- 25 Eylül 2022
- 120
- 25
- 13
- 32
- Konu Sahibi damlatutuk0
Merhaba arkadaşlar 10 yıldır evliyim bir kızım var. Eşimle kendi işimizi yapıyoruz 5 yıldır. 1 bucuk yıl önce şehir değişikliği yaptık ama eşim 7 aydır baya değişti işimiz gereği zaten pek aile ortamı yok o geç gelir falan. Ama 4 aydır bu geç gelmeler sabaha karşı gelmeler oldu kendini bizden iyice uzaklaştırdı. Bize zaman hiç ayırmıyor. 3 ay önce gece gelip espri adı altında boşanma şakaları falan sonra artık is ciddi ciddi boşanmaya geldi. Sonra kısa bir süre toparladık ama hala aynı eve 2den önce gelmez o gelmeye ben uyuyorum zaten telefon şifresini vermiyor konu açılınca kavga çıkıyor hep bir bahane resmen vicdan yaptırıyor. İş ayrı bir konu beraber çalışıyoruz ama benimle bisey paylaşmaz ne borç var ne var bilmem. Bu arada takip ettirdim iş yerini kapatıp orda takılıyor bazen uyuya kalıyor ve ben konuyu acmasam bu konular üzerinde konuşup tartışmıyor bile
GÜNCEL:arkadaşlar eşim asla telefonunun şifresini vermeyeceğini söylüyor benim senaryo yazdığımı kendimi çok tuhaf hissediyorum
GÜNCEL:arkadaşlar eşim asla telefonunun şifresini vermeyeceğini söylüyor benim senaryo yazdığımı kendimi çok tuhaf hissediyorum
Son düzenleme: