Evliliğim bitiyor,boşanıyoruz..

ne dicem bilemdim allah dayanma gücü versin şu zamanı bi psikolog eşliğinde geçirsen daha iyi olur sanırım.yoksa sen kendi acına gömüldükçe kendine daha çok zarar verecek hiç olmazsa doktor sana bi umut ışığı bulur..seni rahatlatma yolları gösterir..umarım toparlanırsın cnm...çok üzüldüm...ağlayarak kaç yıl geçirdim..dert farklı olsada yıpranmalar aynı neticede anlarım o yüzden..

tuh yaa keske dizlerinin dibine tasinmasaydiniz olsun bilmedigimiz hikmetler vardir tabiki ama esinizin sahip cikmasi lazim

senin dik durman
elbette işe yarar bensizde çocumla mutlu diyecek ve çok üzülecektir.
bundan sonra üüzlmek yok
senin dünylalar güzeli bir evladın var
bırak o üzülsün

içten içe üzülüyordur diyorum bi yerde ama ne bilim kızlar ya...
hayatıma yön vermedim henüz çünkü toparlanamıyorum...
bi kaç gün iyi isem tam toparlanıyorum desemde sonrasında aklıma gelen ufak bi anı beni ağlama krizlerine sokabiliyor uzun uzun ağlıyorum ve biraz açılıyorum...

çok haklısın..eşimi ben deli sevdim halada öle...kokusu bile hep benimle sanki...
elbette hiçbişey eskisi olmaz...istesende olmaz ama ne bilim içimde hep bi umut vat...ümit var...
belkide inancımdan kaynaklanıyor bu...
rabbim hep der ya umudunu hiçbizaman yitirme diye...umudun yada ümidin bittiği an herşey daha kötü olur sanki...
herşey allahın elinde diye düşnüyorum..bizi yaradan o olduğu için eğer dilerse herşey olur gözüyle bakıyorum ve allaha sığınıyorum başka çare yok...

Umudunu yitirme elbette ama bu umut hayatına gleceğine yönlik olsun ve bir bak seni bu kadar zor durumda bırakan, sana böyle eziyet eden bir adam seni hak ediyor mu? Gelecekde yanında olmaya hakkı var mı?

Biraz elestiri tarziolacak ama lutfen kirilmayin zaten uzgunsunuz yaraniza tuz basmak istemem bu kadar uzulecektiniz bee neden bosandiniz yaaa birinden biri ama haksizmiyim ha esiniz bosandiysa sözumyok siz bosandiysaniz dik durun yardim alin arkadas olur aile olur konusun siz cok sevmissiniz yyaaa hep derler ilk gözagrisi baskaaaCADIARZU

Umudunu yitirme elbette ama bu umut hayatına gleceğine yönlik olsun ve bir bak seni bu kadar zor durumda bırakan, sana böyle eziyet eden bir adam seni hak ediyor mu? Gelecekde yanında olmaya hakkı var mı?

edacım aslında haklısın..onu gözümde çok büyütüyorum bazen..hint kumaşı değil elbette ama benimdi sevdiğimdi eşimdi diyorum...
içimde şu umut var ya gün gelir herşey düzelirse ozaman onunla yaşayabilirmyim tekrar sorusu..
ailemle mutluyum bana çok destekler ama benim bi yanım hep kırık...o kırığı onaramıyorum ben...
o düzelsin ve herşey sil baştan yaşansın istiyorum...

haklısın bitanem çokkkkkkkkkk sevdim...deli sevgi benimkisi...onu hatalarıylada sevdim ben halende seviyorum...
öle bi sevgiymişki bendeki hiç kızamadım ona nefret edemedim ondan...
dönüp bakıyorum onca bana yaptıklarından spnra bile ona kötü bi söz edemiyorum...hep iyi günlerdeki eşimi anıyorum ama diyortum ki ya ağladığım günler...işte ozamanda üzüntü oluyor kırgınlıklarım meydana çıkıyor ama yinede daha fazlası yani nefret olmuyor çok ilginç bi durum bu...

