Evliliğim 3 Ayda burnumdan geldi!

Evet zor bir durum. .. zamanında ille de o demişsiniz. Şimdi de "lütfen" ille de "ben" diyin, ayrılın bu adamdan. Bunca yıl bu adam ve ailesinin kahrini çekin diye okutmadı babaniz sizi. Ne emek verilen evlilikler var onlar bile bitiyor, sizin evliliğinizi sizden başka düşünen yok. Herkes kendi keyfinde. Yolverin gitsin... yazık değil mi size.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neymiş efendim adak adamak değil marifet Rabbim hayırlısıysa bana yaz hayırsızsa beri gitsin demek....
Çocukta yok nerden dönsen kar...herkese boşan denmez de bir adamla evli olsaydın tavsiyelerim değişirdi.

Arkadasa katılıyorum okumuş senin kocan yüksek lisansli öküz sanmam düzelsin

Yaptığınız başlı başına hata.
tamam seviyorsunuz, tamam fedakarlık yapmışşınız ama bu boyutta olmamalıydı.
size ne evin kirasından faturasından.
kim olursa olsun bu kdr imkan karşısında şımarır ve böyle davranırdı çünkü anormal olan sizin yaptığınız fedakarlık
o kadar para tüm imkanları sağlar gayet mutlu olabilirdiniz
ama anormal olan adamın size bakışı sevgisizliği
yapmanız gereken artık boşanıp tamamen yolunuzu çevrenizi değiştirip yeni bir hayat kurmak.

Neden evlendin, niye böyle bir hata yaptın demek şu saatten sonra yersiz.
Sakın hayıflanma, olan olmuş.
Yerinde olsam:
Bugünden itibaren zerre para yedirmem, ne halleri varsa görsünler. Sen kız başına çalış didin bir de ezil.
Para vermediğinde eşinin durumunu gözlemlerim bakalım sana nasıl yanaşacak- işte o zaman niyeti anlaşılır.
Ayakları üstünde duran bir kızsın, kimsenin seni ezmezine izin verme.
Aşksa bir yere kadar, seni mutsuz eden biriyle ömür geçmez.
Allah hakkında hayırlısını versin.

ayy basligi okuyunca guldumm.aramiza hos geldinnn..hani bir korku filimi olurya.bir yol vardir.o yoldan giden korkunc olaylarla karsilasirr..evlilikte oyleee....simdi sizde uc ayda emdigim sut burnumdan geldi yazmissiniz ya..senaryo benzerligi var gibi gibi..:-(ah cnmmm az once bir arkadasadaha yazdim evlenince sNki harbe gidiozz.tobe tobeee.....
Ne yapcann.bu deveyi gudecen.

Son düzenleme:
Adam kendine yürüyen cüzdan bulmuş borçları ödettirmek için sende gözü kör aşık 3 ayda düğün
Yazık, aldığın arabaya binemiyorsun böyle bir şey olabilir mi?
Parayı yoldan mı buluyorsun sen
Şimdi ayrıl git boşan kendine bir ev tut desek belli ki onuda yapmayacaksın
O zaman ben maaşımı vermiyorum diyeceksin
Bu devirde 6500 ile geçinemeyen birileri de varmış demek
Gerçi ne kadar gelirse o kadar azıtıyor insanlar

Daha da bataga batmadan yol ver gitsin ne hali varsa görsün. Ilerde cocuk olunca bu daha zor olur herşey.

3 ayda boyleysen 3 yil sonra kendini bi dusun istersen..kimsenin evliligi 4/4 luk degil kabul, ama bu adam seni gercekten kullaniyor..aldiginiz arabaya bile binemiyorsun...koskoca bir borcla kabul etmissin adami...

gercekten istedigimiz seyleri isterken hep hayirlisini istemek gerek...istedigin olmus ama hayirsizmis demekki...
bir an once bosan bu adamdan cunku seni dahada fazla kullanacak...

Neyi bekliyosunuz ayrilmak icin zararin neresinden donsen kardir calisiyosun cocugun yok ve mutsuzsun hemde evliligin en cicim ayi denen zamanda ilac kullanmaya baslamissin bacim kaç kurtul o adamdan borclari odenmez katlanarak devam eder sinirlenip sagi solu kıran adam zaman gelir senide döver cocugun yokken ayril

