• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliği bitirmeli miyim

Bence birçok evlilik, adam boşanmayı diretmediği için devam ediyor. Kadınlar çoğunlukla ayrılmayı tercih etmiyor. Kadınlar Terk Etmeyi Bilmez kitabını çocukken okumuştum ve anlam verememiştim büyüyünce gerçekçi olduğunu anladım. 7 sene önce bitmesi gereken bu evlilikten bu saatten sonra çıkacağınızı düşünmüyorum. En iyisi; eşinizi beyninizde de özgür bırakın (fiili olarak özgür zaten) tek taraflı olarak bu evliliğin açık ilişki olduğunu bilin, kendinizi kandırmayın.

Eski konulara bakıp geçmişle niye yargılıyorsun diyorlar. Konu mantıksız gelince, soru işareti olunca açıp bakıyorsun neymiş ne olmuş detay var mı diye bakıyorsun ve görüyorsun. Özellikle aldatma aldatılma zina metres ikinci kadın... bu konularda çok etkileşim oluyor. Millet okumadan incelemeden hemen başlıyor saydırmaya. Kadın 2 sene önceki konusunda 1 çocuğum var diyor, burada 3 olmuş. Hadi çoğul gebelikti desen 3. çocuk farklı zamanda doğmuş. 14 yaşında evlendirilen bir kadın doktor olmuş hatta profilinde yüksek lisans yazıyor. Bunu sorgulamadan gerçekmiş gibi saydırılıyor.
Bazen eski konular alakasız oluyor onları bagdastirmayalim ama buradaki gibi bazen de doğru yorum yapabilmek için bakmamız gerekiyor gerçekçi yorum isteyen gerçek konu sahibi için sorun olmaz zaten bu

Merhaba hanımlar dertleşmeye ihtiyacım var. Şu an 32 yıllık evliyim 3 çocuğum var. 3. Çocuğuma 46 yaşında hamile kaldım ileri yaş olunca risklidir diye düşünüldü ama ben doğurdum eşim pek istemedi. Neyse doğumdan 1,5 ay sonra babam kanser tedavisi görüyordu vefat etti. O süreçte eşim normalde cinsellikte sabırsızdı doğumdan sonra pek ilgisi kalmadı bana sanki görevmiş gibi yapıyor. Zaman geçti doğum iznim bitti işedöndüm iş yerine garip garip telefonlar geliyor bir gün bu telefonlardan biri hayırlı olsun kocanızın bebeği olmuş dwdi sağolun dedim zannettim ki benim bebeğimi kutluyor. Sonta bir telefon daha geldi kocan yeni hanımıyla bebeğiyle falan mekanda kahvaltı yapıyor diye. Neye uğradğımı bilmedim. Eşimi aradım evet dedi eşimin e devletinden nüfus kaydına baktım bir kızı olmuş başkasından.çok ağladım üzüldüm eşim kararı sen ver dedi ve ben evliliğime devam etmek istiyorum dedim. O kadınla görüşme dedim tamam dedi. Ama içim içimi yiyor çocuğunu görüyor herhalde ama kadını fa görüyor mu onu özlüyor mu düşünüyor mu azıcık dalgın olsa onu mu düşünüyor diye. Anti depresan başladım ve aşırı kilo aldım. Ben yanlış mı yaptım ne olacak hayatım o kadının kızı 7 yaşında artık 7 yıldır cehennemi yaşıyorum o kadın meslektaşım aynı sosyal çevrenin içindeyizve herkes biliyor onun eşimden çocuğu olduğunu. Belki de arkamdan gülüyorlardır
Öncelikle çok zor bir durum ya geçmiş olsun. Kadınla birlikte olup çocuk yapmış görüşmemesi mümkün mü ki görüşmese bile özlediği olmuştur. Sizden bağını koparıp başkasıyla olmuş. Onu bağışlayıp aynı evde kalmanız bir ödül. Aileniz size kızmıyor mu ? O böyle yapmışken önünüze bir fırsat geldi aslında boşanıp siz de size değer veren bir adamla karşılaşabilirsiniz. Tabi karar sizin durumun içinde olan sizsiniz yaşadıklarınızı bir siz bir Allah bilir.

Çalışıyormuşsunuz. Niye devam ettirmek istediniz? Bırakın gidin ya öyle şey mi olur başka birinden çocuk yapmış nasıl hala adamın yüzüne bakabildiniz
3 çocuğum 2 si erkek üniversite öğrencisi korktum onların tek başıma sorumluluğunu almaktan bilemiyorum ki niyeyse devam etmeliyim sanfım

Ya ben inanmıyorum yani inanmak istemiyorum beynim algılayamıyor bu mantık dışı metni. Okuduğum metin o kadar saçma ki. Kocası başkasından çocuk yapmış ama boşanmıyor. Sebep? Beynim uyuşuyor bazı kadınların bu davranışlarını okuyunca. Umarım gerçek değil kurgudur. Normalde hiçbir çalışan kadın buna katlanmaz. Ya hu çalışmasa da katlanmaz basar tekmeyi öffffff
Keşke kurgu olsaydı

