Evliliğim 3 Ayda burnumdan geldi!

Arkana bakmadannn kaç çok açık ve net söylüyorum ilerde dahada pisman olabilirsin hata yaptim de ve birak sen meslegi olan bir kadinsin ayaklarinin ustunde durabilirsin çocugun olmadan bu adamdan kurtul arkadasim senin adina inan cok üzüldüm Allah yardimcin olsun

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Borcunuz var evet ama ödenmeyecek şekilde değil geliriniz de güzel bana göre bu zaman da ama yaşadıklarınız çok kötü herşeyde bir hayır vardır diyelim karamsarlığa kapılmanız çok normal sizin yerinizde bir başkası da olsa emin ol bu şekilde bunalır ve üzüntüden kahrolurdu henüz çocuğunuz yok sizin yerinizde olsam kolay değil biliyorum boşanmanız hoş boşansanız da geçmişi silemiyoruz hayatımızdan ama zararın neresinden dönseniz kardır ilerisi pek de aydınlık durmuyor maalesef anlattıklarınız arasında en çok üzüldüğümse size değer verilmemesi tüm bu desteğine rağmen :26: ailesini geçtim eşinizden değer kıymet görmemek çok zor Allah yar ve yardımcınız olsun canım çok zor Allah sabır versin Tez zamanda sizi feraha kavuştursun inşallah

3 aylık evlilikte sinir ilaçları kullanma noktasına geldiysen - ki en güzel aylarınız olmalı - ben bu evlilikte bir çıkar yol bulamadım. tabii tek taraflı dinliyoruz ama anlattığın kadarıyla eşinin tutulacak bir tarafı yok ( senin ona olan sevginden başka )
eve giren 6500 TL net maaş var ve gittikçe büyüyen bir borç durumu söz konusu..
evlenirken sana 40.000 TL borcum var demiş, 3 ayda 60.000 TL olmuş. bir çaba da yok ödenmesi hususunda senin dışında gördüğüm kadarıyla. yani o kadar borç dururken araba almak nedir ? araba elbet ihtiyaç ama ortada çoluk çocuk yok, gereksiz olmuş...

bir de ailesinin tavırları..
bunları değil 3 ay , 300 ayda değiştiremezsin zaten..

şimdi kendine sor, "ben ömrümü bu şekilde geçirmek istiyor muyum?" eğer cevabın "evet"se, mücadele gücünü kendinde görüyorsan, devam et.. mücadele et.. belki bir yere varır...
kimseye "boşan" demek haddime değil.. ama çekilecek tarafı da yok gibi..

ailen pek taraftar değil, herkes ister evladının düzenli hayatı olsun, yuvası olsun.. sonra ele güne ne dicez düşünceleri...
ama inan , bir ömrün heba olmasına değmez..
çalışıyorsun.. ayaklarının üzerinde durursun.. gencecik yaşında kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin..

her şeyin önce "hayırlısını" istemek lazımmış demek ki..

öncelikle anlamadığım şey resmi nikahınız yok mu??
sorun para pul olsa ödenir gider biz de dünya kadar borç ödedik öderkende çok bunaldık sıkıldık vs vs ama birbirimizi yemedik. sizin ilişkinizde saygı şimdiden kaybedilmiş sanırım.
burada yapılan yorumların hepsi bitir bu evliliği yönünde bu sözler seni incitiyor olabilir ama inan bana zararın neresinden dönsen kardır. bugün hırsını eşyalardan alan adam yarın öbür gün ağzını burnunu kırar senin, ailen de senin durumuna üzülüyor belli ki dön seni seven insanların yanına gerekirse.
iyi bir avukata git zaten evlenmeden önce 40bin borcu varmış belgelersiniz evlilik öncesi borç diye sana bir şey düşmez.
HAYATTA HİÇBİRŞEYİN SENDEN DAHA DEĞERLİ OLMADIĞINI UNUTMA LÜTFEN............

