Evliliğim 3 Ayda burnumdan geldi!

Kusura bakmayın ama siz resmen kendinize koca almışsınız. Daha evlenmeden adamın borçlarını siz ödemeye başlamışsınız. Bence bir an önce aklınızı başınıza alın.

adam arabaya karısını hiç bindirmemiş kız kardeşleri ile kullanıyomuş ben mi yanlış anladım yok sa sen mi arkadaşım

Her şeyi sırtlanırsanız tepenize çıkarlar. Hareketlerinizin doğal sonuçları bunlar.
Adamın sizinle ilgilenmemesi, değer vermemesi, sevmemesini geçtim bir de ruh sağlığı bozulmuş.
Eşya kıran biri ne kadar sağlıklı olabilir? Onun da ilaç kullanmaya, terapiye falan ihtiyacı var.
Başından yanlışlarla dolu bir evlilikte geri dönüş biraz zor.

Herşeyin hayırlısını isteyip ailenizin düşüncelerini dikkate alsaydınız keşke. Anlattıklarınıza göre eşiniz size değer vermiyor hatta günahını almayayım ama maaşınız olmasa belki daha da kötü davranacak size. 3 ayda bunları yaşamanızdan bu düşünceye vardım. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.Okumak fıtratında hödüklük olanları adam etmiyor maalesef.

Evet benim arabayı kullanmama müsade etmiyo, kız kardeslerine gözü kapalı veriyo. Onlarda nispet yapar gbi instagrama benim parasını ödediğim arabayla pozlar koyuyolar

canım senin canına kastın mı var, olabilir insanlar hata yapar herkes hata yapıyor
önemli olan hatada ısrar etmemen, 3 ay dediğin cicim ayları olmalıydı, evliliklerinin genelde ilk senesi sorunlu geçiyor gözlemlediğim ama senin sorunların sorun olmaktan çıkmış kangren olmuş

kocanın senin ailenle derdi ne, yoksa sadece kısasa kısas mı yapmak istiyor

maaşı olmasa adam dönüp bakmazdı ki zaten.

Canim derdini ciddi sekilde anlat esine ve böyle süremeyecegini söyle.
Akillanmazsada artik ne yapalim dünyanin sonu degil,mutsuz ve günahlara yakin bir evliliktense yanlizlik cok daha iyi.

Canım ya, kaç yaşındasın? Keşke "seni daha fazla borç altına sokmak istemem, borçlarını kapat bir iki yıla evlenelim deseydin", o zaman gerçek niyeti belli olurdu?

Araba senin üzerine mi? Bindirmiyorsa, git sat o zaman! Yok değilse, daha fazla ne araba taksiti, ne ev masrafı öde. Nereli bu insanlar, niye kızlar okumamış?
.

Arabayi satip borcu odeyin boylece yorgan gider kavga biter. Sizin esinizde boyle luks sevdasi oldukca borc batagindan cikamazsiniz. Omrunuz tukenir bir gun yuzu gormeden.

En başta evlenmek için çok hızlı karar vermişsin canım ama kaderinde varmış bunları yaşamak.Allah yardımcın olsun bence böyle bi evliliği sürdürmenin bi manası yok daha çok kendini yıpratmadan yollarınızı ayırın görüyorumki burda üzülen yıpranan sensin.

adam arabaya karısını hiç bindirmemiş kız kardeşleri ile kullanıyomuş ben mi yanlış anladım yok sa sen mi arkadaşım

hahaha ben de öyle anladım ama yanlış anlatmışım sanırım adama çok sinirlendim ya

Dini yanlış yaşadıkları için kızlarını okutmamışlar. Aşırı bağnaz ve ispirli bir aile. Hepsi hocahanımmış kızların. Edeplilermiş. Kavgada gördük edeplerini. Aileye kim gelin gelmişse kan kusmuş. Hepsi ilaç kullanıyo. Ve ben öyle bi aileden geldim ki özel okullarda özel derslerle okudum. Ailem okumaya da dine de önem veren bi aile

anlaşılan pekde hissi nedenlerle evlenmeye karar vermemiş eşin
senin kadar saf sevdiğini düşündürmedi anlattıkların
3 aylık evli bir bayanın bu derece bitik hale gelmesi çok acı

öncelikle eşinin ailesinden uzaklaşmaya çalışmalısın
borç bir şekilde ödenir
ama tabi yerine yenilerini koymayacaksınız
ve en önemlisi
karşılıklı hürmetin eksik olmaması

Bu adamı niye çekiyorsunuz peki daha çok para yedirmek için mi aileniz de arkanızdaysa dönün ailenizin yanına hayır gelmez bu aileden.

Babam boşanmamı kendine yediremiyo, annem sabret diyo ablam kendin ettin kendin buldun diyo. Ben çıkmazdayım

Yol yakınken kaç kurtar kendini.benim eski eşimde borç batağındaydı ve 3,5 sene sabrettim biter diye ama hiç bitmedi ezilmişliğimle kaldım. 8 yıl oldu ondan ayrılalı ve sordum ona naptın borcu diye 20,000 tl var dedi. şimdi yeniden evlendim ve yine borç çok ama sevgi saygı var. çalışıp ödemeye gayret etmesi var. en acı yanı ise bu borçla ne benim nede eşimin alakası var. eşimin babası ev almış kredi kullandırtmış ve ödemelere sahip çıkmadı.

arkana bakmadan kaç korkunç bir hayat, hayırlısını dilemek lazım her zaman

Babam boşanmamı kendine yediremiyo, annem sabret diyo ablam kendin ettin kendin buldun diyo. Ben çıkmazdayım

kimsenin desteğine ihtiyacın yok devlet memurusun galiba, git kendi hayatını kur, kendin kazan kendin ye kimsenin nazını kaprisini çekme derim, nasılsa sana değer veren biri er geç çıkacaktır karşına

iyi de o kadar borc varken neden bir de araba aldiniz. altinlari da vermissin. borcun azalmasingerekirken artmis. bir de esin sinirlenince maddi zararlar veriyor, k. bakma ama bu kafayla bu borc asla bitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…