- 20 Ocak 2018
- 1.098
- 1.361
- 83
benim sorunum su ki eşimle çok zor zamanlardan geçtik bazı şeyleri hallettik ama ben nişanlılık döneminde yaşanan düğünde yaşanan olayları unutamıyorum. Sürekli bunları eşime söyleniyorum kendime kızıyorum her defasında bir daha konuyu açmayacağım diyorum ama sinir anında kv ve görümce konusunda cıldırıp söyleniyorum. Bu gidişle evliliğim bitecek farkındayım ve bu durumdan aşırı rahatsızım. Takıntı oldu sanırım bende. Onlara olan nefretimi bastıramıyorum belki de acısını eşimden çıkarıyorum. Bana bir yol gösterin nasıl çenemi kapatırım nasıl daha mutlu olurum ve bu olayları boş vermeyi nasıl becerebilirim. Eşimle bir problemim yok. Olay sadece ailesi. Yalan söyleyip iftira attılar zamanında. Arkamdan çok konuştular.
Hazmedemiyorum. Ama susamıyorum da. Sizler nasıl basa çıktınız? O kadar engeli asmışken bu suda boğulmak çok zoruma gidiyor bir anda kriz geliyor ve söylenmeye baslıyorum. Ben böyle biri değildim şu halimden zerre memnun değilim.
Hazmedemiyorum. Ama susamıyorum da. Sizler nasıl basa çıktınız? O kadar engeli asmışken bu suda boğulmak çok zoruma gidiyor bir anda kriz geliyor ve söylenmeye baslıyorum. Ben böyle biri değildim şu halimden zerre memnun değilim.