neymiş efendim adak adamak değil marifet Rabbim hayırlısıysa bana yaz hayırsızsa beri gitsin demek....
Çocukta yok nerden dönsen kar...herkese boşan denmez de bir adamla evli olsaydın tavsiyelerim değişirdi.
ayy basligi okuyunca guldumm.aramiza hos geldinnn..hani bir korku filimi olurya.bir yol vardir.o yoldan giden korkunc olaylarla karsilasirr..evlilikte oyleee....simdi sizde uc ayda emdigim sut burnumdan geldi yazmissiniz ya..senaryo benzerligi var gibi gibi..:-(ah cnmmm az once bir arkadasadaha yazdim evlenince sNki harbe gidiozz.tobe tobeee.....Kızlar, yaklaşık bir yıl önce aynı okulda çalıştıgım birine aşık oldum. Körkütük. Eyüp sultanlarda adaklar adadım ugruna. Sonra allah onu bana nasip etti bi anda. Sevdik birbrmzi.karsıma gecti bizim evlenebilmemz için borçlarımı ödemm lazım 40 bin liraya yakın kart ve kredi borcum var dedi ama ek gelirlerimle bi şekilde ödüyorm dedi. Çok aşık oldugm için ödenr dedim. Benim 2500 onun yaklaşık 4000 geliri var. Ailem özellikle ablam çok karşı çıktı. Bi evin bi oğlu, ailesinin evini bırak evinde esyası yok birde 5 görümce var aklını mı yedin dedi. Bana o kadar iyi ve ılımlı davrandılar ki gözümde kör olunca görmedim. Ailem 3 ayda istemeyerek gelin etti beni. Düğünümü dini vecibelere uygun yapacaz dye burnumdan grtrdiler. 13 bin altın dışında tek kuruş da yardm yapmadılar. Tanştgm günden buyana evin kirasını elektrk suyunu mastaflarını üstlndim. Üstüne kalanı da yolladm bi an önce ödensn dye borclar eline verdm. Ek kurslara kaldım ek gelrmz olsun dye. Ama gel gelelim bi damla değerim olmadı. Ne eşimden kıymey gördüm ne ailesinden. Ailesinde bir tane okumuş yok beni anlamadılar. Çalışan bayanım okumuşum dye ayakta durmaya çalıştım görümcelerle birbrmize girdik ne gelinliğim kaldı ne okumuşluğum. Emdiğim sütü burnumdan getrdiler. Araba aldık eşim bir gün beni bindirmedi. Kendi mAlı gbi kullandı birde bana vermezken kız kardeslerine verip onlara keyif yaptrdı. Ben bu adamı okumuş yüksek lisanslı ailesi ne olursa olsun beni anlar birlikte hersyn üstesnden gelirz dye aldım. Ezdi de ezdi. Şimdi tam 58 milyar borc batagnda birbrmizi yiyoruz. İlaç kullanmaya başladım sosyal hayatım bitti. 3 ayda emdiğim tüm sütü kustum. Var mı bana bir yol gösterecek ayaga kalkmam için bir umut verecek
Kızlar, yaklaşık bir yıl önce aynı okulda çalıştıgım birine aşık oldum. Körkütük. Eyüp sultanlarda adaklar adadım ugruna. Sonra allah onu bana nasip etti bi anda. Sevdik birbrmzi.karsıma gecti bizim evlenebilmemz için borçlarımı ödemm lazım 40 bin liraya yakın kart ve kredi borcum var dedi ama ek gelirlerimle bi şekilde ödüyorm dedi. Çok aşık oldugm için ödenr dedim. Benim 2500 onun yaklaşık 4000 geliri var. Ailem özellikle ablam çok karşı çıktı. Bi evin bi oğlu, ailesinin evini bırak evinde esyası yok birde 5 görümce var aklını mı yedin dedi. Bana o kadar iyi ve ılımlı davrandılar ki gözümde kör olunca görmedim. Ailem 3 ayda istemeyerek gelin etti beni. Düğünümü dini vecibelere uygun yapacaz dye burnumdan grtrdiler. 13 bin altın dışında tek kuruş da yardm yapmadılar. Tanştgm günden buyana evin kirasını elektrk suyunu mastaflarını üstlndim. Üstüne kalanı da yolladm bi an önce ödensn dye borclar eline verdm. Ek kurslara kaldım ek gelrmz olsun dye. Ama gel gelelim bi damla değerim olmadı. Ne eşimden kıymey gördüm ne ailesinden. Ailesinde bir tane okumuş yok beni anlamadılar. Çalışan bayanım okumuşum dye ayakta durmaya çalıştım görümcelerle birbrmize girdik ne gelinliğim kaldı ne okumuşluğum. Emdiğim sütü burnumdan getrdiler. Araba aldık eşim bir gün beni bindirmedi. Kendi mAlı gbi kullandı birde bana vermezken kız kardeslerine verip onlara keyif yaptrdı. Ben bu adamı okumuş yüksek lisanslı ailesi ne olursa olsun beni anlar birlikte hersyn üstesnden gelirz dye aldım. Ezdi de ezdi. Şimdi tam 58 milyar borc batagnda birbrmizi yiyoruz. İlaç kullanmaya başladım sosyal hayatım bitti. 3 ayda emdiğim tüm sütü kustum. Var mı bana bir yol gösterecek ayaga kalkmam için bir umut verecek
Bu evliliği yapmak tamamen benim hatam. Kandım. Allah korkusu var sandım. Çok büyük kavgalar ettik. Ben ona şiddeT o bana şiddet. Ağlamadığım günü bilmiyorum. O keyfinden kilo aldıkça ben zayıfladım. Ailem yaktın kızım kendini bizi de yaktın diyip ağlıyo şimdi. Kızkardesleryle kavga ettim bidaha suratlarına bakmam kalktı bende senn ailenle grsmycem diyo.
