Evliliği sindiremiyorum,bana ağır geldi

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
96
İzmir
slm kıslar uzun aradan sonra yine geldim dertlerim mi bitmiyordur nedir anlamadım valla hiç ??? şimdi benim sorunum baazılarınıza çook saçma gelebilir ama işin içinden çıkamıyorum ben yeni atandım ve memlekeytimden bayaaaa uzaklara atandım nişanlımda işe girdi gayet ii bi işi var önceden işi yoktu ööle bi sıkıntılarımız vardı neyse şimdi ben buraya gelmeden önce nikah yaptık yza düğünümüz var ama ben nikahı evliliği sindiremiyorum yani bana ağır geldi kaldıramıyorum evlilik kisvesi altında olmayı yani sanki üstüme üstüme geliyorlar gibi.... sıkıntı basıyor daha nihak yapalı 1 ay oldu ve ben boşanmayı düşünüyorum yani evliliğe karşı bi antipatim var benim yaa sanki yapamaycakmışım gibi geliyor yani nasıl anlatayım ki size nişanlımla uzun beraberliğimiz oldu ve çok büyük kavgalar ettik bi çok şey gitti sanırım benden ama nikah zaamanı ne olduğunu bilmiyorum bi hengameye kapılıp nikahı kıydık gitti ne oldugunu bende anlamadım yeni yeni dank ediyor kfama... yani ona arsı sürekli sogugum yüzüm gülmüyor telde konusurken bi an önce kapatsam diye bakıyorum ne bileyim bana her sözü batmaya başladı ne yapcagım bilmiyorum yaa millet diyecek kızım boşanmak içinmi evlendin diye ama ben sadece nikah yaptım düğün yapmadım ya ne yapacagım bilmiyorum o kadar karmaşığımki inanın bunlaoıyorum kime nasıl davranacaıgmı bilmiyorum duygularımı anlatamıyorum...onunla konustugumda hep bastırıyor beni kendini haklı cıkarma durumalrına giryor...o kdar laf ediyorum birini bile almıyor yaa.... insanda durur olsa biraz o kadar lafımdan sonra coktan ne halin varsa gör derdi yaa....acaba ben fazlamı takıoloyorum bazı şeylere yoksa bu evlilik gidermi böyle ne bileyim bizim ilişkimiz 6 senedir var ve biz sadece bunun 2 yılı aynı yerde gecirdik gerisi ayrı gayrıydı hep....

slm kıslar uzun aradan sonra yine geldim dertlerim mi bitmiyordur nedir anlamadım valla hiç ??? şimdi benim sorunum baazılarınıza çook saçma gelebilir ama işin içinden çıkamıyorum ben yeni atandım ve memlekeytimden bayaaaa uzaklara atandım nişanlımda işe girdi gayet ii bi işi var önceden işi yoktu ööle bi sıkıntılarımız vardı neyse şimdi ben buraya gelmeden önce nikah yaptık yza düğünümüz var ama ben nikahı evliliği sindiremiyorum yani bana ağır geldi kaldıramıyorum evlilik kisvesi altında olmayı yani sanki üstüme üstüme geliyorlar gibi.... sıkıntı basıyor daha nihak yapalı 1 ay oldu ve ben boşanmayı düşünüyorum yani evliliğe karşı bi antipatim var benim yaa sanki yapamaycakmışım gibi geliyor yani nasıl anlatayım ki size nişanlımla uzun beraberliğimiz oldu ve çok büyük kavgalar ettik bi çok şey gitti sanırım benden ama nikah zaamanı ne olduğunu bilmiyorum bi hengameye kapılıp nikahı kıydık gitti ne oldugunu bende anlamadım yeni yeni dank ediyor kfama... yani ona arsı sürekli sogugum yüzüm gülmüyor telde konusurken bi an önce kapatsam diye bakıyorum ne bileyim bana her sözü batmaya başladı ne yapcagım bilmiyorum yaa millet diyecek kızım boşanmak içinmi evlendin diye ama ben sadece nikah yaptım düğün yapmadım ya ne yapacagım bilmiyorum o kadar karmaşığımki inanın bunlaoıyorum kime nasıl davranacaıgmı bilmiyorum duygularımı anlatamıyorum...onunla konustugumda hep bastırıyor beni kendini haklı cıkarma durumalrına giryor...o kdar laf ediyorum birini bile almıyor yaa.... insanda durur olsa biraz o kadar lafımdan sonra coktan ne halin varsa gör derdi yaa....acaba ben fazlamı takıoloyorum bazı şeylere yoksa bu evlilik gidermi böyle ne bileyim bizim ilişkimiz 6 senedir var ve biz sadece bunun 2 yılı aynı yerde gecirdik gerisi ayrı gayrıydı hep....

