Evliliğim bitiyor,boşanıyoruz..

mavera tatlım benim çok incesin...güçlü olmaya çalışıyorum ama gücümü alıyor lanet olası..her seferinde laf sokuşturup gidio..çocuğumu benden alıcaklarmış gün gelip çocuk büyüdüğünde ozaman göricekmişim ben dünya kaç bucak.vsvs..napmaya çalışıyor anlamadım ki ben...eşime gelince ona göre hayat çok toz pembe geziyor yiyor ve içiyor ama bakalım bu film karesi ne zaman sona ericek..ne zaman tuğla kafasına düşecek ve dank edicek belli değil..beni asla asla asla bulamıycak ben buna çok eminim..o beni çokkkkkkkkk arıycakkkk...eğer dank edipte arasa ozaman ben kariyerli ve bebğimle mutlu olacağım günleri yaşıyor olacağım...benim ahımda onlara yeticek...etme bulma dünyası..ne ekersen onu biçersin...elma ekip armut çıktığı görülmemiş hiç...

myflowers teşekkürler tatlım..bana onca vakit ayırıp tüm sayfaları içtenlikle okuduğun için..kendini benim yerime koyma bitanem..dilerim yaşadıklarımı kimse yaşamasın...sende yaşama hayatında hep mutlu ol...
bugün yine çok ağladım..hala gözlerim nemli..ama bugünki ağlayışımın içinde kendime kızmalarım var....değerinden fazla verdiğim değerler için kızıyorum kendime..değmezmiş diyorum tek kelime ile..
uğruna neleri harcadığım insan hakkımda neler düşünebiliyor...dilerim o söyledikleri lafları gün gelir kendi kendine yer ve ayaklarıma kapanır dilerim....

cnm benim allah yardımcın olsun sana sabır wersin istenmeyen qelinlerden bitaneside benim ama ben eşimi uzaklaştırmayı başardım we ewliliqimi kurtardım seninde öyle olmasısnı çok isterdim hele birde bebek war ortadaa.........
ama şunu unutma allahım herkezin yaptıqını yanına bırakmıyo senin çektiklerinide sana yapılanlarıda bırakmaz inşallah....ama eşin şimdi farkında deqil belki ama oda sürüne sürüne qelicek merak etmee

aqlıyorum diye kızma kendine aqlaaa sen sadece içini boşaltıyorsun...yoksa daha beter olurrr allahım bebeqine we sana uzun ömürler wersin cnm benimmm

lutfen uzme kendınııı ayakalarının usutundee dur kendın ve kzın ıcınnn emın ol yapan bulurr cezasınıııı ceker mıslı mıslııı bazenn paha bıcılen degerlerr ummadıgıgın sekıldee harcanırrrr be bıctıgın degereeee sen kıyamazkennn onlarr ayakalr altına almıslarrdırr bıleee hayatt ne olursa olsunnnn kımsenın beklentılerıneee her zamn pozıtıf sonuc vermeYEBILIR sen ne kadar olumlu olursan olll beklenıtılerr he zamn kısının dogrultusunda deıldee Rabbımın bızseee nasıll layık bulduguyla gelısırrr napalımmm bızım kaderımızde boyloeymıs der gecıstırrızzz amaa yınedeee sukuru ett dayak kufur beznerı seyler olmadıgınnaaa ....................

senıdeanlıyorummm hala sen ona kıyamayıp bakamazkennn onun baskalarıyla bırlıktelık kurma planları bıle senıı kahredıyorr bunu herr satırındaaa okurken anladımmmm ve cok uzuldugun farkındayımmmm emınn olll her zamnn bu dunya olsun sonsuz hayat olsunnn kayannn veyaa suclu her kımse her zamnnnn cezasını cekerrrr ve asla yanına kar kalmaz

Son düzenleme:

güçlü olmaya çalışma ol bitanem bu senin elinde sen onunla doğmadın onunlada ölmiceksin dünya dönüyor unutma zaman kısıtlı belki yarın öleceksin demem oki zamanını iyi değerlendir bırak o seni takmıyomuş gibi görünsün bakalım nereye varacak sonu .. hiç bişey yapamazlar bebeğini asla alamzlar sende o bi büyüsün asıl gerçeği görecek onlar atıp savursunlar bakalım sen bişey yapmadın namussuzluk yapmadın saygısızlık yapmadın ahlakszlık yapmadın sen temiz olan tarafsın masumsun ve en önemlisi haklısızlığı yaşamış tarafsın sana bişey diyimmi allahın adaleti o kadar güçlüdürki zamanı gelecek o adalet işleyecek cezasını çekecek ...
yüce rabbim herşeyi görendir duyandır... bebeğine sıkı sıkı sarıl ve artık o adamı görmezden gel(nasıl o sana öyle yapıyor aynen sende )
zaman ağlama zamnı değil güçlü olup ayaklarının üzerinde durma zamanı, zaman sızlanma zamanı değil zaman kendine gelip silkinme zamanı ...
dualım hep seninle yüce rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.....

konunu yeni gördüm
okurken içim acıdı
Allah yardımcın olsun arkadaşım
umarım bundan sonra hakkettiğin mutluluğu yakalarsın...

allahım sabır versın ne dıyeyım canım benım ya..
bulusmada oldugu sıra haberım yoktu bundan...cok uzuldum..
guclu durusunu cok begendım gercekten..tekrar sabır dılyıorum sana bol bol..