Kızlar, yaklaşık bir yıl önce aynı okulda çalıştıgım birine aşık oldum. Körkütük. Eyüp sultanlarda adaklar adadım ugruna. Sonra allah onu bana nasip etti bi anda. Sevdik birbrmzi.karsıma gecti bizim evlenebilmemz için borçlarımı ödemm lazım 40 bin liraya yakın kart ve kredi borcum var dedi ama ek gelirlerimle bi şekilde ödüyorm dedi. Çok aşık oldugm için ödenr dedim. Benim 2500 onun yaklaşık 4000 geliri var. Ailem özellikle ablam çok karşı çıktı. Bi evin bi oğlu, ailesinin evini bırak evinde esyası yok birde 5 görümce var aklını mı yedin dedi. Bana o kadar iyi ve ılımlı davrandılar ki gözümde kör olunca görmedim. Ailem 3 ayda istemeyerek gelin etti beni. Düğünümü dini vecibelere uygun yapacaz dye burnumdan grtrdiler. 13 bin altın dışında tek kuruş da yardm yapmadılar. Tanştgm günden buyana evin kirasını elektrk suyunu mastaflarını üstlndim. Üstüne kalanı da yolladm bi an önce ödensn dye borclar eline verdm. Ek kurslara kaldım ek gelrmz olsun dye. Ama gel gelelim bi damla değerim olmadı. Ne eşimden kıymey gördüm ne ailesinden. Ailesinde bir tane okumuş yok beni anlamadılar. Çalışan bayanım okumuşum dye ayakta durmaya çalıştım görümcelerle birbrmize girdik ne gelinliğim kaldı ne okumuşluğum. Emdiğim sütü burnumdan getrdiler. Araba aldık eşim bir gün beni bindirmedi. Kendi mAlı gbi kullandı birde bana vermezken kız kardeslerine verip onlara keyif yaptrdı. Ben bu adamı okumuş yüksek lisanslı ailesi ne olursa olsun beni anlar birlikte hersyn üstesnden gelirz dye aldım. Ezdi de ezdi. Şimdi tam 58 milyar borc batagnda birbrmizi yiyoruz. İlaç kullanmaya başladım sosyal hayatım bitti. 3 ayda emdiğim tüm sütü kustum. Var mı bana bir yol gösterecek ayaga kalkmam için bir umut verecek
Evet benim arabayı kullanmama müsade etmiyo, kız kardeslerine gözü kapalı veriyo. Onlarda nispet yapar gbi instagrama benim parasını ödediğim arabayla pozlar koyuyolar
Evet benim arabayı kullanmama müsade etmiyo, kız kardeslerine gözü kapalı veriyo. Onlarda nispet yapar gbi instagrama benim parasını ödediğim arabayla pozlar koyuyolar
evlenirken ahlaka değil dine bakınca böyle oluyor, hayır tamam borcu anlarım ben de bir srü borçla evlendim eşimin ailesinden hiçbi şey görmedik bir sürü de sorun çıkardılar ama ben onlara hiç ağız açtırmadım tutup da onların faturasını ödemedim kimseyi kendime karıştırmadım he tabi bnda eşimin rolü de büyük eşim beni kimseyle ters düşürmedi senin eşinde iş yok adam kendine borcunu ödeyecek bi köle bulmuş, kafasına göre takılıyo ben olsam boşanırdım iyi günde kötü günde dedik ama eşin kötü günü kendi yaratıyosa tekmeyi çoktan haketmiştir. değer mi sağlığına mutluluğuna boşverr.
Evet dindar=iyi diye bir şey yok, adam ahlaksız karaktersizse dini de kendi heva hevesine göre çarpıtır kullanır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?