Merhaba hanımlar dertleşmeye ihtiyacım var. Şu an 32 yıllık evliyim 3 çocuğum var. 3. Çocuğuma 46 yaşında hamile kaldım ileri yaş olunca risklidir diye düşünüldü ama ben doğurdum eşim pek istemedi. Neyse doğumdan 1,5 ay sonra babam kanser tedavisi görüyordu vefat etti. O süreçte eşim normalde cinsellikte sabırsızdı doğumdan sonra pek ilgisi kalmadı bana sanki görevmiş gibi yapıyor. Zaman geçti doğum iznim bitti işedöndüm iş yerine garip garip telefonlar geliyor bir gün bu telefonlardan biri hayırlı olsun kocanızın bebeği olmuş dwdi sağolun dedim zannettim ki benim bebeğimi kutluyor. Sonta bir telefon daha geldi kocan yeni hanımıyla bebeğiyle falan mekanda kahvaltı yapıyor diye. Neye uğradğımı bilmedim. Eşimi aradım evet dedi eşimin e devletinden nüfus kaydına baktım bir kızı olmuş başkasından.çok ağladım üzüldüm eşim kararı sen ver dedi ve ben evliliğime devam etmek istiyorum dedim. O kadınla görüşme dedim tamam dedi. Ama içim içimi yiyor çocuğunu görüyor herhalde ama kadını fa görüyor mu onu özlüyor mu düşünüyor mu azıcık dalgın olsa onu mu düşünüyor diye. Anti depresan başladım ve aşırı kilo aldım. Ben yanlış mı yaptım ne olacak hayatım o kadının kızı 7 yaşında artık 7 yıldır cehennemi yaşıyorum o kadın meslektaşım aynı sosyal çevrenin içindeyizve herkes biliyor onun eşimden çocuğu olduğunu. Belki de arkamdan gülüyorlardır
Merhaba hanımlar dertleşmeye ihtiyacım var. Şu an 32 yıllık evliyim 3 çocuğum var. 3. Çocuğuma 46 yaşında hamile kaldım ileri yaş olunca risklidir diye düşünüldü ama ben doğurdum eşim pek istemedi. Neyse doğumdan 1,5 ay sonra babam kanser tedavisi görüyordu vefat etti. O süreçte eşim normalde cinsellikte sabırsızdı doğumdan sonra pek ilgisi kalmadı bana sanki görevmiş gibi yapıyor. Zaman geçti doğum iznim bitti işedöndüm iş yerine garip garip telefonlar geliyor bir gün bu telefonlardan biri hayırlı olsun kocanızın bebeği olmuş dwdi sağolun dedim zannettim ki benim bebeğimi kutluyor. Sonta bir telefon daha geldi kocan yeni hanımıyla bebeğiyle falan mekanda kahvaltı yapıyor diye. Neye uğradğımı bilmedim. Eşimi aradım evet dedi eşimin e devletinden nüfus kaydına baktım bir kızı olmuş başkasından.çok ağladım üzüldüm eşim kararı sen ver dedi ve ben evliliğime devam etmek istiyorum dedim. O kadınla görüşme dedim tamam dedi. Ama içim içimi yiyor çocuğunu görüyor herhalde ama kadını fa görüyor mu onu özlüyor mu düşünüyor mu azıcık dalgın olsa onu mu düşünüyor diye. Anti depresan başladım ve aşırı kilo aldım. Ben yanlış mı yaptım ne olacak hayatım o kadının kızı 7 yaşında artık 7 yıldır cehennemi yaşıyorum o kadın meslektaşım aynı sosyal çevrenin içindeyizve herkes biliyor onun eşimden çocuğu olduğunu. Belki de arkamdan gülüyorlardır
HEKİM misiniz gerçektenMerhaba ben de katılmak istiyorum yarın pazartesi menümü yazarak başlayayım bugün itibarı ile 68.1 kiloyum 166 boyum 46 yaşımdayım hekimim.
