- Konu Sahibi minikprenses
-
minikprenses topiğini okudum baştan sona,
ve merak ettim bi değişiklik var mı?
Umarım o beklediğin sürpriz gerçek olmuştur.Ama eğer haketmiyorsa ve daha da kötüsünü yaşayacaksan eğer,
Yaratan yar ve yardımcın olsun,başkasına ihtiyacın yok
çok haklısın..eşimi ben deli sevdim halada öle...kokusu bile hep benimle sanki...
elbette hiçbişey eskisi olmaz...istesende olmaz ama ne bilim içimde hep bi umut vat...ümit var...
belkide inancımdan kaynaklanıyor bu...
rabbim hep der ya umudunu hiçbizaman yitirme diye...umudun yada ümidin bittiği an herşey daha kötü olur sanki...
herşey allahın elinde diye düşnüyorum..bizi yaradan o olduğu için eğer dilerse herşey olur gözüyle bakıyorum ve allaha sığınıyorum başka çare yok...
Konuyu tekrar tekrar okudum.
Ve içim o kadar yandı ki...
Dualarını eksik etme bebeğin için,kendin için.
O nasıl bir annedir? Anlayamıyorum. Oğlunu torununu hele nasıl böyle yapabilir.
Bir yuvayı yıkmak kolaymıdır.. Yuva yıkan kişi allahın merhametinden mahrumdur.
Lütfen artık güçlü ol ben bir anneyim ve annelik görevimi çok iyi yapacagım de.
Bu olaylardan sonra eminimki bebeğin için ayaktasın. Burada destek görüyorsun ve gercekten sen güçlü bir kadınsın.
Bu saatten sonra o adam dönse ne yazar ki. Seni en basından haketmemiş.
Bu nasıl babadır?
Ben eminim birgün dönecegine. Ama sen ayaklarının üstünde durdugun onu tamamen hayatından yoksun bıraktıgın zaman dönecek.
Sen hep böyle güçlü ol emi canım...
canımsın benim ne kadar ggüzel ifade etmişsin öle kelimeleri..
kadına diycek söz bulamıyorum gecenlerde bi abladan bana yaptıkları hakkında bişiler duydum ve bi kez daha iğrendim kaynanamdan..yapabildiğim tek şey dualarımda onu allaha havale etmek...
eşime gelince o na söylenecek kelimem yok sanki artık...
Ben eminim birgün dönecegine. Ama sen ayaklarının üstünde durdugun onu tamamen hayatından yoksun bıraktıgın zaman dönecek.
işte bu cümle tam bana göre..bu günü bekliyorum zaten..aslında neden bekliyorum bende bilmiyorum ama bekliyorum işte...
ilgine teşekkürler desteğiniz beni çok ayakta tutuyor...
Lütfen her zaman böyle güçlü kal cocugun yavrun için...
Onun için ayakta durduguna eminim seni cok iyi anlıyorum..
Ve ettiğin o dualar hiç bir zaman karsılıksız kalmaz rabbim her anında sana en büyük yardımcıdır..
Hersey düzelecek ben buna inanıyorum hersey elbet bir gün düzelir..
Bu da gececek mutlu olacaksın yüzün gülecek sen hiç inancını ve dualarını yitirme canım benim...
İnş mucize olur ve cok güzel haberlerle gelirsin buraya gelişmeleri daima yaz bende seni takip edenler arasındayım..
boşanmak istemiyorsan mahkemende boşanmak istiyorum demek zorunda değilsin canım. tüm sorunlara rağmen eşimi seviyorum da diyebilirsin.
kayınvalidenizin tüm yaptıklarından eşinizin haberi varmı?
yani eşinizin size karşı yapılan bütün haksızlıklardan haberi varmı? yoksa eğer; bunları bilse,öğrense nasıl olur acaba tepkisi?
yuva yıkan,yıkmaya çalışan kadınların,kaynanaların yatacak yeri yok...
neyse hayırlısı o olsun...
evet istemiyorum ama bu iç dünyamda yaşadıklarımla ilgili..mantığımla düşündüğümde ise gözyası dolu günler geliyor aklıma veee ozaman tıkanıyorum...
mahkemde ben açtığım için davayı böyle bişey söleme lüksüm sanırım yok..o yüzden hakim bizi boşamasın diyorummm
evet istemiyorum ama bu iç dünyamda yaşadıklarımla ilgili..mantığımla düşündüğümde ise gözyası dolu günler geliyor aklıma veee ozaman tıkanıyorum...
mahkemde ben açtığım için davayı böyle bişey söleme lüksüm sanırım yok..o yüzden hakim bizi boşamasın diyorummm
çok sağol canım benim..elbette güçlüyüm ama yeri geldiğinde çok çöküyorum..daha dün gece bebeğim biraz rahatsızlandı ve kendimi çok kötü hissettim..ailem benle olsada çok yalnız hissettim kendimi demekki eşin yeri farklı oluyomuş....
bu hafta mahkememiz var lütfen bana dua edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?