Canım çok üzüldüm ya ne kadar fedakar ne kadar iyi niyetli bir kadınmışsın...bu kadar borca rağmen evlenmişsin onunla ve yardım ediyorsun...normalde el üstünde tutulman gerekirdi.. Altınlarını neden verdin, onlar sana ait ne kadar borç olursa olsun...4000 lira maaş alıyo bi zahmet ödesin..Ona ait borçlara karışman zaten yanlış olmuş..
Benim düşüncem şu, eşinle tartışmak yerine, şunu yap. Borçlar hafifleyinceye kadar ayrı kalın, o kendine ait borçları bir ödesin önce. Sonra bir araya gelir her şeye yeniden başlamayı denersiniz, hesaplar ortak olur ne nereye veriliyor belli olur. 3. ŞAHISLARI DA KARIŞTIRMAYIN EVLİLİĞİNİZE. görümcelerin nasıl, yiyici tipler mi, muhtaç değillerse tek kuruş vermek zorunda değilsiniz... vermeyin bence. Eşin maddi manevi ailesinden bağımsız olmalı.
Maaşını da kendin için harca, brikim yap kendine ait bir borç varsa ödersin. Eşin bu düşünceyi kabul eder mi bilmiyorum ama bence doğrusu bu.
Baktın ki olmuyor kapı önüne koyarsın, ama maddi olarak kullandırtma kendini eşin de iyi kazanıyormuş bak bırak kendi halletsin yaa. Erkek olan o.
Ben de eşimin bazı yerlere 20 bine yakın borcu olduğunu evlendikten sonra öğrendim, ki eşim iyi geçimli çok anlayışlı biridir, ne ailesi ne kendisinden başka şikayetim yok başka bir sorunumuz yok, borçlar da bitmek üzere, ama yine de çok tatsızlıklar kavgalar oldu aramızda ve gerçekten çok huzursuz olduk o da pişman oldu bana söylemediğine...şimdi hesabımız ortak, para nereye gidiyor görüyoruz. Ama o üzüntülerim yıpranmalarım güven sarsılması yanıma kaldı...yine de korkuyorm aman başkasına borç alır verir habersiz iş yapar diye takipteyim hep...

Son düzenleme:

şiddet, anlaşmazlıklar kızkardeşlerle kavgalar

3 ayda mı oldu tüm bunlar

Merhaba canım öncelikle durumun zor üzüldüm ben 7 yıl evlilikten sonra boşanmayı seçmiş bir kadın olarak sana en iyi tavsiyem yol ver gitsin boşa gitsin siktir et gitsin çünkü başı neyse sonu da o adam olmayan olmuyor kendini ziyan etme yolun başındasın çocuk yok bir şey yok ki ben bir kızım vardı yine de ayrıldım boş ver zararın neresinden dönersen kardır.

Son düzenleme:
evlenirken ahlaka değil dine bakınca böyle oluyor, hayır tamam borcu anlarım ben de bir srü borçla evlendim eşimin ailesinden hiçbi şey görmedik bir sürü de sorun çıkardılar ama ben onlara hiç ağız açtırmadım tutup da onların faturasını ödemedim kimseyi kendime karıştırmadım he tabi bnda eşimin rolü de büyük eşim beni kimseyle ters düşürmedi senin eşinde iş yok adam kendine borcunu ödeyecek bi köle bulmuş, kafasına göre takılıyo ben olsam boşanırdım iyi günde kötü günde dedik ama eşin kötü günü kendi yaratıyosa tekmeyi çoktan haketmiştir. değer mi sağlığına mutluluğuna boşverr.

Bir an evvel bosa o adam duzelecege benzemiyor bi hukuk ogrencisi olarak da sunu soyleyeyim borclar vs. de senin ustune kalmadan ayril zaten altinlarini geri alabilirsin ess dugunde takilan takilar hediye kabul edilir ve geri alinabilir hatta onu birak bosayip kurtulmak onemli olan bence hicbir sey duzelmez teyzem de ayni durumdaydi bosanmadi hala cekiyor kadin hep duzelecek dedi hep inandi ama yok olmadi insallah sen bi care bulursun bana kalirsa ayril derim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet benim arabayı kullanmama müsade etmiyo, kız kardeslerine gözü kapalı veriyo. Onlarda nispet yapar gbi instagrama benim parasını ödediğim arabayla pozlar koyuyolar

Neden müsade etmiyor, açıklaması ne?? O araba hangi para ile alındı diye sormuyor musunuz
Ne çirkef kardeşleri varmış ya...

Son düzenleme:

Evet dindar=iyi diye bir şey yok, adam ahlaksız karaktersizse dini de kendi heva hevesine göre çarpıtır kullanır...

Kavga etmek dışında hiç konuşmadınız mı eşinizle... Ailenizin tavrı sebebiyle baştan önyargılı da olabilirsiniz. Eğr ayrılmak deşilde düzeltmekse niyetiniz bu konuda yazılmış kitaplarınokumak bir danışana gitmek faydalı olacaktır. Ama önce kendinize de objektifce cevap vrin uslup , tavır konusunda hatalı olabilir misiniz diye... Nihayetinde her şey bir bütün, ve siz dominonun o ilk yıkıcı taşını bulmalısınız

dinini yaşayabilen bu yapılanları yapmaz ya-pa-maz

yaşadıklarına üzüldüm kötü bir başlangıç olmuş otur ve konuş tam ve birkere

taviz vermeden

sonradan çok üzülürsün böyle şeylere sabredilmez çünkü aranızda sevgi adına bişey kalmaz

inşallah herşey düzelir ve gönlünce olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…