Evliliğim bitiyor,boşanıyoruz..

hepinize desteklerinizden dolayı teşekkürler...son mesajlkarın çoğu yeni bi şans vermemden yana...ama bilmediğiniz bişey var...suan eşimle hiç bi şekilde konuşmuyoruz çocuğu aldığında bile tek kelime konuşmuyoıruz...bana ilk ay bi teklifi oldu oda kesinlikle ailemle görüşmiycerğim takdirde bi araya gelip mutlu olabileceğimizdi...bende ailem olmadan olmaz dedim...evet biz mutlu oluruz ama bizim evliliğimiz bu şekildede kısa sürer dedim...çünki aile olmadan bi yere kadar yürür evlilik...elbette vıcvıc olmıycaksın ailenle ama en azından haftada1-2 gün görüşüceksin..yada telefonla..ama eşim bunu kabul etmedi...ve suandada benim ailem yüzünden boşandığımı düşünüyor..oysaki yaptığı ve yaptıkları hatalar bardağı taşırmıştı ama onları gören yok.. hep o haklı hep...

canim benim bak onun sizin bosanma sebebinizin senin ailen olarak görmesi bile sizin konusamadiginizi göstermiyomu yani neden böyle oldu ne yapabilirsinizi iyice konusmadan bilmiyorumk.Yoksa hala ailesine toz kondurmuyomu anlamadimki :1no2: ahhhh bu erkekler

tatlım evet hem ailemi suçladılar..kendi ailesi yaptı annemler suçlu oldu..onlar söledi siz sölediniz dediler...tabikide bu iletişim kopukluğu yaşadığımızı gösteriyodu evliliğimizde...
tabi benim en büyük hatam evliliğimde çok suskun kalmış olmam...ne deseler oke demiş olmam...
güzelim 2 gün sonra mahkemem var..belkide hakim bizi boşıycak düşünsenize psikolojimi...kalbimde hala ona nefret duymam gerekirken sevgim var...görebilme isteği var...allah rızası için bana dua edin...

canim yaaa :çok üzgünüm: Allahh yardimcin olsun inan cok üzülüyorum senin icin yaa kimse yokmu

araya girebilicek lan fln.Ya madem bukadar üzgünsün eger gercekten hakediyosa msj at bisey yap

canim ya sonra pisman olma keske deme belki oda gurur yapiyodur Rabbim hakkinizda hayirlisini

versin.Ne diyim canim yaa ((((((((

bencede msj at ara ve ona ayrılmak istemediğini söyle henüz gec değil
kendi aileni düsünüyorsun tamam ama 'cocugunun ailesinide' düsün.

Anlamadım..
Yanlış bişey mi demişim?:uhm:

Ben dön ya da dönme diyemem..
Bu kararı verecek ve uygulayacak olan sensin..
Kolay değildir tüm söylediklerini yutmak,acıları hiç yaşanmamış saymak...:çok üzgünüm:
Ama dönmeyince de acaba,keşke kalacak mı içinde onu da bilemiyorum...:sm_confused:
Kendi ailen,en yakın dostların dahil seni hiç kimsenin etkilemesine izin verme,dört duvar arasında ne yaşadığını sen biliyorsun.. İyi düşün, karar ver ve uygula..

evet arkadaşım son şansın içinden geleni yap bence hala seviyorsan eşini ve bir bebeğinizde varsa ki onlar çok masun şuanda eşinle konuş açık açık anlaşmaya varın
ama olmuyorsada bulunduğun yerden en kısa sürede taşınman canım

allah yardımcın olsun canım
bence mahkemeden önce ara eşini bir yerde buluşun konuşun
içindeki herşeyi dök ona tartışmadan bir arkadaşınla dertleşir gibi konuş
en azından bebeğiniz için bunu yapın.
hakkınızda hayırlısı olsun canım:teselli:

ya kızlar hepiniz sağolsun desteğinizden dolayı...
bi çoğunuz arayın falan demişsiniz...ben şöyle düşünürüm aşkta gurur olmaz seviyosan herşeyi yapıcaksın...
ama ben zamanında onun için herşeyi zaten yaptım eğer gurur varsa -ki yok- ben onu defalarca ayaklar altına aldım...benliğimi kişiliğimi ezdirdim...
ayrıldıktan sonra bile ben gidip onu aradım buluştuk ettik konuştuk ama o gün bile ona okadar mantıklı şeyler söledimki o bile şaşkındı demekki benim karım böle düşünüyomuş demişti hatta alnımdan öpmüştü..çünkü o sessiz kız gitmiş karşısında mantıklı kadın vardı ama o ise hala ailen olmıcak diye tutturunca bende aynı şeyleri tekrar yaşıyacağımı düşündüm...çünkü onun ailesi yüzünden bu hale gelmiştik ve annesinden vazgecmiyodu...buda demek oluyoki o ipleri tekrar eline almaya çalıştı..güvenemedim işte...tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu vardı...
offffffffff ağlıyorum offfffffffffffffff