amin canım amin..
mutlaka kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz..suan ben üzülüyorum ama ilerki günlerde onlar üzülücek..
eşime gelince sanmıyorum güzelim artık..gelmez o..gururlu..gururunu kimselere yedirmez..gurur uğruna beni hiçe sayıyor ya..artık bende umudumu kaybediyorum ona karşı...

tatlım; mutlaka şükrediyorum..herşeyin Allah (cc) 'dan geldiğine inanıyorum.herşeyde bi hayır mutlaka vardır diyorum ve isyan etmemeye çalışıyorum..
her karanlık gecenin ardından mutlaka güneş doğar ve gün ağarır..bu günlerde gecicek diyip teselli bulmaya gayret ediyorum..
tabiki çok üzülüyorum çünki ben kendimden ve ailemden daha fazla değer verdim ona..onunda beni bu şekilde sahiplenmesini çok isterdim.evet sahiplendi ama demekki tam başaramadı bunu ve bu noktadayız..
ben ona o hala farkında olmasa bile toz konduramazken onun bu denli davranışları beni üzmekten öte kahrediyor..
evet herkez cezasını ceker bi şekilde ya bu dünyada ya da ebedi dünyada..ama biliyomusun keike bunlar yaşanmasaydı ve oda bu cezaları çekmese diyorum bazen..işte bak gene kıyamıyorum görüyosun dimi..neyse senin kıyamadıkların sana kıyıyor bunu çok net anladım artık..

bitanem benim ya..ne kadar içten şeyler yazmışsın öle..inan duygulandırdın beni..yemin ederim gözlerim doldu suan..bide bugün buruğum bebeğim babasında bugün..
mutlaka onunla doğmadım ama çok sevdim mavera.gerçekten deli sevdim ben onu.halen daha istesemde yapamıyorum nefret beslemeyi..rabbim büyük dilerim berbeğim hep benimle olur..tabikide yapmadım namussuzluk..serefimle geldim ve serefimle gittim..bebeğimin gelecerğinde annesine dair en ufak bişey olmıycak çok şükür..ben neleri yaşadım yaaa haksızlık ne ki..ama gece gündüz dilimde dua.dua ediyorum..rabbim herşeyi görüyor.kimseler bilmesede o biliyor..rabbimin değirmeni yavaş döner ama iyi öğütür..zamanı geldiğinde çokkk pişman olucaklar..ama bakalım o gün geldiğinde idrak edebiliceklermi..kaynanam olacak kadın bu dünyaya civi çakacağını sanıyor..suan eli ayağı tutuyor ama bunun bi de yaşlılığı var..elden ayaktan düştüğünde ozaman ki halini merak ediyorum..o gün geldiğinbde o çok sevdiği oğluda olmıycak yanında işte ozaman herşey dank edicek..
eşime gelincede..allahın taj,kdiri çok büyük benim değerimi ciddi anlamda anlayabilmesi için darbe yemesi gerek..sürütlmesi gerek burnu..karşılaştırma yapması gerek ozaman direm direm yanması gerek yüreğinin işte ozaman anlıycak beni..
biliyomusun anne olmak çok güzel bi duyguymuş..hayatta sarılabildiğim en değerli varlığım bebeğim zaten..onun için yaşıyorum ben...

sana nispet yapıyor
ben günümü gün ediyorum diye
hiç önemseme
hatasını elbet bir gün anlıyacak ama bakalım ogün seni bulabilecekmi

canım neden onunla aynı mahallede oturmak zorundasın taşınman hiç mi mümkün değil. göz görmeyince gönül katlanırmış. taşının siz de başka mahalleye yeni çevre de iyi gelir hem sana

canım neden onunla aynı mahallede oturmak zorundasın taşınman hiç mi mümkün değil. göz görmeyince gönül katlanırmış. taşının siz de başka mahalleye yeni çevre de iyi gelir hem sana

nedense ilk baştan beri annemler teklif etsede ben gitmek istemdiğim için kaldık bugune kadar..
ama son dönemde yaptıkları bardağı iyice taşırdı..artık bi an evvel bende gitmek istiyorum burdan...

sana nispet yapıyor
ben günümü gün ediyorum diye
hiç önemseme
hatasını elbet bir gün anlıyacak ama bakalım ogün seni bulabilecekmi

evet psikolojik olarak beni çökertmeye çalışıyor..ancak kendisi içten içe çöküyor farkında değil..
ben allahıma şükür inançlı biriyim ve rabbimin adalatine inanıyorum ve kapımda yatacağı günleri bekliyorum..
allah çok büyük böyle mübarek bi günde ben dualar içinde olacağım tüm gece..o kendine yansın bence...bensizliği şuan hiç gibi görmeye devam etsin..

bende düşünüyorum bu sözü..denenmiş denenmez sözünü...
ama bu sitede bi çok kişi var eşiyle ayrılıp suan mutluluğun doruğunda olan...
o yüzden ne olacağı belli olmaz..
gün doğmadan neler doğar...
rabbim nasıl dilerse öle olacak...

yuva yıkan bu kadının yatacak yeri yok bence .. Yaşadıkların hiç kolay değil canım , keşke başka biryerde oturabilme imkanın olsaydı .. görmesen herşey dahada kolay olur senin için .. Allah yardımcın olsun.. Bence er geç pişman olacaktır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…