canım şimde sendeki durum ne biliyomusun.. dedin ya yeni atandım diye.. birincisi artık sen istediğin kadar kabul etmesende kende güwenin doruk noktadadır.. birincise kimseye ihtiyacım yok fikri tamamen kafana yerleşti.. ask en cok kimsesizken etkili bir silahtır.. şimdi hayatın bambaska bir yönde.. sen su an aile durumun önemli.. nikah war düün yok bosanmaya kalktıgında ne olacak bu önemli br konu.. bunları düşündün mü. we farzet bosandın.. bundan sonra ewlenecegin kişinin bu olaydaki bakısı ne olacak...

ya aslında benm öyle bi tavrım yok hani paramı kzanıom vs. diye yaa ilmiyorum ki hiç yaaa inanın cıkamıoyrum iişn içinden boşansan ayrı dert boşanmasan ayrı dert yaa ama bu duygularla da hayat nasıl gecer acaba abartıyormuyum ki duygularımı... bana diyorki nişanlım dahası dediki iyi düşün şimdi karar ver eger yaza doğru eşyalar vs. alındıktan sonra olmaycak bu iş dersen ömrü billah seni boşamam dedi bu nedemek oluyor anlamadım yaa

ah ah seni çok iyi anlıyorum canım.ama bi şeyleri yitirmişsiniz belli kendinize azda olsa bi zaman brakın.nişanlından yana çok büyük bir problemin yoksa neden boşanma işlerine kalkışasınki.peki hayatından çıkardığını düşün yapabilirmisin peki onsuz bu boşanma kararını ertele derim.elinizdekilerinin kıymetiini bilin sevgiye sahip çıkmak bu zmanda zor.eğer gerçekten yapabileceğine inanıyorsan ani karar vermekten kaçın:59:

ya aslında benm öyle bi tavrım yok hani paramı kzanıom vs. diye yaa ilmiyorum ki hiç yaaa inanın cıkamıoyrum iişn içinden boşansan ayrı dert boşanmasan ayrı dert yaa ama bu duygularla da hayat nasıl gecer acaba abartıyormuyum ki duygularımı... bana diyorki nişanlım dahası dediki iyi düşün şimdi karar ver eger yaza doğru eşyalar vs. alındıktan sonra olmaycak bu iş dersen ömrü billah seni boşamam dedi bu nedemek oluyor anlamadım yaa

bak bahsetmek istedigim duydu bu hayır sen kabul etmesende canım kendine güvenin gelmiştir. insanların kusurunu aramaya basladıgımız dak bulmak o kadar kolaydır ki canım eşini iyi yönleriyle sewmeye calısacaksın.. uzun bir ilişkinin ardından bu halde olmuş olmanız zor bir durum acıkcası.. bu bir geçiş ewresi.. zamanla atlatacaksındır eminim.. bende ewliyim.. 7 ayımıa girdim öncesinde 2,5 yıllık bir flört dönemimiz war.. zaman zaman hepimizde olmustur bu tarz geçiş ewreleri bir süre daha ilişkiye süre wermeni tawsiye ederim

umarım bu durum düzelir peki ben boşansam ne olur yani daha düğün vs yapmadık nikahı kıydık ertesi gün o çalıştıgı şehre giti bende 1 hafta sonra atandıgım yere geldim ha nişanlıyım ha normal sevgilit-yim ne farkı varki yani alt tarafı bi imza hepsi

