Evliligi hakedemiyorum

Az once elinde ciceklen geldi esim. Karsimda ozur dilerek agladi..
Namaza baslicam dedi suan namaz kiliyor..
Ne kadar güzel davranmış eşiniz. Siz de aslında pişman oluyorsunuz ama öfkenizi biraz kontrol altında tutmalısınız. Çünkü ilk başlarda çok tepki göstermese bile devam ederse ilerde bu onun da tepkilerinin değişmesine yol açabilir. Siz de hatalarınızdan ötürü özür dilersiniz tatlıya bağlanır bu iş de. Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin.

Arar seni geri gelir merak etme. Özür dilersin. Yalnız her tartışmanızda bu durum aklına gelsin ve sakinleşince konuşun.

Bir olur iki olur üçüncüsünde eve çiçek değil boşanma dilekçesi gelir.
Etmeyin böyle yazıktır günahtır,o size senden nefret ediyorum dese ne hissedersiniz ?
Baktınız yatışamıyorsunuz,odayı terk edin,banyoya gidip yüzünüze su çarpın ama dilinizi tutun.

Demekki deveye diken yaranıyormuş gerçekten,çiçeklerle özür dileyip ağladığına göre. Ozaman sen bu yolda devam edersin zaten.

Allahim bu bdv niye enteresanlikla dolu.
Hakaret sevmiyom de adami evden gönder e o kadar lafa bende giderim çiçekle böcekle gelsin sizlansin bana
Öyle bi tane de bende olsa ne vardı ya

1 gunluk gitmedi ise diye ustune gittim. Calisiyor esim allah sukur.
Yardiminiz icin saolun kisa oldu biraz hemencik duzeldi rabbime sukurler olsun.
Bir tek hata bende degildi ondada vardi.
Saolun kizlar opuyorum sizi allah razi olsun

ne güzel bi hareket yapmış eşiniz

ama sizde özür dileyin ve madem öfkenizi kontrol edemediğinizi biliyor sunuz psikolog yardımı alın daha çok yeni evlisiniz

ve bence bu konuyuda kapattırın

yoksa nasıl barışırsın diye çok laf yersin artı kafan karışır ben sana deyim arkadaşım iyi akşamlar

bence aranızda biseyler olmu gibi buda sanki son damlası

Cicekle gelmis adam, azda olsa mahcup oldun diye umuyorum.
Ofke kontrolu sorunu buyuk problem.
Kendine ceki duzen ver.
Ama svindim adina, hemen barismissiniz.
Allah agzinizin tadini bozmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…