- Konu Sahibi narkisos2002
-
sende git eşin olmadan tatil yap canım oda ailesiyle yapsın tatilini madem çok kıymetlilerMrb hanimlar 4 yillik evliyim .evliligimin basindan beri esimin ailesinden hoslanmiyorum.araya ciddi bir mesafe koydum evlerine 2 yildir gitmiyorum sadece 2 bayramda 2 dk bayramlarini kutluyorum o kadar.bunun sebebine gelince hic bir sey yapmayip herseye laf eden insanlar.bu hem maddi hemde manevi.oncelikle belirteyim kimsenin maddi anlamda destegine ihtiyacim yok calisan biriyim .kimse kimseye maddi destek saglamak zorundada degil bunun bilincindeyim.maddiyattan kast ettigim bir gelinlik damatlik kuru temizlemeye verdiler bunun bedeli olan 50 tl yi telefon edip istediler ki onlara hicbir masraf yaptirmadik onlarin tarafindaki dugunun parasina kadar odedik.(benim tarafimda olan herseyi ailem karsiladi) esimin memleketinde dugunu 3 ay sonra yaptik evlerinde bize kalcak yer yokmus gelin damat ve 4 kisilik ailem olarak otelde kaldik.onlarsa 7 kisi bizim evde.ustelik ev sogukmus usumusler yok biz hosgeldin dememisiz vs laflar.2 yildir evlerine gitmeme sebebim ise en son gittigimizdeki uzak bir sehirde yasiyorlar zaten uilda 2 kwz gidebiliyoruz gittimizse bir yemek dahi hazirlamayip giderken bir iyi yolculuklar daha dememeleri.ama benim evime geldiklerinde ki 1 kez geldiler onu bunu yemem deyip sizin sununuz yok bununuz yok demeleri.(bize hicbir destekleri olmadigi icin elestiri haklari olmadigini dusunuyorum)
neyse durum budur.fakat esime hic bir sekilde ilgi gostermeyen hic bir zor gunumuzde bizi arayip sormayan bu aile birden esim icin kiymetli oluverdi.zaten onlar yuzuden hep tartisiyorduk ve bgn yine tartistik mesele ise su esim cocukken babasinin ona yaptirdigi birseyden bahsetti benim yorumumda sacmalamis oldu sadece bunu soyledim ve tartisma basladi. Tartismada geldigimiz nokta ben tatile gelmiyorum tek basina git demesi oldu. Sinirlerim cok bozuldu cunku 4 yildir ev araba esya kredisi oduyoruz gecen ay bitti ve ben cok buyuk hevesle rezervasyon yaptirdim . Tabiri caizse essek gibi calistim sanki yaptiklarimin hic bir onemi degeri yok oyle hissediyorum. Insanlar evlilil surecinde taki esya icin birini yiyor inanin bir igne dahi istemedim onlarda yapmadi sadece elestirdiler simdi onlar icin esimin yaptigi bu tavirlar cok agirima gidiyor bir suredir. Bosanmayi bile dusunuyorum .akli selim fikirlere ihtiyacim var
Mrb hanimlar 4 yillik evliyim .evliligimin basindan beri esimin ailesinden hoslanmiyorum.araya ciddi bir mesafe koydum evlerine 2 yildir gitmiyorum sadece 2 bayramda 2 dk bayramlarini kutluyorum o kadar.bunun sebebine gelince hic bir sey yapmayip herseye laf eden insanlar.bu hem maddi hemde manevi.oncelikle belirteyim kimsenin maddi anlamda destegine ihtiyacim yok calisan biriyim .kimse kimseye maddi destek saglamak zorundada degil bunun bilincindeyim.maddiyattan kast ettigim bir gelinlik damatlik kuru temizlemeye verdiler bunun bedeli olan 50 tl yi telefon edip istediler ki onlara hicbir masraf yaptirmadik onlarin tarafindaki dugunun parasina kadar odedik.(benim tarafimda olan herseyi ailem karsiladi) esimin memleketinde dugunu 3 ay sonra yaptik evlerinde bize kalcak yer yokmus gelin damat ve 4 kisilik ailem olarak otelde kaldik.onlarsa 7 kisi bizim evde.ustelik ev sogukmus usumusler yok biz hosgeldin dememisiz vs laflar.2 yildir evlerine gitmeme sebebim ise en son gittigimizdeki uzak bir sehirde yasiyorlar zaten uilda 2 kwz gidebiliyoruz gittimizse bir yemek dahi hazirlamayip giderken bir iyi yolculuklar daha dememeleri.ama benim evime geldiklerinde ki 1 kez geldiler onu bunu yemem deyip sizin sununuz yok bununuz yok demeleri.(bize hicbir destekleri olmadigi icin elestiri haklari olmadigini dusunuyorum)