Kendi paranızın bir kısmını eşinize söyleyerek kenara ayırın.
Bunu kibarca yapın, gözüne sokarak değil.
Bir de haftada 2-3gün araba ile işe gitmek istediğinizi söyleyin. Ya da eşinizi araba ile işe bırakın, sonra araba sizde kalsın.
Bunları 1-2ay devam ettirin, zaten sıkıntı çıkartacaksa çıkartacaktır.
Eline koz vermeyin, yumuşak olun, alttan alın. Bir yandan kendi vazifelerinizi yapın, kavga edilse bile toparlayıcı rol üstlenin.
Ama bir yandan da kendi zevklerinizi, hobilerinizi devam ettirin.
Karakterinizi ilk 3 ay içinde kabul ettirememişsiniz, bundan sonra usülünce kabul ettirmeye çalışın, abartmadan tabi.
Zaten gidişat sizi doğru karar vermeye itecektir.
Eşiniz abartırsa bu olumsuz davranışlarını, kararınızı verir davayı açarsınız.
Yalnız bu aile çok maddiyatçı geldi bana, davanız çekişmeli olabilir, hakkınızı yedirmeyin o kadar maaşınız gitmiş.

Eğer sevgisi sağlamsa, zaten sizin yumuşak uslubunuzu ve onu rahat ettirme çabanızı farkedip kıymet bilip akıllanacaktır.
Yok kıymet bilmezse, hazır çocuk da olmamışken yolunuza bakarsınız.
Hayırlısı olsun inşallah.

Evet benim arabayı kullanmama müsade etmiyo, kız kardeslerine gözü kapalı veriyo. Onlarda nispet yapar gbi instagrama benim parasını ödediğim arabayla pozlar koyuyolar

Size inanamiyoooooorumm yaa nasil catlamadiniz orta yerinizden ???? Ben olsam herhalde ölürdüm kalp krizi falan gecirirdim kesin.... Ya kuzum senin kendinle bir zorun mu var? ne diye katlaniyorsunuz bu adama ve ailesine ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle düzelmez yaşlandığında düzelir belki
şaşırdığım nokta niye o benim olsun diye adak adadığın hayretler içindeyim ya başka dert yokmuş gibi saçmalığın son noktası
rabbimin gücüne gitmiş olmalı bazı şeyler anacım
bizimde boş yere 50 milyar borcumuz var ama çalışmadığım halde huzurumuz var şükür
eğer hiç bir şekilde laf anlatamıyorsan bariz haklı olduğun halde seni görmüyosa boşan gitsin

Ya arkadaş sen resmen kocani gelin alır gibi almissin.ilgini farketmis evlenmiş. Kusura bakma ama seni sevdiğini bile düşünmüyorum. Çalışan para kazanan kadinsin. Daha neyi bekliyorsun ? Kendi hayatını da ailenin hayatını da mahvetmeye ne hakkın var ? Düşünmeden kaç o aileden. Arkana bile bakma. O adamdan sana koca olmaz . Çünkü önce ADAM olması gerekir. ..
Yazık değil mi böyle geçirdiğin hergün hem maddi hem manevi kendini tüketiyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kusura bakmayın ama sizin gibi insanlarla çok karşılaştım siz bu adamdan biraz zor vazgeçersiniz.. benimde arkadaşlarım var sizin gibi bütün eşlerinin nişanlılarının ettiği hakaretler, küfürler, dayaklara karşı iki tatlı sözüne herşeyi unutan.. okudum diyorsunuz ya okumak bence sizde pek işe yaramamış... akıllı bir kadın zaten bu kadar yaptıklarına karşı sessiz kalamazdı.. bir insan kötüyse eğer kötüdür. ben bu insanı değiştiririm die yola çıkıyorsanız eğer en çok kötülüğü kendinize yapmış olursunuz.. ama ne diyelim rabbim gözünüzü açsın en kısa zamanda.. allah yardımcınız olsun..

Sizi kullaniyor gibi geldi bana.
Siz vazgecmezsiniz ama esiniz borclar bittikten sonra sizden vazgecebilir.

Demek ki illa o olsun diye değil hayırlısı olsun diye dua etmek gerekiyormuş.

