- 1 Eylül 2014
- 26.114
- 30.484
- 798
- 35
- Konu Sahibi yeldaninsabahi
-
5 yil sonrabirdenbire söyleyemez yavaş yavaş soğuk davranarak bitirirİçimdeki tedirginlik zaten bu . İşe girince başkasını mı buldu diyorum kendi kendime . Ama öyle olsa bitirmez miydi benimle ilişkisini
O daha mantıklıymış sizden. O yaşta ne evliliği Allah aşkına.Ben 22 o 23
Evlenince ballı börek yiyeceğinizi zannediyorsunuz anlaşılan.Ama farklı şehirleyiz uzaktan ilişkiyi yürütmek çok zor. Birkaç yıl daha beklesek 7-8 yıllık bir ilişki üzerine evlenmiş oluyoruz ve tadı kaçıyor bazı şeylerin
17 yaşında 5 senelik sevgiliysen umarım hatalar yapmamışsındır.Bana da seni oyalıyor gibi geldi.Daha yeni ne istediğinin farkına varılacak yaşlardasınız.Belki istediği sen değildin.Şüpheleri olabilir belki hayatına sokmak istediği insanın başka türlü bir insan olması gerektiği kanaatine vardı.Bilemeyiz ama tayin işini oyalamak için söylediği belli.Merhabalar yaklaşık beş yıllık bir ilişkim var. 22 yaşındayım. Sevgilim ilişkimiz sürecinde hep işe girince evlenelim diye hayaller kurardı. O bir yıldır çalışıyor. Bende 6 aydır çalışıyorum. Artık evlenmemiz gerekir ama işe gir hemen evlenelim diyen adam evliliğin lafını açmaz oldu. Üstelik farklı şehirlerde yaşıyoruz artık iş gereği. En azından nikah yapsak aynı şehirde yaşayabileceğiz tayin hakkım sayesinde (tabi bir yıllığına) . Buluşmaya geldiğimde evlilik teklifi beklediğimi belittim. Resmen gönlüm olsun diye Bi yemeğe çıkarıp yüzük taktı. Sevinirim sandım ama eve gidince içimi bir huzursuzluk kapladı. Yüzüğü taktık ama şimdi yine ortada somur bir adım yok aile tanıştırma ne zaman söz Ne zaman vs. Bunları konuştuğumda söylediği şey şu: " bu yıl Tayin işim var her şey çok belirsiz tayin olacağım yer belli olsun. Seni bir yıl için buraya getirmek istemiyorm hem nereye gideceğimde belli değil seneye yapalım" gibi şeyler söylüyor. Ortada somut bir gösterge yok ama altıncı his olarak tayin işinin bahane olduğunu düşünüyorum. Beş yıl boyunca hemen işe gir beni bekletme evlenelim diyen adamın bir anda iş ciddiye binince ertlelemeye kalkması Sizce normal mi yoksa beni mi oyalıyor?
Bu yorumu ss al, aç ara ara oku konu sahibi kardesim.22 yaş kombin yapma yaşı, bu saç bana yakışmış mı, bugün nereye gitsek yaşı değil mi?
Inan bana göbeğini kaşıyan kocaya meyve soyup uzatmak, kaynana,görümce, elti kavramları ile kucaklaşmak o kadar da tatlı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?