Son düzenleme:
Siz kafanızda bitirmişsiniz,fazla uzatmanın anlamı yok bence...
şimdi ayrı şehirlerdesiniz,ikinizde ekonomik özgürlüğünüzü elinize aldınız ve
çevreniz,görüştüğünüz insanlar değişti.hayata bakışınız değişti,
planlarınız değişti,belkide şuan çevrenizde olan başkasından hoşlanmaya başladınız,
hepsi olabilir,önemli olan kararınızı hemen alıp,hayata geçirmek olmalı...

hayırlı olsun, nereye atandın :27:

onu gördüğünde ne hissediyorsun önemli olan bu ?

bir an önce bir araya gelmeyi , ayrılığın bitmesini hiç istemiyor musun ?

Çok uzun ilişkilerde sevgiler çabuk tüketiliyor, sizde tüketmişsiniz işte. Zamanla farketmişsin ama iş işten geçmiş. Onunla iken onun sende yarattığı alışkanlıkdan ilk farketmemişsin, ama zamanla geçde olsa anlamışsın.Vereceğin her bir karar için iyi düşün canım, onu tamamen hayatından silip atacaksın, buna hazır hissediyorsan, yarın bir gün pişman olmam diyor isen ona göre adımlarını at..

kendini arada kalmış hissediyorsun düğün yok kocan yok hayal ettiğin evin yok ama evlisin senin kafanda hayal ettiğin evlilik bu değildi .. düğün olmadığı için kendini evlenmiş gibi hissedemiyorsun. bakın düğün deyip geçmeyin telaşlıdır streslidir falan ama beyni evliliğe hazırlar o evlilik sürecine alıştıra alıştıra geçersin.
sorunun aşksızlıksa buna takılma 10 koca değiştirsen de aşk bitecek. en güzeli aşkla baslayan sevgiyle devam eden ilişkilerdir. ama sorun sevgisizlikse ona kararını sen vericeksin.
ayrıca nişanlının söylediği bi cümle açıkcası benim çok tuhafıma gitti onu da ayrıca yazarım.

yok bence bu iş olmaz şimdiden böyleyse oo ilerde ne olur kim bilir. herşey imza değil aynı evi aynı yatağı paylaşınca ne olacak. mutsuz evlilikler böyle başlar. bence işi daha da ilerletmeden boşan.

kendini arada kalmış hissediyorsun düğün yok kocan yok hayal ettiğin evin yok ama evlisin senin kafanda hayal ettiğin evlilik bu değildi .. düğün olmadığı için kendini evlenmiş gibi hissedemiyorsun. bakın düğün deyip geçmeyin telaşlıdır streslidir falan ama beyni evliliğe hazırlar o evlilik sürecine alıştıra alıştıra geçersin.
sorunun aşksızlıksa buna takılma 10 koca değiştirsen de aşk bitecek. en güzeli aşkla baslayan sevgiyle devam eden ilişkilerdir. ama sorun sevgisizlikse ona kararını sen vericeksin.
ayrıca nişanlının söylediği bi cümle açıkcası benim çok tuhafıma gitti onu da ayrıca yazarım.

:81::81::81: daha bu yorumun üstüne ne denilebilir ki:130:

aşk sevgi bitmiş kağıt üzerindeki evliliğin
devam etmesine bencede gerek yok
zaten kaybetmek istemesen boşanmayı hiç düşünmezdin
bence hemen boşanın bu şekilde evlenirsen ilerde daha çok pişman olursun

