- 24 Mayıs 2020
- 76
- 179
- 8
- 34
- Konu Sahibi yeldaninsabahi
-
Merhabalar yaklaşık beş yıllık bir ilişkim var. 22 yaşındayım. Sevgilim ilişkimiz sürecinde hep işe girince evlenelim diye hayaller kurardı. O bir yıldır çalışıyor. Bende 6 aydır çalışıyorum. Artık evlenmemiz gerekir ama işe gir hemen evlenelim diyen adam evliliğin lafını açmaz oldu. Üstelik farklı şehirlerde yaşıyoruz artık iş gereği. En azından nikah yapsak aynı şehirde yaşayabileceğiz tayin hakkım sayesinde (tabi bir yıllığına) . Buluşmaya geldiğimde evlilik teklifi beklediğimi belittim. Resmen gönlüm olsun diye Bi yemeğe çıkarıp yüzük taktı. Sevinirim sandım ama eve gidince içimi bir huzursuzluk kapladı. Yüzüğü taktık ama şimdi yine ortada somur bir adım yok aile tanıştırma ne zaman söz Ne zaman vs. Bunları konuştuğumda söylediği şey şu: " bu yıl Tayin işim var her şey çok belirsiz tayin olacağım yer belli olsun. Seni bir yıl için buraya getirmek istemiyorm hem nereye gideceğimde belli değil seneye yapalım" gibi şeyler söylüyor. Beş yıl boyunca hemen işe gir beni bekletme evlenelim diyen adamın bir anda iş ciddiye binince ertlelemeye kalkması. Sizce normal mi yoksa beni mi oyalıyor?
daha evlenmek için küçüksünüz, 17 yaşında başladığınız ilişkinin yaşlar 26-28 bandına çıktığında sorun çıkarması kuvvetle muhtemel.iş buldunuz diye hemen evlenmek mantıklı değil.biraz birikim yapın, gezin dolaşın paranızı yiyin.kendinizi geliştirin dünya kültürleri gezin görün.22-23 daha çocuk yaşlar evlenmek içinMerhabalar yaklaşık beş yıllık bir ilişkim var. 22 yaşındayım. Sevgilim ilişkimiz sürecinde hep işe girince evlenelim diye hayaller kurardı. O bir yıldır çalışıyor. Bende 6 aydır çalışıyorum. Artık evlenmemiz gerekir ama işe gir hemen evlenelim diyen adam evliliğin lafını açmaz oldu. Üstelik farklı şehirlerde yaşıyoruz artık iş gereği. En azından nikah yapsak aynı şehirde yaşayabileceğiz tayin hakkım sayesinde (tabi bir yıllığına) . Buluşmaya geldiğimde evlilik teklifi beklediğimi belittim. Resmen gönlüm olsun diye Bi yemeğe çıkarıp yüzük taktı. Sevinirim sandım ama eve gidince içimi bir huzursuzluk kapladı. Yüzüğü taktık ama şimdi yine ortada somur bir adım yok aile tanıştırma ne zaman söz Ne zaman vs. Bunları konuştuğumda söylediği şey şu: " bu yıl Tayin işim var her şey çok belirsiz tayin olacağım yer belli olsun. Seni bir yıl için buraya getirmek istemiyorm hem nereye gideceğimde belli değil seneye yapalım" gibi şeyler söylüyor. Ortada somut bir gösterge yok ama altıncı his olarak tayin işinin bahane olduğunu düşünüyorum. Beş yıl boyunca hemen işe gir beni bekletme evlenelim diyen adamın bir anda iş ciddiye binince ertlelemeye kalkması Sizce normal mi yoksa beni mi oyalıyor?
Hayatınızı yasayin kendi paranizi istediginiz gibi harcayın evlenince ilk bir kac sene borc odeniyor cogu zaman biraz rahatligin tadını cikarinAma farklı şehirleyiz uzaktan ilişkiyi yürütmek çok zor. Birkaç yıl daha beklesek 7-8 yıllık bir ilişki üzerine evlenmiş oluyoruz ve tadı kaçıyor bazı şeylerin
Ama farklı şehirleyiz uzaktan ilişkiyi yürütmek çok zor. Birkaç yıl daha beklesek 7-8 yıllık bir ilişki üzerine evlenmiş oluyoruz ve tadı kaçıyor bazı şeylerin
Her harfine katılıyorum. 23 yaş ne ya? Ergenlikten yeni çıkmış çocuk. Çocuk diyorum daha büyümemiş bile.Normal. O hemen evlenelim sözlerini söyleyen küçük, aklı havada, hayattan haberi olmayan bir oğlan çocuğuydu. Şimdi ise karşınızda işini eline almış, hayata bakışı, öncelikleri ve beklentileri değişmiş, kişiliği oturmaya başlayan bir adam var. Sizin de evlilik odağından çıkıp bakış açınızı değiştirmeniz, doğru zamanda evlenme fikrini düşünmeniz gerekir.
Daha yaşınız küçük ikinizin de ne bu aceleniz evlilik için hayatınızı yaşamak varkenBen 22 o 23
Her harfine katılıyorum. 23 yaş ne ya? Ergenlikten yeni çıkmış çocuk. Çocuk diyorum daha büyümemiş bile.
İş ortamlarına girince gözü açılmış, yanındakini beğenmez olmuş bence. Ah ben nettim diye dövünüyordur bile şimdi yüzük taktığı için.
İçimdeki tedirginlik zaten bu . İşe girince başkasını mı buldu diyorum kendi kendime . Ama öyle olsa bitirmez miydi benimle ilişkisiniBaşkasiını bulmuş olabilr mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?