- Konu Sahibi minikprenses
-
Biraz elestiri tarziolacak ama lutfen kirilmayin zaten uzgunsunuz yaraniza tuz basmak istemem bu kadar uzulecektiniz bee neden bosandiniz yaaa birinden biri ama haksizmiyim ha esiniz bosandiysa sözumyok siz bosandiysaniz dik durun yardim alin arkadas olur aile olur konusun siz cok sevmissiniz yyaaa hep derler ilk gözagrisi baskaaaCADIARZUçok haklısın..eşimi ben deli sevdim halada öle...kokusu bile hep benimle sanki...
elbette hiçbişey eskisi olmaz...istesende olmaz ama ne bilim içimde hep bi umut vat...ümit var...
belkide inancımdan kaynaklanıyor bu...
rabbim hep der ya umudunu hiçbizaman yitirme diye...umudun yada ümidin bittiği an herşey daha kötü olur sanki...
herşey allahın elinde diye düşnüyorum..bizi yaradan o olduğu için eğer dilerse herşey olur gözüyle bakıyorum ve allaha sığınıyorum başka çare yok...
Umudunu yitirme elbette ama bu umut hayatına gleceğine yönlik olsun ve bir bak seni bu kadar zor durumda bırakan, sana böyle eziyet eden bir adam seni hak ediyor mu? Gelecekde yanında olmaya hakkı var mı?
Biraz elestiri tarziolacak ama lutfen kirilmayin zaten uzgunsunuz yaraniza tuz basmak istemem bu kadar uzulecektiniz bee neden bosandiniz yaaa birinden biri ama haksizmiyim ha esiniz bosandiysa sözumyok siz bosandiysaniz dik durun yardim alin arkadas olur aile olur konusun siz cok sevmissiniz yyaaa hep derler ilk gözagrisi baskaaaCADIARZU
haklısın bitanem çokkkkkkkkkk sevdim...deli sevgi benimkisi...onu hatalarıylada sevdim ben halende seviyorum...
öle bi sevgiymişki bendeki hiç kızamadım ona nefret edemedim ondan...
dönüp bakıyorum onca bana yaptıklarından spnra bile ona kötü bi söz edemiyorum...hep iyi günlerdeki eşimi anıyorum ama diyortum ki ya ağladığım günler...işte ozamanda üzüntü oluyor kırgınlıklarım meydana çıkıyor ama yinede daha fazlası yani nefret olmuyor çok ilginç bi durum bu...
haklısın bitanem çokkkkkkkkkk sevdim...deli sevgi benimkisi...onu hatalarıylada sevdim ben halende seviyorum...
öle bi sevgiymişki bendeki hiç kızamadım ona nefret edemedim ondan...
dönüp bakıyorum onca bana yaptıklarından spnra bile ona kötü bi söz edemiyorum...hep iyi günlerdeki eşimi anıyorum ama diyortum ki ya ağladığım günler...işte ozamanda üzüntü oluyor kırgınlıklarım meydana çıkıyor ama yinede daha fazlası yani nefret olmuyor çok ilginç bi durum bu...
Çünkü..
her kör ölen badem gözlü olarak hatırlanır..
allah yardımcın olsun eşin anlayacak er yada gec o bebişin babasız olarak buyumesı ne kotu anneside kınayı yakar artık munasıp bı yere yazık yazıkklava:
minikprenses inan okurken yazılarını gözyaşlarına boğuldum aynı benim hikayem bende boşanmak üzereyim 1 celse kaldı.. çok üzülüyorum içim acıyor.. a,ilesini tercih etti.. ben ve bebeğim yalnızız artık o yok.. hiç bişeyi haketmediği halde hala çok seviyorum gece rüyalarımda hergece onunlayım uyanınca üzülüyorum rüyaymış diye.. sevdiğini söylüyor fakat barışmak için ailesini öne sürüyor. bende kabul etmiyorum onurum var çok kırdılar beni.. herşey bitti artık hayat bir başka akıyor artuk ben başka biriyim herşey değişti ben sanki yaşananlarla alakası olmayan biri gibi öylece seyrediyorum herşeyi.. allaha dualar ediyorum yalvarıyorum mucize diye.. çok mutsuzum hemde çokkne büyük aşkla başlayan ilşkimiz ve evliliğimiz bitti bitiyor...daha önce paylaşmıştım belki bilenler bilir...boşanma aşamasındayız..içim çok acıyor...beni dinlemenizi ve biraz destek olmanızı istiyorum...
bu hafta yeni bi duruşma olucak.artık kabıma sığamıyorum.olanlara isyan etmek istemniyorum.içim içimi yiyor.ayrılıyoruz ama aynı yerde oturuyoruz.hergün on kere görüyorum onu.kahretsinki içimden atamıyorumda.hala çok seviyorum.bizi ayıranlara lanetler okuyorum.hayattaki en büyük varlığım bebeğim.o olmasa herşey çok daha ağır olurdu.dayanamıyorum.isyan etmek istemiyorum allaha sığınıyorum ama artık çok doldum.ağlamaktan çok yoruldum artık belli bi süre sonra boğazım düğüm düğüm oluyor ve nefes alamıyorum.yaşadıklarım omuzumda çok ağır.gücüm tükendi artık..
hayat çok acımasız ve gün günden acıtmaya devam ediyor artık kimselere güvenmiyorum.karmakarışık duygularım nefret sevgi herşey biarada.bizi bu hale sokanları allaha havale ediyorum..güçlü olmaya çalıştıkça olamıyorum gözyaşlarıma hakim hiç olamıyorum çok yıprandım suanki gözyaşlarım klavyeyi ıslatıyor..
yaşananlar içimde çok birikti az da olsa paylaşmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?