biraz ağırdan al ortada bişey yokmuş daha
sakın ailene uzak ev tutma ayrıca evlendin diye ailenden ayrılmak zorunda değilsin ayrı ev konusunda anlaş ve kabul etme!
o kendi ailesiyle gününü eylesin sen ailene hasret yaşa olmaz öyle..
bi de şimdiden seni baskı altına almışlar evin kime yakın olacağı konusunda falan.Valla işte söyledim benim gelmem yakışmaz dedim anlayan anlamıştır heralde diye düşünüyorum ,arama konusunda da ben aramıyorum zaten fırsat vermiyolar aradıklarından dolayı cidden bunaldım
bi de şimdiden seni baskı altına almışlar evin kime yakın olacağı konusunda falan.
Herkese merhaba kızlar,
Öncelikle erkek arkadaşım askerde ,gelince de bir şey düşünüyoruz ama ben artık korkuyorum çünkü ailesi beni çok sıkmaya başladı her dakka nerdeyse arıyolar bu aşırı ilgi alaka beni bunalttı ,evlenince nolcak falan diye inanın ağlayasım geliyo ben evimi ailemi nasıl bırakırım falan diye böyle bi düşüncelere girdim..birde ev mevzusu var ailesi kendilerine yakın istiyolar bende ne kendi aileme yakın ne onun ailesine yakın istiyorum napcaz bilmiyorum ,bide bana evi anlatıolar bakarsın falan diye ben de pek uygun olmaz dedim sonuçta daha sözlü bile değiliz yani cidden çok sıkıldım daha şimdiden evlenince nolur falan diye napcam bilmiyorum ...Ev konusunda erkek arkadaşıma ben orda oturamam diyorum benim aileme çok uzak diyorum gerçektende çok uzak o da benden taraf eğer geldikten sonra değişmezse daha ortada bir şey yokken bu kadar detaylar sıkıyo beni napcam bilmiyorum napmam lazım
Herkese merhaba kızlar,
Öncelikle erkek arkadaşım askerde ,gelince de bir şey düşünüyoruz ama ben artık korkuyorum çünkü ailesi beni çok sıkmaya başladı her dakka nerdeyse arıyolar bu aşırı ilgi alaka beni bunalttı ,evlenince nolcak falan diye inanın ağlayasım geliyo ben evimi ailemi nasıl bırakırım falan diye böyle bi düşüncelere girdim..birde ev mevzusu var ailesi kendilerine yakın istiyolar bende ne kendi aileme yakın ne onun ailesine yakın istiyorum napcaz bilmiyorum ,bide bana evi anlatıolar bakarsın falan diye ben de pek uygun olmaz dedim sonuçta daha sözlü bile değiliz yani cidden çok sıkıldım daha şimdiden evlenince nolur falan diye napcam bilmiyorum ...Ev konusunda erkek arkadaşıma ben orda oturamam diyorum benim aileme çok uzak diyorum gerçektende çok uzak o da benden taraf eğer geldikten sonra değişmezse daha ortada bir şey yokken bu kadar detaylar sıkıyo beni napcam bilmiyorum napmam lazım
baştan tepkini fikrini tavrını koymazsan,tepene cıkarlar indiremezsin biraz duruşunu belli edip kendınden taviz verme sakın böyle bir hata yapma
Evlilik zaten zor sorumluluk gerektiren bir kurum , geri dönüşüde yok sadece bekara kadın boşamak kolaydır.acelen ne evlenme ..sevgilin askerdeyse Allah bilir sen ne kadar küçüksün. git gez toz hayatın en güzel çağında bunları düşünmek için çok erken.
Ev konusunda gidip bakamıcağımı söyledim zaten uygun olmıcağnı söyledim,erkek arkadaşma söylüyorum o diyo mesela sen ol yeter diyo bende öyle evet ama senin ailen kendine yakın istiosa bencillik oluyo bu durum dedm hatta bana kalırsa o ev alıncaksa bi söz nişan olur sonra gidilir bakılır erkek arkadaşm da haklısın diyo başka bir şey diyemiyorum anladığım tek şey bi acelecilik var oda yakından bi yerden kendilerine ev almak.Mesela bide devamlı arıyolar cidden çok sıkıldım ben aramıorum onlar arıolar artık annem bile gene mi falan diyo çok bunaldım şimdiden
belki de kötü niyetli değillerdir ama bunu bilemezsin tabi, temkinli olmanda fayda var,aceleleri senı elden kacırmamak mı acaba birde askerlik durumu var degıl mı belkı cocuk askerdeyken sen baska birine bakma diye yapıyolardr klasık düşünceler işte
bizim ilişkimizin başlarında da sevgilimin ailesi benle çok samimi olmak istiyordu
Baktım içli dışlı olmak zarar getiriyor saçma sapan şeyler oluyor
mesela aradıklarında bazen açmadım, meşguldum dedim, okuldaydım dedim, çalışıyordum dedim vs
böyle böyle aramalar azalıyor sonra bitti aramalar
sen de telefonlardan bazılarını açma, her zaman müsait olacak değilsin ya
ev için de nişan olmadan bir şey demem de
askerden bi dönsün de öyle konuşun, şimdi iletişim probleminiz olur
açmıyorum mesela ertesi gün tekrar hayırdır kızım bir problem yok ya falan oluo cidden içimdeki sıkıntıyı kimse bilemez şimdiden hayatıma 2 kişi daha dahil olmuş gibi bi gün şey dedim her dakka telefon elimde gezmiyorum dedm zaten canıma tak etti ,,arada bir aranır bir şey demiorm hatta derim ne güzel beni düşünüolar diye ama zırt zırt hiç düşünmüolar ailesi var biz her dakka arıyoruz falan diye benim bi konum vardıda orda ben askerliğin ilk zamanları gitmşliğim falan olmştu sonra hatalarımın farkına vardım kendimi çektim gitmedm izne geldi bi kere gittim çağrımalarına rağmen falan ...Ev içinde benim gelmem uygun olmaz dedm anlayan anlamştr heralde erkek arkadşmda beni bekleyin diomuş ama bi acelelik söz konusu o da yakından ev olsun diye kannımca..
Herkese merhaba kızlar,
Herkese merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?