Size verecek çok tavsiye yok aslında. BOŞAnmayı düşünmüyor musunuz?

daha fazla üzülmeden boşan bence canım
en başından bitsin
sadece ailede sorun olsa anlarım ama eşin sana hiç değer vermiyo ve kullanıyo gibime geldi
borçlarını rahat rahat ödeteceği birini bulmuş kendince
kendi ailesini senden önde tutuyo
araba olayına da çok sinirlendim
ailene bi danış bakalım onlar ne diyecek
ama ben olsam çok yıpranmadan bitirirdim sanırım

Son düzenleme:

Her seyin hayirlisi her zaman.. Bence esinize karsi dik bir durusunuz olsun,yani bu durumdan ne kadar rahatsiz oldugunuzu belirtin,sakin susmayin,gerekirse görümce ve kayinvalideyle araniza mesafe koyun,borcu ödemek icin oturup ciddi sekilde hesap ve plan yapin,ve ek harcamlardan kacinin,esiniz de sizi seviyorsa bunu size göstermek zorunda,sevdim ki evlendim mantigini asmali artik erkekler,fazlasini yapmali.

Birşeyi merak ettim. Eşinizle ilk tanışma zamanlarınızda siz mi duygularınızı belli ettiniz önce, yoksa o mu? Kesinlikle yanlış anlamayın, sizi kırmak için filan söylemiyorum ama şöyle bır durum olabilir.
Eşinizin bu zamana kadar beğendiği kadınlar ona yüz vermemiş veya sizin önemsemediğiniz(borcu olması , 5 görümce...vs.) sebeplerden dolayı ayrılmışlarsa ve siz de aşkınızı aşırı belli edip, senden gelen herşeye razıyım modunda davrandıysanız eğer, adam zaten sizi çantada keklik " ben buna ne yaparsam yapayım bu benden vazgeçmez" mantığıyla görmüştür.
Tamam seviyor olabilirsiniz, sonuçta hepimiz eşimizi seviyoruz ama kendinizi bu kadar çantada keklik moduna sokmayın.
İlk 3 ay benim bildiğim cicim aylarıdır. Erkek, karısı önüne ot koysa "aşkım harika yapmışsın" diye konuşur.
Biraz kendinizi geri çekin bence. Siz onların borçlarını ödemek zorunda değilseniz. Hadi kıymetinizi bilseler ne ala.
Asıl yüzü siz kendinizi geri çekince belli olacak. Davranış durumuna göre karar verirsiniz artık ayrılsam mı, devam mı etsem diye ?
Hakkınızda hayırlısı inşallah ...

Hatayı baştan yapmışsınız şimdi de ağlanıyorsunuz bir görüşte aşık olmuşsunuz tipine vurulmuşsunuz 3 ayda düğün dernek mi olur hoşlanabilirsiniz ama önce bir tanımanız ailesine girmeniz lazımdı. Ne aceleniz vardı ki en baştan beri oturmadığınız ailesinin olan evin borçlarını ödemişsiniz neden siz ödüyorsunuz eşinizin geliri var ailesinin hiç mi geliri yok nasıl okutmuşlar oğlunu. 13 bin lira ve altın zaten yeterli bir yardım bana göre az değil yani zaten sizin de geliriniz varmış daha fazla beklentiye girmeniz yanlış da zaten bunca borç içindeki insanlardan bunu beklemek de saçma. Adam baştan demiş size. Araba almışsınız borçlar bitmeden zaten araba lüks değil mi bunca borca. Valla ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.

Gelin okumuş diye görümceler kavga ediyor. 2014 Türkiye'sinden insan manzaraları. Sen de ailesinde hiç okumuş, eğitimli biri olmayan adamla evlenerek kendi sonunu hazırlamışsın. Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? Hoş gerçi okumak sende bir şey değiştirmemiş pek. 3 ayda düğün.

Son düzenleme:
kaç yaşındasınız acaba? neden evlenmek için bu kadar acele ettiniz?
aşka, sevgiye saygım sonsuz
insan sevdiği için birçok fedakarlık yapar ama aklın mantığın el verdiği ölçüde
yani siz tüm maaşınızı, altınlarınızı borçlar için harcıyorsunuz hala değeriniz yok
bir insan ilk önce kendi kendine değer verecek, eğer siz kendi kıymetinizi bilmiyorsanız kimse bilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…