Çünkü..
her kör ölen badem gözlü olarak hatırlanır..

allah yardımcın olsun eşin anlayacak er yada gec o bebişin babasız olarak buyumesı ne kotu anneside kınayı yakar artık munasıp bı yere yazık yazık klava:

böyle konular çok canımı yakıyor gerçekten..çünkü bende yaşadım bu ayrıık günlerini..ayrılmadık ama o günlerde neler yaşadığımı hissettiğimi bir ben bilirim.böyle zamanlarda en mantıklı çözüm karşımdaki kişi sevilecek birisi olsa bunu bana yapmazdı ki demek oluyor..onu düşünmek,duygusallığa ve hayallere dalmak sadece olayı çözümsüzleştiriyor..kendine acımak gibi durumları yaşatıyor ki eş denen adam zayıflığımızı binlerce kilometreden bile anlayabiliyor böyle durumlarda..ama ne zaman gerçekten onu düşünmeyi bıraktık,kendimizi güçlü hissettik o zaman kendimize güvenimiz geliyor,saygımız artıyor,ve o zaman daha cazip hale geliniyor o eş denen insanın gözünde..ee ne de olsa kaçan kovalanırmış..hem maksat kovalamasıda değil..önemli olan kendine güvenin tazelenmesi ve ayakların üzerinde durabilmek..bunu sağlamaya çalışırken asla asla duyguları dinlememek gerekiyor..işte o zaman forumlarda bu tarz başlıklara çok rastlanıyor malesef..

baştan sona kadar okudum canım üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun,ama kendini bu kadar harap etmene değmez,hiç kimse hiç bişey senden kıymetli olmamalı olamazda zaten...bundan sonra moralini bozacak kimse olmayacak hayatında gelecek güzel günlerini düşün..kendine boşu boşuna eziyet etme..sen sadece ailesine sahip çıkmaktan aciz bi adamı hayatından cıkarmış olacaksın,o ise senin gibi fedakar,kendisini bu kadar seven kadınını kaybetmiş olacak inan onun kaybı cok daha büyük o çabalamıyosa sen hiç çabalama bu saatten sonra..ne güzel sana sahip çıkan ailen ve sana muhtac olan bi bebeğin var..bundan sonra kendin ve bebeğin için yaşa...Allah'a emanet ol..

konunu baştan beri takip ediyorum aileler yüzünden yazık çok yazık..bende senin gibiym ne kadar kızsamda nefret edemiyorum,ondan baskasını yanımızda hayal edemiyoruz,bu fikre inansak belki unuturuz ama olmuyo olmuyoklava:

minikprenses inan okurken yazılarını gözyaşlarına boğuldum aynı benim hikayem bende boşanmak üzereyim 1 celse kaldı.. çok üzülüyorum içim acıyor.. a,ilesini tercih etti.. ben ve bebeğim yalnızız artık o yok.. hiç bişeyi haketmediği halde hala çok seviyorum gece rüyalarımda hergece onunlayım uyanınca üzülüyorum rüyaymış diye.. sevdiğini söylüyor fakat barışmak için ailesini öne sürüyor. bende kabul etmiyorum onurum var çok kırdılar beni.. herşey bitti artık hayat bir başka akıyor artuk ben başka biriyim herşey değişti ben sanki yaşananlarla alakası olmayan biri gibi öylece seyrediyorum herşeyi.. allaha dualar ediyorum yalvarıyorum mucize diye.. çok mutsuzum hemde çokk

Allah yardımcınız olsun. Eminim çok zordur. Ama gördüğünüzde daha da kötü oluyorsanız,ki olursunuz mantıklı olarak, başka yere taşının bence. En azından unutma-alışma evrenizi biraz daha kısaltacaktır...

minikprenses topiğini okudum baştan sona,
ve merak ettim bi değişiklik var mı?
Umarım o beklediğin sürpriz gerçek olmuştur.Ama eğer haketmiyorsa ve daha da kötüsünü yaşayacaksan eğer,
Yaratan yar ve yardımcın olsun,başkasına ihtiyacın yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…