Hekim bi de hekimmYa ben inanmıyorum yani inanmak istemiyorum beynim algılayamıyor bu mantık dışı metni. Okuduğum metin o kadar saçma ki. Kocası başkasından çocuk yapmış ama boşanmıyor. Sebep? Beynim uyuşuyor bazı kadınların bu davranışlarını okuyunca. Umarım gerçek değil kurgudur. Normalde hiçbir çalışan kadın buna katlanmaz. Ya hu çalışmasa da katlanmaz basar tekmeyi öffffff
doktorsaniz gercekten neden bosanmiyorsunuz. Ben de sandim yillarini vermis evliligine herhalde maddi durumu yok katlanmak zorunda hisseden bir kadinsiniz. Dusunecek bi sey yok coktan bosanmaliydiniz. Bir uye de soylemis adam size sen karar ver demis. Yani bu su demek ben disarida hayatimi yasayacagim, kabul edersen de burada evimde yasamaya devam ederim. Yok pismanim vs bile dememis ki. Vicdan yapmis ve topu size atmis sadeceHEKİM misiniz gerçekten
Bazı konular şaka gibi. Ciddiye alamıyorum.Merhaba hanımlar dertleşmeye ihtiyacım var. Şu an 32 yıllık evliyim 3 çocuğum var. 3. Çocuğuma 46 yaşında hamile kaldım ileri yaş olunca risklidir diye düşünüldü ama ben doğurdum eşim pek istemedi. Neyse doğumdan 1,5 ay sonra babam kanser tedavisi görüyordu vefat etti. O süreçte eşim normalde cinsellikte sabırsızdı doğumdan sonra pek ilgisi kalmadı bana sanki görevmiş gibi yapıyor. Zaman geçti doğum iznim bitti işedöndüm iş yerine garip garip telefonlar geliyor bir gün bu telefonlardan biri hayırlı olsun kocanızın bebeği olmuş dwdi sağolun dedim zannettim ki benim bebeğimi kutluyor. Sonta bir telefon daha geldi kocan yeni hanımıyla bebeğiyle falan mekanda kahvaltı yapıyor diye. Neye uğradğımı bilmedim. Eşimi aradım evet dedi eşimin e devletinden nüfus kaydına baktım bir kızı olmuş başkasından.çok ağladım üzüldüm eşim kararı sen ver dedi ve ben evliliğime devam etmek istiyorum dedim. O kadınla görüşme dedim tamam dedi. Ama içim içimi yiyor çocuğunu görüyor herhalde ama kadını fa görüyor mu onu özlüyor mu düşünüyor mu azıcık dalgın olsa onu mu düşünüyor diye. Anti depresan başladım ve aşırı kilo aldım. Ben yanlış mı yaptım ne olacak hayatım o kadının kızı 7 yaşında artık 7 yıldır cehennemi yaşıyorum o kadın meslektaşım aynı sosyal çevrenin içindeyizve herkes biliyor onun eşimden çocuğu olduğunu. Belki de arkamdan gülüyorlardır
Az önce bir konu gördüm konu sahibi öğretmen sevgilisi inşaatta çalışıyor..iyi biriymiş ama sinirlenince küfür ediyomuş bi de parası yokmuş.Ne yapayım diye soruyo Bu site bana öğretti ki öz saygının; eğitimle, kültürle, maaşla, meslekle, statüyle zerre kadar alakası yok.
Ben de şimdi oradan geliyorumAz önce bir konu gördüm konu sahibi öğretmen sevgilisi inşaatta çalışıyor..iyi biriymiş ama sinirlenince küfür ediyomuş bi de parası yokmuş.Ne yapayım diye soruyo
Gercekten oyle. Muhtemelen anne babadan gordugu iliski modellerini yasiyorlar veyahut artik zamaninda evlilik vazgecilmez bir statu gibi islenmisse bilinc altina ondan etkileniyorlar.Bu site bana öğretti ki öz saygının; eğitimle, kültürle, maaşla, meslekle, statüyle zerre kadar alakası yok.
Vallaha mı viyyy45 yaşında bir çocuk annesiymişsin. 46 yaşında nasıl 3. Çocuğunu doğurdun onu anlamadım.