neden apar topar evlendim ?????=??=?? eş durumu tayini meselesinden dolayı evlendim apar topar maalesef bana kalsa yazın yapardım nikahı ne yapacagım bilmiyorum yaa 2 haftadır hergün tartısıyoruz tartısmadan gecen günümüz yok gibi ben buralara geldikten sonra iyice paranoyaklaştı yaa benm burada haliyle yeni bay bayan arkadasdlarım olacak öğretmen çevresi sonucta ama ben kiminle konusuuyor görüsüyorsam oda illa tanımak tanışmak zorundaymış bu ne anlama gelir ya ban olan güvensizliği anlamına gelir ben çok bunaldım artık senelerce yaa ben onun için lisede samimi oldugum dostumd ediğim erkek arkadaslarıla görüsmemi kestim üniversitede fazla kimseyle muhabbetim olmadı kiminle olduysada onlarla da hemen tanıştı üstüne yorumlar yaptı falan şimdi burada da haliyle yeni arkadaslarım oalcak o taa tr nin bi ucunda ben bi ucundayım nasıl tanısacak ki zaten burda görüstüğüm dogru düzgün kimse yok faceden eklediklerim var oda eklemiş iyide karsıdaki adam seni kabul etmek zorunda deilki seni tanımıo etmio nie kabul etsin kabul etmiyor diye illa art niyeti olmak zorunda mmı değilmi ama seninle bi muhabbeti yokki. ayrıca ben facedeyken oda benm faceye girip kiminle ne konustugumu okuyor(muş) bende sonradan öğrendim hyr konusmamdada bişey olsa bari sonra bana diyorki bana anlatmadıgın şeyleri başkalarıyla konusrken öğrendim diyor. anlatmadıgım seyde sınavımın olması bende dedimki unuttum demeyi hiç aklıam gelmedi seninle konusruken dedim o an onun muhabbeti acıldı ondan bahsettim dedim bana hesap soruyır kendi yaptıgı çok güzel bişeymiş gibi arkamdan iş çevirmesi gizli gizli faceme bakması vs de bişey yok benm onu ona anlatmamam sorun oldu. sonra bende sinirle face şifremi değiştirdim ver dedi vermicem dedim konusmadım şimdi bugun yanıma gelio konusmak için ne olacak bilmiyorum inanın içinden çıkılmaz bi durumdayım ya siz ne diyorsunuz bu işe

ya lütffen bi cevap verin nolur yaa yardım edin bana yaa buraya gelcek ve ben onunla ne konusacagım bilmiyorum yaaaa

evliliğin reddi diye bir şey var çok uzun süre geçmeden bir avukatla görüşüp evliliğini red edebilirsin ve böylece hiç evlenmemiş gibi muamele görürsün ama tabi ailen ne der bilemem bu durum genelde cahilce karar veripte kendi başına iş yapan gençlerin ilerde sıkıntı yaşamaması için uygulanıyor genç yaştan dul kalacağına resmi bir kayıtta evlenmiş gibi gözükmüyor..
boşuna kendini zorlama siz zaten ciddi bir ilişki yaşayamamışsınız ki evlilik boyutuna geçesinz... (cinsel anlamda kast etmiyorum yakın olmak anlamında)
evlilik artık ayrı olmayalım denilen noktada yapılan bir resmi bir işlemdir yoksa evlilik dışıda insanlar birlikte yaşıyorlar ama bu sadece haklarımızın bir şekilde resmi belheli halidir..

Son düzenleme:
canım bence çok basit sorunlar bunlar. nişanlın bak seni çok seviyor ki bu kadar kıskançlıklar yapıor sana. aynı dert bende de var :1: benm sadece face kısmım yok birde arkadaşlarımın hepsiyle tanışmaz. ama zatten erkek ark.lardan kimseyle okul dışında görüşmediğimden böyle birşeye gerekte kalmıyor :1:
Ama bak gerçek anlamda evlen senin yanında olsun ozaman bukadar olacağını düşünmüyorum. Şimdii sen uzaktasın yanında değilsin korkuyordur haliyle sana bişey olur mu diye sen erkek arkadaş diyorsun ne olacak diyorsun ama ne erkek arkadaşlar var. Bana sözlüm anlattığı zaman şaşırmıştım sonrada okulda 1 2 şey duydum gerçekten öyleymiş. Bence seni kıskanmamasından kıskanması çok daha iyi. Belki bu kıskançlık çok olduğundan seni sürekli sahiplendiğinden sen ben hemen teli kapamak istiyorum evliliği taşıyamıyorum diyorsun. Senin üzerinden biraz çekilse ozaman anlarsın kıymetini.
Yani kısaca canım (baya uzatmışım:9:) basit konular seni seviyorsa sana hakaret etmiyorsa senin ailesiyle problemlerin yoksa bunlar halolur

Son düzenleme:
Back
X