Evliliğim bitiyor,boşanıyoruz..

tatlım ilgine ve desteğine teşekkürler...önhümüzdeki ay mehkemem var tekrar ve sanırım artık bu son mahkeme olucak..herhangi bi değişiklik yok...sessizliğine bürünnüş durumda ses seda yok yani...ve biliyosun ki ben onca yaşadıklarıma rağmen hala içimde bi umut taşıyorum..ve mahkeme günü yaklaştığı için her gün kat be kat ölüyorum...

Konuyu tekrar tekrar okudum.

Ve içim o kadar yandı ki...

Dualarını eksik etme bebeğin için,kendin için.

O nasıl bir annedir? Anlayamıyorum. Oğlunu torununu hele nasıl böyle yapabilir.

Bir yuvayı yıkmak kolaymıdır.. Yuva yıkan kişi allahın merhametinden mahrumdur.

Lütfen artık güçlü ol ben bir anneyim ve annelik görevimi çok iyi yapacagım de.

Bu olaylardan sonra eminimki bebeğin için ayaktasın. Burada destek görüyorsun ve gercekten sen güçlü bir kadınsın.

Bu saatten sonra o adam dönse ne yazar ki. Seni en basından haketmemiş.

Bu nasıl babadır?

Ben eminim birgün dönecegine. Ama sen ayaklarının üstünde durdugun onu tamamen hayatından yoksun bıraktıgın zaman dönecek.

Sen hep böyle güçlü ol emi canım...

yaşadıklarınıza çok üzüldüm,bende nişanlımdan arkadaşlık dönemlerimizde çok uzun zaman ayrı kalmıştım,öyle kötü günlerdiki Allah düşmanıma yaşatmasın,,,ama şuan nişanlıyım kavuştum duayla Rabbim beni sevdiğimin gönlünden sildirmedi..

bu inanç sizde var lütfen bu inancı yitirmeyin eğer mazlumsanız inanın bana duanın üstesinden gelemiyeceği hiç bir şey yok..bizzat yaşayanım,dua müminin silahı seviyorsanız mazlumsanız ve birde bebişiniz varsa neden yollarınız tekrar keşişmesin,neden hatasını anlamasın,neden kayınvalidenizde suçunu anlamasın,kalpler elinde olan Allahım nelere kadir..

hayata reset atmak sevdiğinin yerine başkalarını koymak öyle kolay olmuyor,hele çocuğunuz varsa onun başına bir üvey baba hiç hiç kolay deil..

hayırlısı için dua edin sabrınızdan tevekkülünüzden bişey kaybetmeyin..belki diyorsunuzki gözünün önündeyim oda unutamaz beni o kesin zatende,inanın çok uzaklardada olsanız unutturmayan mevla unutturmuyor helede size zulmetmişse..

umursamıyormuş gibi yapmayın ama ona kahrolduğunuzuda belli etmeyin herşeye rağmen onsuzda yapabileceğinizi bilsin..

herşey güzel olacak buna inanın,Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

rabbm yardımcın olsun...zor bi süreç....eşinnin hiç mi içi sızlamıyor??
hakkında hayırlısı olsun...
bebeğin için dik dur....

Allah yardımcın olsun canım...
bebeğin için ayakta durmalısın şu saatten sonra...
bu kayınvalideleride hiç anlamıyorum.
nasıl bir annedir bu böyle.
oğlunun yuvasını kendi elleriyle yıkıyor.
o tercihini ailesinden yana kullanmış canım.
sende kendi yolunu çiz bundan sonra
hayat devam ediyor...
vazgeçilmeyecek kişi yoktur bunu unutma.
mutlaka unutacaksın.tabi biraz zaman alacak
bebeğinle güzel günlere inşallah gülüm...

canımsın benim ne kadar ggüzel ifade etmişsin öle kelimeleri..
kadına diycek söz bulamıyorum gecenlerde bi abladan bana yaptıkları hakkında bişiler duydum ve bi kez daha iğrendim kaynanamdan..yapabildiğim tek şey dualarımda onu allaha havale etmek...
eşime gelince o na söylenecek kelimem yok sanki artık...
Ben eminim birgün dönecegine. Ama sen ayaklarının üstünde durdugun onu tamamen hayatından yoksun bıraktıgın zaman dönecek.

işte bu cümle tam bana göre..bu günü bekliyorum zaten..aslında neden bekliyorum bende bilmiyorum ama bekliyorum işte...

ilgine teşekkürler desteğiniz beni çok ayakta tutuyor...

