Evliliği Güçler Savaşına Çevirmek?

Çok güzel yazmışsınız da biz özellikle son maddeden eleniyoruz.. erkek ve kadın modellerini modernize edemiyoruz, ataerkiliz ya erkek me derse o olur sadece onun düşüncesi doğrudur, erkeğin ailesi vardır ama kadın ağaç kovuğundan çıkmıştır gibi geri düşünceler..

Var: her şeyden önce iki iyi dost olabilmek.
benim adam şu dostluk kısmına öyle takılmış ki.cinselligimiz olmasa kanka gibi yaşardık yani.iki dost olarakta bol tıraşcı ylanci hatasını kabul etmeyen biriyle nasil dost olunuyorsa artık.arkadaşları da ona göre.evlendiklerinde bunlarin onda birini yapmaz arkadaşları.ama bizimki evliligi lunapark gibi yaşamaya çalışıyor.Allah dur ya kulum der ama ne zaman bilmiyorum.

Bundan rahatsızlığınızı ifade ettiğinizde önemsemiyor ya da karşı çıkıyorsa dost olamamışsınız zaten. :) Ne paradoks değil mi?

Sizde benim gibi dertlisiniz ama benim eşime göre hep ben haksızım ya onun yüzünden kendimi haksız görür oldum bende

Bundan rahatsızlığınızı ifade ettiğinizde önemsemiyor ya da karşı çıkıyorsa dost olamamışsınız zaten. :) Ne paradoks değil mi?
önemsemez sorumsuz eskiden oldugu gibi biri döverek tehditle sorumluluk vermesi lazim galiba.bizimde tehditkar abimiz olmadi ki kuyu kazan crkef erkek kardes ve kuyu kazan akrabalarimiz oldu.tam sopalik kocam.

Hayır, hep nefret söylemleri içerisindeyim.. çok yazdım çoookk .. omların da bir etkisi yok, bu dünyada tek haklı olan kişi o Çünküüüü..
kabullenemiyor.senin harici hep kendini zeytin yağı yaptigi için.ona hep hatalisin diyecek bir sürü imsan girecek hayatini.yada bu fazla dozda hakliliktan kendi kendini imha edecek.

Yazınızdan bile ne kadar öfkeli olduğunuz belli.
Kendiniz için profesyonel yardım aldınız mı?
Belki daha net düşünebilirsiniz!

Sizde benim gibi dertlisiniz ama benim eşime göre hep ben haksızım ya onun yüzünden kendimi haksız görür oldum bende
sen böyle birine katlandigin icin haklisin ben dominant biri değilim ama dogru tek ve birdir.kendini de sözleri ile rezil ediyor.arkadaslarinin yaninda.müdahale etsem kötü olacağım.rezilliği kendi rezilliği olarak kalıyor çevresi de az cok nasil biri olduğumu biliyor.teyzem bile senin sayende eş sahibi oldu kocan diyor.haklı da.işte benim saplantim var.ayrılık konusunda tüp bebek tedavisi girince araya psiliyatri ile görüşemedim.bayram sonrasi hafta gidip görüşeceğim.belki doktorun diyecekleri canımı acıtacak ama benim durumda olmayan kimselerden hic fayda gormedim annemde beni anlayamaz.

Evlilik demir bir lebbebi gibidir, ne çiğneyebilir ne de yutabilirsin demişler..
Güç savaşı,haklı savaşı,ego savaşı olarak bakarsanız ve kendinizi değişime zorlamazsanız evlilik yürümez..
Bence sizin evlilik bitiş çizgisine yaklaşmış gibi çünkü açtığınız konular sıkıldığınızı ve sürdürmek istemediğinizi ama yinede boşanmaya yanaşmadığınızı gösteriyor gibi..
Eşinizi seviyorsanız susmayı ve idareci olmayı denemeli, farkına vardığınız olumsuz taraflarınızı törpülemelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…