Evliligi hakedemiyorum

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Bugun esimle tartistim ise gitmedi diye canim skildi ustune gittim. Agzima gelen laflar saydim. Seni sevmiyorum nefret ediyorum git basimdan diyen laflar ardindan cok pisman oldum.
Cantasina esyalarini pasportunu alip terk etti evi.
Ben her kavgada boyle tutamiyorum kendimi..
Telefonuda evde unutmus.
Ben nasil ulasirim, eve doner mi geri?
Aileme ailesine ne dicem ben simdi?
Surda 8 ay evligiz ben onun hayatini zehir ediyorum .. Neyapmaliyim lutfen yardim edin

neden böyle ayarsızsınız?
her kavgada böyle saydırırsanız, zamanla sözlerinizin tesiri azalır.
sinirden içinize patlarsınız.
benden söylemesi.

Neden bu kadar öfke dolusunuz? Kontrol probleminiz mi var, yoksa sizi bu denli hırçınlaştıracak bir konu mu yaşandı?

Fevri hareketleriniz var anlaşılan hiç iyi değil aslında. Biraz öfke kontrolü yapmayı deneyin bence. Ağzına geleni hemen söyleme. Ve sinirlendiginde sabır çek işe yarıyor bende senin gibiydim evliligimin ilk yıllarında. Eşim çok kırılgan bir yapıya sahip söylediğim laflardan ben utaniyordum artık

Aynılarını bende yaşadım Zaman'la düzelmeye çabaladım 6 yıllık evliyiz 7 aydır psikiyatriye gidiyorum. Öfkemi kontrol etmeyi öğrendim tavsiye ederim bir yardım alın

Sorunun kaynagi nedir? Bence onu bulup çözüm üretin. 8 aylık evliliginiz varmis yipratmak kolay tamir zor olur Her kavgada ayrilik laflari agiza alininca erkeklerde bir sure sonra umursamamazliklar basliyor hep ayni laflari soyledigimizi dusunuyorlar. Sonra biz anlamadan kendileri bir anda siliyor ve donusu olmuyo. Esiniz sizi aradiginda veya birsekilde iletisime gectiginde kendinizi affettirin eskisi gibi olmayacagina inandirin ve sizde gercekten hatali davranislarinizi birakin

Telefonunu unuttuysa almak için geri dönebilir.Eğer pişmansan geldiğinde özür dilersin.Ama eğer gelmezse zor.Telefonuda yok yanında.Sende günlerce merakta kalacaksın.

Telefonunu unuttuysa almak için geri dönebilir.Eğer pişmansan geldiğinde özür dilersin.Ama eğer gelmezse zor.Telefonuda yok yanında.Sende günlerce merakta kalacaksın.

İnsan nasıl bir sinir anında eşine "seni sevmiyorum, nefret ediyorum" der ki?

Eğer gerçekten nefret ediyorsan zorlama, konuş, anlaş ve boşan. Yok seviyorsan böyle sözler yıpratıcı ve zamanla yıkıcı olacağı için söyleme bir daha. Elbette dönecek, seviyorsan özür dile, gönlünü al. Bir de insan bazen işe gitmek istemeyebilir, bunun binbir türlü nedeni olabilir, bu kadar kırıcı olmaya gerek yok...

Bence siz evliligin sorumlulugunu daha anlayamamissiniz.. Omur boyu bu insanla ayni hayata baslamak icin adim atiyorsan, daha 8. aydan nefret dolu sozler cikarsa ileride ne olucak? adami nasil kizdirdiysan pasaportuyla gitmis direk ulkeyi terk edicek.

Eşin sadece bugün mü işe gitmedi yoksa çalışmıyor mu normaldede yani ihtiyaçlarınızı karşılıyor mu?
Her tartışmada bu kadar büyütüyorsan öfke kontrolü yardımı almalısın
Psikologa gitmek istemiyorsan eğer bununla ilgili sana yardımcı olabilecek çok güzel kitaplar var onları edin en azından
Bir kızgınlıkla nasıl sevmiyorum nefret ediyorum diyebildin ki?
Seni daha önce kıracak üzecek birşey mi yaptı?
Ailelere şuanda duyurmamak en iyisi biraz bekle

SENDEN NEFRET EDİYORUM çok ağır bir cümle..
Ben olsam geri gelmezdim nokta
'YARDIM ALMALISIN"

Cümleleriniz ağzınızdan çıkmadan önce " o bana bunu söyleseydi ben ne hissederdim? " diye düşünüp öyle konuşun. Ne demişler bin düşün bir konuş. Ben olsam ben de çekip giderdim çok kırıcı sözleriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…