Ben normalde akşamları da isyerindeydim evde yemek yapıp götürüyordum ama eşim yoruluyorsun gelme Ben gelip alırım demeye başladı. Ben zaten 2 aydır dükkandan uzaklaştım bu konular üzerine. Tabi sizde haklısınız ama ben beni gazlamanizi beklemiyorum çünkü sadece konu isyeri değil hadi isyeriyle ilgili bir sorun var o zaman telefon ne alaka o kadar gizliyor
Demek ki uzaklastiginiz o isyerine tekrar gitme zamaniniz gelmis. Aklinizda yok Telefon ne alaka, yok gelme dedi vs diye kirk tane senaryo yazip (belki dogru, belki dogru degil) hicbirimizin buradan bilemeyecegi olayi gidip gozlemleyin.
Suc isleyen bile, sucu ispatlanana kadar yargilanmazken, aklinizdaki varsayimlarla hareket etmeniz oncelikle sizin ruh sagligi icin dogru degil.
Belki hic akliniza gelmeyen bir Problem var, belki bu yuzden tum davranislari. Bunu bile bilmeden yapilacak her yorum yanlis, buraya yazilacak her fikir sizi yanlis yonlendirecektir.
Gidin, bakin, gozlemleyin. Bunlari yaparken de sakin ve uyumlu olun ki, o olay her ne ise acikliga kavusturulsun. Karsilasacaginiz durum her ne ise, bir sonraki adimi ona gore planlayin.
Ne zaman mutsuzluk ve sinirle hareket ettiysem, zarar gören hep ben oldum. Ne zaman denizalti gibi su altinda sessizce sakince ilerledim, hep dogruyu buldum. Size de nacizane tavsiyem budur