- Konu Sahibi minikprenses
-
canim benim bak onun sizin bosanma sebebinizin senin ailen olarak görmesi bile sizin konusamadiginizi göstermiyomu yani neden böyle oldu ne yapabilirsinizi iyice konusmadan bilmiyorumk.Yoksa hala ailesine toz kondurmuyomu anlamadimki :1no2: ahhhh bu erkekler
..............
hepinize desteklerinizden dolayı teşekkürler...son mesajlkarın çoğu yeni bi şans vermemden yana...ama bilmediğiniz bişey var...suan eşimle hiç bi şekilde konuşmuyoruz çocuğu aldığında bile tek kelime konuşmuyoıruz...bana ilk ay bi teklifi oldu oda kesinlikle ailemle görüşmiycerğim takdirde bi araya gelip mutlu olabileceğimizdi...bende ailem olmadan olmaz dedim...evet biz mutlu oluruz ama bizim evliliğimiz bu şekildede kısa sürer dedim...çünki aile olmadan bi yere kadar yürür evlilik...elbette vıcvıc olmıycaksın ailenle ama en azından haftada1-2 gün görüşüceksin..yada telefonla..ama eşim bunu kabul etmedi...ve suandada benim ailem yüzünden boşandığımı düşünüyor..oysaki yaptığı ve yaptıkları hatalar bardağı taşırmıştı ama onları gören yok.. hep o haklı hep...
tatlım evet hem ailemi suçladılar..kendi ailesi yaptı annemler suçlu oldu..onlar söledi siz sölediniz dediler...tabikide bu iletişim kopukluğu yaşadığımızı gösteriyodu evliliğimizde...
tabi benim en büyük hatam evliliğimde çok suskun kalmış olmam...ne deseler oke demiş olmam...
güzelim 2 gün sonra mahkemem var..belkide hakim bizi boşıycak düşünsenize psikolojimi...kalbimde hala ona nefret duymam gerekirken sevgim var...görebilme isteği var...allah rızası için bana dua edin...
aglama canim ozaman hakkinizda hayirlisi demekden baska söylenicek bisey yok.Demekki o
ailesinden gelen zararin farkinda degil halaa.Böyle iste derdini anlatmak zor bu erkeklere.Allah büyüktür
dur bakalim.Anneside alsin oglunu.....................:mymeka: Madem öyle onlarin karsisinda hic üzgün
yikik durma hic belli etme sevindirme kimseyi.Dilerim Allahtann en kisa zamanda anlarda hatasini gelir
ayaklarina kapanir.AMiNNNNNNNNNNNNNN
bekara adam boşaması kolay derler ama anladığım kadarıyla sizin sizle ilgili bir probleminiz yok kaynananız yapıyor herşeyi eşiniz ne diyor bu olanlara başbaşa konuşsanız oda sizi sevmiyor mu bırakın herşeyi birlikte sıfırdan bir hayat kurun olmayacak demeyin benim çevremde var öle biri boşandılar 7 yıl sonra tekrar evlendiler kadın hep ben kocamla kavga edemeden seni seviyorum diye diye ayrıldık derdi kaynana öldü yeniden evlendiler çok mutlular şimdi
bekara adam boşaması kolay derler ama anladığım kadarıyla sizin sizle ilgili bir probleminiz yok kaynananız yapıyor herşeyi eşiniz ne diyor bu olanlara başbaşa konuşsanız oda sizi sevmiyor mu bırakın herşeyi birlikte sıfırdan bir hayat kurun olmayacak demeyin benim çevremde var öle biri boşandılar 7 yıl sonra tekrar evlendiler kadın hep ben kocamla kavga edemeden seni seviyorum diye diye ayrıldık derdi kaynana öldü yeniden evlendiler çok mutlular şimdi
beklenen duruşma dün gerçekleşti...
eşim duruşma boyunca gözünü benden ayırmadı tavırlarımı hareketlerimi takip etti hep..bense ondan gözlerimi kaçırdım...
tabi bakışları sevgisi içinmi yoksa nefreti içinmi bilemedim...
içim gitti bakamadım bile...
tekrar ertelendi ve sanırım bu son mahkeme olur...
bu süre zarfında bi mucize olsun istiyorum yaaaaaaaaaaaaa
Eşinizin yaşadığınızın bu duygu yoğunluğunu bilmesi gerek.Eski yeşilçam filmlerinde en sevmediğim sahne idi ikiside seviyordur ama şartlar gereği susarlar,sevmiyor gibi davranırlar diyecektim ama sizdeki durum bu mesajınızla farklılaştı.
Mahkemeniz yine ertelendiğine göre sanırım siz boşanmak istemediğinizi belirten tarafsınız,davayıda eşiniz açtı.
O halde eşiniz ısrarla boşanmak istiyorsa sizin sevginizi bile bile dilerim beklediğiniz ''mucize'' gerçekleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?