3 çocuğum 2 si erkek üniversite öğrencisi korktum onların tek başıma sorumluluğunu almaktan bilemiyorum ki niyeyse devam etmeliyim sanfım
Allah size güç kuvvet kolaylık versin. Korkmayın başta sizi onsuz bir hayat korkutacaktır ama zamanla alışırsınız bu hayatta hiçbir şey kalıcı değil

46 yaşında anne oldunuz şuan 47 yaşındasınız, diğer kadının bebeğine tebrik geldiğinde kendi bebeğiniz diye algılıyorsunuz bu durumda bebekler yakın yaşta olmalı, ama diğer bebek bi anda 7 yaşında oluyor??
kurguyu biraz daha tutarlı yapsaydınız keşke

artık boşayın gitsin bu adamdan koca mı olur 2 tane de yetişkin oğlunuz var bir şey gerekirse zaten yanınızda olurlar. kendinizi yıpratmanıza değmez

Merhaba hanımlar dertleşmeye ihtiyacım var. Şu an 32 yıllık evliyim 3 çocuğum var. 3. Çocuğuma 46 yaşında hamile kaldım ileri yaş olunca risklidir diye düşünüldü ama ben doğurdum eşim pek istemedi. Neyse doğumdan 1,5 ay sonra babam kanser tedavisi görüyordu vefat etti. O süreçte eşim normalde cinsellikte sabırsızdı doğumdan sonra pek ilgisi kalmadı bana sanki görevmiş gibi yapıyor. Zaman geçti doğum iznim bitti işedöndüm iş yerine garip garip telefonlar geliyor bir gün bu telefonlardan biri hayırlı olsun kocanızın bebeği olmuş dwdi sağolun dedim zannettim ki benim bebeğimi kutluyor. Sonta bir telefon daha geldi kocan yeni hanımıyla bebeğiyle falan mekanda kahvaltı yapıyor diye. Neye uğradğımı bilmedim. Eşimi aradım evet dedi eşimin e devletinden nüfus kaydına baktım bir kızı olmuş başkasından.çok ağladım üzüldüm eşim kararı sen ver dedi ve ben evliliğime devam etmek istiyorum dedim. O kadınla görüşme dedim tamam dedi. Ama içim içimi yiyor çocuğunu görüyor herhalde ama kadını fa görüyor mu onu özlüyor mu düşünüyor mu azıcık dalgın olsa onu mu düşünüyor diye. Anti depresan başladım ve aşırı kilo aldım. Ben yanlış mı yaptım ne olacak hayatım o kadının kızı 7 yaşında artık 7 yıldır cehennemi yaşıyorum o kadın meslektaşım aynı sosyal çevrenin içindeyizve herkes biliyor onun eşimden çocuğu olduğunu. Belki de arkamdan gülüyorlardır
Arkanızdan baya baya gülüyolardır bu arada. Yorumum yok bişey diyip sizi üzmek istemem.

Merhaba hanımlar ben 45 yaşında 1 çocuk annesi çalışan bir kadınım maalesef hareketsiz yaşamım, erken menopoz, tiroid gibi sıkıntılar dolayısıyle 58 kilodan 72 kiloya çıktım. Yaş ilerleyince öyle hemen hop diye gitmiyor kilolar geldiği hızla. Burafa günlük açmaya katar verdim sizlerle bilgi paylaşarak gün gün yediklerimi yazıp hem gün sonunda ne yemişim göreceğim hem de fikirlerinizden yararlanacağım. Beni bu süreöte yalnız bırakmayın ne olur..
Eee 2023 mesajınız :)))

konu fake gibi geldi, özellikle hekim olmanız falan ama yine de kişisel görüşümü yazmadan geçemeyeceğim

şahsen yerinizde olsam maddi manevi tüm haklarımı alır o şekilde boşanırdım

boşanmayacak isem de evleri ayırır , kendi hayatımı yaşar, kendi düzenimi kurardım

belki resmen evli kalabilirdim ( mal bölünmesin veya bazı hakları korumak için ) ama muhakkak fiilen bu adamdan ayrılırdım

Bence konu değil yaş,meslek,çocuk sayısı vs bilgiler fake
(Belki tanınmamak için öyle söylemiştir konu sahibesi diye umut ediyorum)

Tabi ki boşanmalısın. Toksik bir durum.

Siz şuan gördüğüm kadarı ile piskolojim olarak iyi değilsiniz o sebeble ayrılırsam herşeyimi kaybederim kafasına girmişsiniz lütfen profesyonel yardım alın içimde bulunduğunuz durumu dışardan bir uzmanın size göstermesi sizi çok daha kolay toparlamanıza yardımcı olacaktır her adamın yüzüne baktığınızda o çocuğu ve o aldatılmayı hatırlayacaksınız 🥺

Sizin çocuğunuzla, metresin çocuğu aynı anda doğdu dediniz. Yani şu anda en küçük çocuğunuz 7 yaşında. 46 yaşında doğurduysanız, şu an 53 yaşında olmanız lazım.
Ya da uyduruyorsunuz.

Matematiği olmayan hekim. Başka meslekler de vardı sallayabileceğiniz. Neden hekim? İddialı mı durmak istediniz yoksa hayaliniz miydi?

Back
X