Evliliği isteyipte korkanlar ve soğuyanlar ....ele karışıp yele karışanlar yardım :(

Canım benim ne güzelde yazmışssın kardeşsin çok abarttılar cidden telefonum hiç susmuo ailem içinde de zor durumda kalıyorum artık bide korkmaya başladım...Bende kötü niyet olarak bakmıorm ama bu telefon işini çok abarttılar bide ev için isterse gelip baksın falan çok saçma geldi bana daha söz nişan yok dedm bende bi gelsin öyle halolur falan onlarda bi an önce ödemeye geçmek istiolarmş ama belki onalrın beğendiğini ben beğenmicem neticede biz yaşıcaksak falan şu an için erken bende dedm gelsin iş bulsun öyle dedm asker beyde öyle demiş ama yok onlarda bi acelecilik var bende ısrarla ben orda oturmam diorm söyle ailene beklesinler dedm senin gelmeni bilmiyorum şimdiden afaganlar bastı içimi...bi tek iyi askerden önce sözlenmedk diyorum yoksa ben kafayı yerdim

Canım dedm ya kesinlikle haklısın ama açıkça konuşmak en güzeli zaten de söylemişsin ama yetmezse tekrar söyle yani ben ailemin yanında rahatça konuşamıyorum de, ayıp oluyor onlara da de, sözlendikten sonra her şeyi hallederiz de, ödiyceklerini koysunlar bi köşeye yani amma aceleci davranmışlar cidden, ama neyse ki askerin anlamış canım seni çok takma boşver sizin aranız iyi olsun da

erkek arkadaşın ailesiyle konuşabilir mi peki? bu kızı bu kadar bunaltmayın anne bu kadar çok aranır mı ya napıyosunuz tarznda

Erkek arkadaşma dedm ya aileni bi ararmsn kaç kere beni aradılar dedm o da anladı şimdiden gerildim ben ya dedm ben tleefon elimde gezmiorm dedm cidden bi patlama yaşadım o an...Valla gerekirse söylicem heralde ciddi anlamda sıkıldım ya iyi ki askerden önce söz falan olmadı diye şükrediorm ..hani herkesin içinde bi evlilik isteği vardır hayaller vardır ya tozpembe ben artık o hayalleri kuramıorum içime bişey oldu böyle...

Ben arasamda aramasamda arıyolar hayatım benim hayatımda action dolu değil ki habire bir şeyler konuşayım iyiyim siz nasılsınız sen bile demem hayatta zaten konuşcak bir şeyde yok ki ...Ev içinde dedm benim gelip bakmam uygun olmaz dedm anlamşlardır neden olduğunu erkek arkadaşıma da dedm sen kız babası olsan kızının böyle bi durum içinde olduğunu düşün inan istemezdn benide anlayın dedm benim ailem bu askerlik konusunda yeterince fedakarlık yaptı zaten yemin törenine bile gittim yemeğe çağrdılar gittim daha fazlasına gerek yokki biraz beni aramasalar etmeseler hiç bunalmıcam ...Dedim işte askerden gelsin iş bulsun ev ayarlanır bakılır dedm kadın şey dio geç olur o zaman dio duyanda biz 1 ay sonra evlencez sanar daha aileler bile tanışmadı benim tek düşüncem ev yakın olsun kendilerine bi an önce olsun modundalar ...Ama ben ısrarla orta bi yer olsun ben orda yapamam diorm beyfendiye o da ailesine bekleyin diomş diyorum ya ben şimdiden gerildim içimdeki istekte azalmaya başladı..

En sonunda cidden belki biraz ağır olcak ama onlarda samimi görüolar heralde yaklaşmları öyle bile olsa söz nişan olmadan ev mevzusu çok saçma geldi gerekirse tekrar dicem benim şu an ev alsalar dahi söz söyleme niteliğim yok onlar ne kadar samimi görselerde ..Sağolsun o benim yanımda inşallah geldiğinde değişmez bu tavırları beni bekleyin dio çocuk ama anlayana artık...ben anca hayrlısı olsun diorm başka ne diyim açık açıkta ben orda oturmam diyemiorm ...Hem bide bakalım babam beni hemen vercek mi bi özgüven var şaşrdm evi gösterelim bile diolar ,ziyarete gitmeyi düşünüodm bi kere bile olsa ondan da vazgeçmiş bulunmaktayım artık

canım bence de şimdiden tavrını koy. Evinizi ne senin ailene ne erkek arkadaşının evine yakın tutmamaya çalış. aradaki mesafeyi de her zaman koru derim.

Anlıyorum seni tatlışım haklısın tabi ki, değişmez korkma anlar sevgilin senii bencee.. ya artık gençler birbirini sevince illa ki verirler diye düşünmüştür ama aceleye de gerek yok her şeyin bi usulü var yanii.. koy tavrını canm çekinme hiç laf demezsen de tepene çıkarlar anlayana dediğin gibi.. anlamıyosa da anlatacan mecburr

canım benim gerçekten erken olmuş bu gel eve bak muhabbeti. sözlü veya nişanlı olsan tavrını çok daha rahat ortaya koyabilirsin, ailenin de fikrini alırsın. her şeyin yeri zamanı var sonuçta, bunu şu an söylemeleri tuhaf olmuş. sen sıkma canını, askerin gelene kadar da onlarla tek başına ev bakmaya falan gitme. telefonla arayıp sormalarına bir şey diyemiyorum ama ne kadar sıklıkta arıyorlar da bu kadar rahatsız ettiler seni :26:

Son düzenleme:

haftada bir bazen 2 bu hafta 3 akşam ya da sabahta farketmio hatta gçen gün içinde 3-4 kere falan oldu bende de bi sinir patlaması oldu ciddi anlamda bunalmış durumdayım haftada birken hadi diodm bak ne güzel beni unutmuolar falan ama o bile artık fazla gelio nişanlı insanlar bile bu kadar konşmuo kv kp le bizde şimdiden merasime döndü ya ...ev konusunda da ben düşüncemi söyledim yanlış olur gelmem falan dedm daha ne diyim ki işte daha bi aile arası tanışma bile yokken ciddi anlamda tuhaf geldi bana ya o kadar saçma ki anneme falan bile anlattım sinirlenilcek durum biz bi şeylere askerlik için göz yumduk diye bu kadar da olmaz gibi geldi bana açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…