Lütfen her zaman böyle güçlü kal cocugun yavrun için...

Onun için ayakta durduguna eminim seni cok iyi anlıyorum..

Ve ettiğin o dualar hiç bir zaman karsılıksız kalmaz rabbim her anında sana en büyük yardımcıdır..
Hersey düzelecek ben buna inanıyorum hersey elbet bir gün düzelir..
Bu da gececek mutlu olacaksın yüzün gülecek sen hiç inancını ve dualarını yitirme canım benim...

çok sağol canım benim..elbette güçlüyüm ama yeri geldiğinde çok çöküyorum..daha dün gece bebeğim biraz rahatsızlandı ve kendimi çok kötü hissettim..ailem benle olsada çok yalnız hissettim kendimi demekki eşin yeri farklı oluyomuş....

bu hafta mahkememiz var lütfen bana dua edin..

İnş mucize olur ve cok güzel haberlerle gelirsin buraya gelişmeleri daima yaz bende seni takip edenler arasındayım..

boşanmak istemiyorsan mahkemende boşanmak istiyorum demek zorunda değilsin canım. tüm sorunlara rağmen eşimi seviyorum da diyebilirsin.

kayınvalidenizin tüm yaptıklarından eşinizin haberi varmı?

yani eşinizin size karşı yapılan bütün haksızlıklardan haberi varmı? yoksa eğer; bunları bilse,öğrense nasıl olur acaba tepkisi?

yuva yıkan,yıkmaya çalışan kadınların,kaynanaların yatacak yeri yok...

neyse hayırlısı o olsun...

İnş mucize olur ve cok güzel haberlerle gelirsin buraya gelişmeleri daima yaz bende seni takip edenler arasındayım..

biliyomusun suan en çok istediğim şey bu..bi mucize olsun istiyorum hep...hiç ummasamda dilerim bi mucizeyle dönerim ama sanırım çok zor....
yinede herşeyin hayırlısını mevlam bilir...

boşanmak istemiyorsan mahkemende boşanmak istiyorum demek zorunda değilsin canım. tüm sorunlara rağmen eşimi seviyorum da diyebilirsin.

evet istemiyorum ama bu iç dünyamda yaşadıklarımla ilgili..mantığımla düşündüğümde ise gözyası dolu günler geliyor aklıma veee ozaman tıkanıyorum...
mahkemde ben açtığım için davayı böyle bişey söleme lüksüm sanırım yok..o yüzden hakim bizi boşamasın diyorummm

evliliğimiz devam ederken biliyomuydu bilmiyorum..biliyoduda banamı çaktırmıyordu onuda bilmiyorum ama ayrıldıktan bi süre sonra bi kısmını anlatmıştım ve beni haklı görmüştü...

elbette yatacak yeri yok..yatamasında zaten ben gidene kadar ayakta beklesin...

teşekkürler gülüm hakkımızda hayırlısı...

ne yaptınız once bosanmaya karar verdıgınız sonra hakım boşamasa dedıgınız esınızden bosandınızmı mahkemenız oldumu?

Arkadaşım avukatın var mı bilmiyorum..
Avukat daha iyi yönlendirir aslında..
Ama benim bildiğim kadarıyla her iki taraf da boşanmayı istiyorsa hakim kabul ediyor zaten.. Sadece nafaka,velayet,tazminat vs. yüzünden uzuyor davalar..
Bak eğer eşin pişmansa,herşeyin daha iyi olacağına inanıyorsan boşanmaktan vazgeçmelisin.. Kendini bu kadar yıpratma,herşeyin bir çaresi vardır...

İnşallah hakkında en hayırlısı neyse gönlünden gecen neyse o olur..
Allahın izniyle hersey düzelir..

geçmiş olsun minik kuzuna canım
şuan mahkemeniz sonuçlandımı bilmiyorum ama sen çok çok güçlü birisin herşeyin üstünden geleceğini ben biliyorum.sakin mahkeme günü üzüldüğünü belli etme tam tersi dim dik ayakda dur canım benim.

canım naptın mahmeke nasıl sonuclandı en son bu hafta mahkememiz var demiştin sonrada bidaha yazmamıssın bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…