neyse durum budur.fakat esime hic bir sekilde ilgi gostermeyen hic bir zor gunumuzde bizi arayip sormayan bu aile birden esim icin kiymetli oluverdi.zaten onlar yuzuden hep tartisiyorduk ve bgn yine tartistik mesele ise su esim cocukken babasinin ona yaptirdigi birseyden bahsetti benim yorumumda sacmalamis oldu sadece bunu soyledim ve tartisma basladi. Tartismada geldigimiz nokta ben tatile gelmiyorum tek basina git demesi oldu. Sinirlerim cok bozuldu cunku 4 yildir ev araba esya kredisi oduyoruz gecen ay bitti ve ben cok buyuk hevesle rezervasyon yaptirdim . Tabiri caizse essek gibi calistim sanki yaptiklarimin hic bir onemi degeri yok oyle hissediyorum. Insanlar evlilil surecinde taki esya icin birini yiyor inanin bir igne dahi istemedim onlarda yapmadi sadece elestirdiler simdi onlar icin esimin yaptigi bu tavirlar cok agirima gidiyor bir suredir. Bosanmayi bile dusunuyorum .akli selim fikirlere ihtiyacim var
Benim esimde simdi beni leylekler mi getirdi demeye basladi.dugun konusundada resmen kazik attilar benim ailem dugun yapinca bizde yapcaz diye tutturup esime kiytirik bi yer tutturtup biz odicez dedikleri dugunu bize odettilrt.Basimda benzer bir durum var
Cok haklisin
Bence sakin kalmaya devam et
Esine de tek diyeceğin şey otur bi yaşadıklarımızi dusun olsun
Herhalde basini ellerinin arasina alip bi dusunse sana yaptigi haksizligi anlar
Benim durumum da senin gibi
Dun cok uzun zaman sonra gorustum ailesiyle gene ayni gene ayni
Esin de tatile gelmiyorsa gelmesin
Arkadasini kardesini falan gotur eger kesin gelmicem diye inada bindirirse
Ben anlamiyorum ya benim kocam da 5 sene sonra sen kadınsın bayramlarda once erkek tarafina gelmen lazim 1 hafta tatilin 5 gunu orada 2 gunu kiz tarafinda olur demeye başladı comar comar konustu
Soklara girdim
Ki senin kayinvalidenler sana dugun falan yapmislar benimkiler evlendigimizi bile aylar sonra duydu
O kadar ilgisizler
Noldu da esim bunlara düştü ben anlamadim
Aslinda meselemiz para degil zaten ev benim ustume biraz birikimimiz var oda benim ustume ben borc bitti dedimde az bisey kaldi zaten mesele adamin birden hicbisey olmamis gibi ailemde ailem moduna girmesi.Borc bitmis ,esiniz rahatlamis herhalde ayrilirsaniz ev araba hepsi onda kalacak saniyor ,
Gardinizi indirmeyin ,tatilinize gidin ,
Net olun ya kendine gelsin ya cok sevdigi ailesinin yanina tasinsin ,
Eger ev araba onun uzerineyse satilmaz serhi koydurun ,tatile gitmeden once
Benim esimde simdi beni leylekler mi getirdi demeye basladi.dugun konusundada resmen kazik attilar benim ailem dugun yapinca bizde yapcaz diye tutturup esime kiytirik bi yer tutturtup biz odicez dedikleri dugunu bize odettilrt.
Esim babasinin kendisine bir gule git dememesine cok bozulmustu 2 yil once sonucta uzun yol oglunu 6 ay sonra gorcek isim var dedi gitti adam .esim cok uzuldu yolda kaza yaptik o gun yolda dava acildi maddi hasarliydi allahtan ailesinden borc istedi avukat vs icin 2 3 ay sonra odemek kaydiyla verdikleri cevap veririz ama hetkese soyleriz oyle 2. 3 ay sonrada olmaz taksite baglariz bu ay basla odemeye☺neyseki baska bi sekilde hallettikBu erkeklere ne oluyor?
Esimin ailesindeyken bi gerginlik oldu kendi kardesiyle arasinda
Sacma sapan benle alakasi olmayan bi konudan
Tam yatmak üzereyken topla esyalari gidiyoruz dedi
Kalktik gece yarisi ciktik evden
Neyse ben de babama geldim
Esim neler soyledi bi daha gelmem bu sondu bitti artik vs
Ama bugun ailesiyle arayi duzeltmis bana diyo gel burda kalalim
Simdi ben de gitmedim gitmedigim için sorun cikaran ben oldum ailesinin gozunde
Benim esim de benim bi ailem var diyip duruyo seninki gibi
Biz de guya tatile gidicez 3 gun sonra
Ama bu gidişle eve donerim ben
Esim babasinin kendisine bir gule git dememesine cok bozulmustu 2 yil once sonucta uzun yol oglunu 6 ay sonra gorcek isim var dedi gitti adam .esim cok uzuldu yolda kaza yaptik o gun yolda dava acildi maddi hasarliydi allahtan ailesinden borc istedi avukat vs icin 2 3 ay sonra odemek kaydiyla verdikleri cevap veririz ama hetkese soyleriz oyle 2. 3 ay sonrada olmaz taksite baglariz bu ay basla odemeye☺neyseki baska bi sekilde hallettik
Adam hala anlamiyo bazi seyleri
Valla ben su evlilik surecinde hanimligimi bozmadigima coooook pismanim soyle pacoz cirkef olup canlarindan bezdirmek lazimmis .zaten hanim hanim oturunca her lafi edelim terslemez cirkef olunca aman laf etmiyim sicrar diyolarBence biz.cok iyiyiz
Hanimefendi gibi davranıyoruz
Pacoz mu olsak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?