aglama canim ozaman hakkinizda hayirlisi demekden baska söylenicek bisey yok.Demekki o

ailesinden gelen zararin farkinda degil halaa.Böyle iste derdini anlatmak zor bu erkeklere.Allah büyüktür

dur bakalim.Anneside alsin oglunu.....................:mymeka: Madem öyle onlarin karsisinda hic üzgün

yikik durma hic belli etme sevindirme kimseyi.Dilerim Allahtann en kisa zamanda anlarda hatasini gelir

ayaklarina kapanir.AMiNNNNNNNNNNNNNN

bekara adam boşaması kolay derler ama anladığım kadarıyla sizin sizle ilgili bir probleminiz yok kaynananız yapıyor herşeyi eşiniz ne diyor bu olanlara başbaşa konuşsanız oda sizi sevmiyor mu bırakın herşeyi birlikte sıfırdan bir hayat kurun olmayacak demeyin benim çevremde var öle biri boşandılar 7 yıl sonra tekrar evlendiler kadın hep ben kocamla kavga edemeden seni seviyorum diye diye ayrıldık derdi kaynana öldü yeniden evlendiler çok mutlular şimdi

amin güzelim aminnnnnnnnnnnn

içtenliğin için çok teşekkürler

eşiminde beni iç dünaysında çok sevdiğini bilmiyorum yada öle zannediyorum..
aileme kini olduğundan bunun öfkesini benden çıkartıyor gibi bişey...tekrardan onun her dediğinin yapmadığım ve ailemle kaldığım için bana çok kızgın...
keşke bizdede öle bi mucize olsada bizde birleşsek..

beklenen duruşma dün gerçekleşti...
eşim duruşma boyunca gözünü benden ayırmadı tavırlarımı hareketlerimi takip etti hep..bense ondan gözlerimi kaçırdım...
tabi bakışları sevgisi içinmi yoksa nefreti içinmi bilemedim...
içim gitti bakamadım bile...
tekrar ertelendi ve sanırım bu son mahkeme olur...
bu süre zarfında bi mucize olsun istiyorum yaaaaaaaaaaaaa

inşalah şöyle bir mucize olur töbe estafirullah ya ne iyi olmuş. ama tabi önemli olan annenle karın arasındaki dengeyi iyi kurabilmek bunu başarabilmek karına, onu ezdirmediğini gösterebilmek. bunu da annesi hayattayken başarabilmeli. diğer türlüsü kolay zaten.

bu neyaaaa..ölene sevinilmez ama..şu işe bak..birilerinin mutluluğu birinin ölümü sayesinde oluyor..ne korkunç şeyler yaşatılıyor insanlara..yuva yıkmış kaynana..gittiği yerde nasıl hesap verecek..

Eşinizin yaşadığınızın bu duygu yoğunluğunu bilmesi gerek.Eski yeşilçam filmlerinde en sevmediğim sahne idi ikiside seviyordur ama şartlar gereği susarlar,sevmiyor gibi davranırlar diyecektim ama sizdeki durum bu mesajınızla farklılaştı.
Mahkemeniz yine ertelendiğine göre sanırım siz boşanmak istemediğinizi belirten tarafsınız,davayıda eşiniz açtı.
O halde eşiniz ısrarla boşanmak istiyorsa sizin sevginizi bile bile dilerim beklediğiniz ''mucize'' gerçekleşir.

tatlım boşanma davasını ben açtım..iç dünyasında sevfiyormu bilmiyorum ama çelişkilş durumlar var...seviyosa yanımda olması lazım..sevmiyosa neden sürekli gözü bende gibi...

herşey nasip bakalım gelecek günler bize neyi gösterecek...

hakkınızda hayırlısı olsun canım
hep bunu dile allahtan bunun için dua et:Saruboceq:
inan üzülüyorum durumuna.acaba kaynanan çok mu mutlu şimdiguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…