Evliligi hakedemiyorum

Eşinizi ya gerçekten hiç sevmiyorsunuz, yada seviyorsunuz fakat elinizde olmadan ağzınıza gelen lafı sayıyorsunuz. Eğer cevap ikincisiyse bi psikologa gitmenizi öneririm. Bu şekilde ne bir ilişkiyi ne evliliği yürütemezsiniz..

Eşinize gelince eve dönecektir muhtemelen, sakin olmaya çalışın. Size ders vermek istemiştir diye düşünüyorum. Umarım gereken dersi almışsınızdır

Eşin neden işe gitmedi ?
Sen neden bu kadar öfke - nefret dolusun ?

Konunun ne başından ne sonundan hiçbir şey anlamadım. Kavga ediliyor 1 gün işe gitmediği için ağza gelen sayılıyor, valizler toplanıyor, pasaport alınıyor, cep telefonu evde unutulup ev terk ediliyor. Hemen ardından çiçekle eve gelinip özür dileniyor ve ağlanıyor. Sonrasında namaza başlıyor. Namaz bu konunun neresindeydi de kaçırdım.

Sırf işe gitmedigi icin" seni sevmiyorum" dedin . sen adamı bıktırırsan tabi calışmaz calısma hevesi kalmaz bak biz yeni evlendik hic bir seyimiz yok yatak osasını taksitle aldık esim diqerleeinide almak istedi bem yok dedim ikinci el de bi kac eşya getirmiş bozulup duruyorlar bu yuzsen hep eşime mi baqır eşim iii olsunda agzıma bir ekmek lokma girmesin

Az once elinde ciceklen geldi esim. Karsimda ozur dilerek agladi..
Namaza baslicam dedi suan namaz kiliyor..
Kk herkes ayni yontemi uygulasin tabii ben cicek almak istemiyorum diyen varsa bilemeyecegim....adam dogru yola giriyor nazar degmesin sizde insanin damarina basmayin bence ki ozur dilecek birsey goremedim ama tabiki siz daha iyi bilirsiniz oncesini dikkat edin insanlar kocalarindan neler cekiyor zarif davranmis sizde ofkelenince susun hep cok sevap hem kazanirsiniz cunku kontrol edemiyorsunuz cok zor sizinkide anliyorum ama sabir sabir sabir

Sende fazla atar yapmışsın gururu kirilmistir adamın böyle agzina geleni sayıp sonra pişman oluyorsunuz biraz ayarlayın kendinizi frenleyin ölümlü dünya bugün kalbini kirdigin adamı yarın bulamayabilirsin değmez kalp kırmaya

Bugünlük mü işe gitmedi, yoksa bitevi bi işsizlik mi öncelikle onu anlamadım. Eğer işe gitmedi diye uyuz olup onca lafı saydıysanız çok hatalısınız, adamı üzmeye hakkınız yok ki durduk yere? Daha önce evliliğe zarar verecek bir hatası mı oldu bilemem, ama durduk yere de sürekli böyle ağır kelimeler sarfedilecekse ve eşe karşı hisler kaybolmuşsa o evlilik sürmemeli...
Seviyorsanız da gidin arayın bulun adamı gönlünü alın.

Bana da oyle geldi.

Bayagi mesajı da var ama 2014te de tutarsiz konulari varmis uyenin.
Bir kac ay arayla bi 17 aydir beraber oldugu biri var bi de 9 aydir.
Onlardan biriyle evlendiyse bu hangisi bilmiyorum.

tek degilmisim :) Biraz tutarsiz geldi ne biliyim, eski konularina bakmadim ama.

Yazık olmuş. Her defasında her kavgada böyle olması güzel değil. Sakin olmanızı ve sakin sakin konuşmanızı tavsiye ederim. En etkili laf geçirme yöntemi budur

Bazılarınız abartmış. Kız öfkeyle söylemiş, gerçekten nefret etse evlenir miydi?

Kızan insan atar böyle.

Konu sahibi sakin olmakta fayda var! Eşin için değil, kendin için.

Olay namaza nasıl bağlandı ben de onu anlamadım

namaz kılması için demi baskı yapıyordunuz? yazık adama elinizde kukla olmuş bir pasaport uğruna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…