- Konu Sahibi minikprenses
-
üzülme canım olabildiğin kadar güçlü olmaya çalış vee en önemlisi bi anne olduğunu sakın unutma o masumun sana ihtiyacı var o sensiz olamaz... bi anne olarak söylüyorum bunu sana ...
boşanmış ve dağılmış bi ailenin çocuğu olarak söylüyorum onun hep yanında ol psikolojisine sahip çık kaybeden sen olmadın bunu kafana sok o kaybetti hem seni hem mutluluğunu ve geleceği bırak gündelik ilişkilerde arsın seni ama bilmediği bişey var seni asla bulamıcak kimsede bu kesin bırak batsın iyice çamura sensizlikte..
sen hayatına odaklan bak hayat devam ediyor yaz geldi al bebeğinide gez toz hayatın tadını çıkar bu zamanların bidaha gelmicek yaşa yaşayabildiğince 3 günlük dünya değermi ağlamaya yıpranmaya hemde senin kıymetini bilmeyen biri için ...
ne şanslısın ki ailen sana sahip çıkmış senin yanında destekçin oluyorlar..
şunu bilki öyle bi zaman gelecek sana yaptıkları yaşattıkları için perişan olacak ve yine ogün iş işten çoookkkktan geçmiş olacak çünkü kaybettiği o kadar mutlu olacakki hayatını yoluna sokmuş olacak ...
myflowers teşekkürler tatlım..bana onca vakit ayırıp tüm sayfaları içtenlikle okuduğun için..kendini benim yerime koyma bitanem..dilerim yaşadıklarımı kimse yaşamasın...sende yaşama hayatında hep mutlu ol...
bugün yine çok ağladım..hala gözlerim nemli..ama bugünki ağlayışımın içinde kendime kızmalarım var....değerinden fazla verdiğim değerler için kızıyorum kendime..değmezmiş diyorum tek kelime ile..
uğruna neleri harcadığım insan hakkımda neler düşünebiliyor...dilerim o söyledikleri lafları gün gelir kendi kendine yer ve ayaklarıma kapanır dilerim....
mavera tatlım benim çok incesin...güçlü olmaya çalışıyorum ama gücümü alıyor lanet olası..her seferinde laf sokuşturup gidio..çocuğumu benden alıcaklarmış gün gelip çocuk büyüdüğünde ozaman göricekmişim ben dünya kaç bucak.vsvs..napmaya çalışıyor anlamadım ki ben...eşime gelince ona göre hayat çok toz pembe geziyor yiyor ve içiyor ama bakalım bu film karesi ne zaman sona ericek..ne zaman tuğla kafasına düşecek ve dank edicek belli değil..beni asla asla asla bulamıycak ben buna çok eminim..o beni çokkkkkkkkk arıycakkkk...eğer dank edipte arasa ozaman ben kariyerli ve bebğimle mutlu olacağım günleri yaşıyor olacağım...benim ahımda onlara yeticek...etme bulma dünyası..ne ekersen onu biçersin...elma ekip armut çıktığı görülmemiş hiç...
cnm benim allah yardımcın olsun sana sabır wersin istenmeyen qelinlerden bitaneside benim ama ben eşimi uzaklaştırmayı başardım we ewliliqimi kurtardım seninde öyle olmasısnı çok isterdim hele birde bebek war ortadaa.........
ama şunu unutma allahım herkezin yaptıqını yanına bırakmıyo senin çektiklerinide sana yapılanlarıda bırakmaz inşallah....ama eşin şimdi farkında deqil belki ama oda sürüne sürüne qelicek merak etmee
aqlıyorum diye kızma kendine aqlaaa sen sadece içini boşaltıyorsun...yoksa daha beter olurrr allahım bebeqine we sana uzun ömürler wersin cnm benimmm
lutfen uzme kendınııı ayakalarının usutundee dur kendın ve kzın ıcınnn emın ol yapan bulurr cezasınıııı ceker mıslı mıslııı bazenn paha bıcılen degerlerr ummadıgıgın sekıldee harcanırrrr be bıctıgın degereeee sen kıyamazkennn onlarr ayakalr altına almıslarrdırr bıleee hayatt ne olursa olsunnnn kımsenın beklentılerıneee her zamn pozıtıf sonuc vermeYEBILIR sen ne kadar olumlu olursan olll beklenıtılerr he zamn kısİnın dogrultusunda deıldee Rabbımın bızseee nasıll layık bulduguyla gelısırrr napalımmm bızım kaderımızde boyloeymıs der gecıstırrızzz amaa yınedeee sukuru ett dayak kufur beznerı seyler olmadıgınnaaa ....................
senıdeanlıyorummm hala sen ona kıyamayıp bakamazkennn onun baskalarıyla bırlıktelık kurma planları bıle senıı kahredıyorr bunu herr satırındaaa okurken anladımmmm ve cok uzuldugun farkındayımmmm emınn olll her zamnn bu dunya olsun sonsuz hayat olsunnn kayannn veyaa suclu her kımse her zamnnnn cezasını cekerrrr ve asla yanına kar kalmaz
güçlü olmaya çalışma ol bitanem bu senin elinde sen onunla doğmadın onunlada ölmiceksin dünya dönüyor unutma zaman kısıtlı belki yarın öleceksin demem oki zamanını iyi değerlendir bırak o seni takmıyomuş gibi görünsün bakalım nereye varacak sonu .. hiç bişey yapamazlar bebeğini asla alamzlar sende o bi büyüsün asıl gerçeği görecek onlar atıp savursunlar bakalım sen bişey yapmadın namussuzluk yapmadın saygısızlık yapmadın ahlakszlık yapmadın sen temiz olan tarafsın masumsun ve en önemlisi haklısızlığı yaşamış tarafsın sana bişey diyimmi allahın adaleti o kadar güçlüdürki zamanı gelecek o adalet işleyecek cezasını çekecek ...
yüce rabbim herşeyi görendir duyandır... bebeğine sıkı sıkı sarıl ve artık o adamı görmezden gel(nasıl o sana öyle yapıyor aynen sende )
zaman ağlama zamnı değil güçlü olup ayaklarının üzerinde durma zamanı, zaman sızlanma zamanı değil zaman kendine gelip silkinme zamanı ...
dualım hep seninle yüce rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.....
canım neden onunla aynı mahallede oturmak zorundasın taşınman hiç mi mümkün değil. göz görmeyince gönül katlanırmış. taşının siz de başka mahalleye yeni çevre de iyi gelir hem sana
sana nispet yapıyor
ben günümü gün ediyorum diye
hiç önemseme
hatasını elbet bir gün anlıyacak ama bakalım ogün seni bulabilecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?