyor mu düşünüyor mu azıcık dalgın olsa onu mu düşünüyor diye. Anti depresan başladım ve aşırı kilo aldım. Ben yanlış mı yaptım ne olacak hayatım o kadının kızı 7 yaşında artık 7 yıldır cehennemi yaşıyorum o kadın meslektaşım aynı sosyal çevrenin içindeyizve herkes biliyor onun eşimden çocuğu olduğunu. Belki de arkamdan gülüyorlardır