• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligim bitiyor gibi

Çiftler evlenirken farklı bir yasal anlaşma yapmadılarsa ,01.01.2002 yılından itibaren evlilikte edinilen mallar ortaktır ve yarı yarıya paylaşılır.

Neden adam her şeyi versin ? Hak ve adalet bunun neresinde ?

Kadın, "Evliliğim bitiyor gibi" demiş ; daha asıl sorunun ne olduğu belli değilken , kadına boşanma tavsiyeleri veriliyor. 😒

Çünkü adam her şeyi vereyim demiş ağzıyla niye olacak.
Adam tüm parayı pulu veririm yeter ki boşan git başıma dert olma diyor, gece yatmaya eve gelmiyor ee durum aleni değil mi? Aldatitor iste. Konu sahibesi sürekli sormuş zaten adam da fırsat varken dürüstçe söyleseymiş. Bu kadına evliliğinin niye bittiğini söylemeye bile tenezzül etmiyor. Hak ve adalet burda nerde??

Başkasını seviyorsan da, çıkıp düzgünce söylersin karşı tarafa maddi manevi hakkı neyse verirsin biter gider. Bu adam ne eve geliyor ortada evlilik var, ne de boşanıcam diyen kadına adam gibi bir sebep sunuyor. Bu şekilde kimsenin davranmaya hakkı yok, neyse derdin adam gibi söylersin. Adam bariz aldatıyor, çık bari erkekçe söyle. Bu kadın evde yalnız başına yıllarca oturup çocukla bu adamı mı beklesin, kimin kimin hayatından bu şekilde çalmaya hakkı var? Olmuyorsa olmuyordur kadına ver hakkını kendi hayatına gitsin bitsin bu kadar basit.

Çünkü adam her şeyi vereyim demiş ağzıyla niye olacak.
Adam tüm parayı pulu veririm yeter ki boşan git başıma dert olma diyor, gece yatmaya eve gelmiyor ee durum aleni değil mi? Aldatitor iste. Konu sahibesi sürekli sormuş zaten adam da fırsat varken dürüstçe söyleseymiş. Bu kadına evliliğinin niye bittiğini söylemeye bile tenezzül etmiyor. Hak ve adalet burda nerde??

Başkasını seviyorsan da, çıkıp düzgünce söylersin karşı tarafa maddi manevi hakkı neyse verirsin biter gider. Bu adam ne eve geliyor ortada evlilik var, ne de boşanıcam diyen kadına adam gibi bir sebep sunuyor. Bu şekilde kimsenin davranmaya hakkı yok, neyse derdin adam gibi söylersin. Adam bariz aldatıyor, çık bari erkekçe söyle. Bu kadın evde yalnız başına yıllarca oturup çocukla bu adamı mı beklesin, kimin kimin hayatından bu şekilde çalmaya hakkı var? Olmuyorsa olmuyordur kadına ver hakkını kendi hayatına gitsin bitsin bu kadar basit.
Evet benim kızdığım şey o maalesef evliyim ama tek başımayım

Hanımefendi ben şimdiye kadar telegram bilmezdim esinde gördüm açtım ben kullananlar ahlaksız demedim eşim sabahlara kadar oradaydı dedim dikkatli okursaniz
Erkekler genelde yazismak istedikleri kadınlardan telegram istiyor. Çünkü silmek daha kolay ve anonim şekilde yazisabiliyorsun. Tüm geçmiş yazismayi iki taraf için de silebiliyorsun.

Erkekler genelde yazismak istedikleri kadınlardan telegram istiyor. Çünkü silmek daha kolay ve anonim şekilde yazisabiliyorsun. Tüm geçmiş yazismayi iki taraf için de silebiliyorsun.
Evet benim demek istediğim orda vardi bisey benim yanımda değilken hep telegramdaydi ben yanından 3 adım uzaklaşsam hemen telegram

Merhaba arkadaşlar 10 yıldır evliyim bir kızım var. Eşimle kendi işimizi yapıyoruz 5 yıldır. 1 bucuk yıl önce şehir değişikliği yaptık ama eşim 7 aydır baya değişti işimiz gereği zaten pek aile ortamı yok o geç gelir falan. Ama 4 aydır bu geç gelmeler sabaha karşı gelmeler oldu kendini bizden iyice uzaklaştırdı. Bize zaman hiç ayırmıyor. 3 ay önce gece gelip espri adı altında boşanma şakaları falan sonra artık is ciddi ciddi boşanmaya geldi. Sonra kısa bir süre toparladık ama hala aynı eve 2den önce gelmez o gelmeye ben uyuyorum zaten telefon şifresini vermiyor konu açılınca kavga çıkıyor hep bir bahane resmen vicdan yaptırıyor. İş ayrı bir konu beraber çalışıyoruz ama benimle bisey paylaşmaz ne borç var ne var bilmem. Bu arada takip ettirdim iş yerini kapatıp orda takılıyor bazen uyuya kalıyor ve ben konuyu acmasam bu konular üzerinde konuşup tartışmıyor bile
Çalışanlardan bir kadın olmasın yada iş yerine çağırıyor olmasın kadını
Delil vermemeye çalışıyor olabilir.

Valla konu sahibi 10 yıllık evlilik birde çocuk.
İnsan evliliğim niye bitiyor diye merak eder öğrenmek ister.
Bence şehrinizde bu işleri yapan dedektif vs tarzı birini bulun gizlice takip etsin.
Hacker tarzı birini de bulup telefona ve bilgisayarina bakabilirse o da iyi olur.
Ya da siz küçük gizli kameralardan alıp iş yerine yerleştirebilirsiniz.
Yani belki bunlar suçtur evet ama kaç yılını vermiş bu kadın adama dürüstçe çıkıp karşısına dese keşke ama demiyor oyalayip duruyor kadını.

Valla konu sahibi 10 yıllık evlilik birde çocuk.
İnsan evliliğim niye bitiyor diye merak eder öğrenmek ister.
Bence şehrinizde bu işleri yapan dedektif vs tarzı birini bulun gizlice takip etsin.
Hacker tarzı birini de bulup telefona ve bilgisayarina bakabilirse o da iyi olur.
Ya da siz küçük gizli kameralardan alıp iş yerine yerleştirebilirsiniz.
Yani belki bunlar suçtur evet ama kaç yılını vermiş bu kadın adama dürüstçe çıkıp karşısına dese keşke ama demiyor oyalayip duruyor kadını.
Evet maalesef beni aptal yerine koyması beni çok üzüyor herşeyi geçtim. 10 yıldır birsey yoktu ama son 7 8 aydır huzur yok. Ben sivri dilliymisim kendini erkek gibi hissetmemiş 9 yıldır birsey yoktu biri bunu pofpofluyor artık ben ne desem ne yapsam gözüne batıyor

Arkadaşlar eşimle tekrar konuştum uzun baya ama telefon konusunda özelim diyor. Beni telefona yariim diye kaydetmisti onu da damla hanım diye kaydetmiş ne aramız bozukmuş bunlar çok çocuksu şeyler değil mi
başlarım ona da ergen ergen hareketlerine de
eşimle ne kadar atışırsak atışalım telefona bişey değişmez

karıştırıyor bir haltlar.. sessiz sedasız boşanmayın arkadaşların dediğini yapıp kanıtlayıp rezil edin onu öyle

telefon özelse peki o zaman benimde özelim olsun telefonda diyin. kilit koyun siz de. o zaman telefonlar özel kimse kimseye bakmayacak diye altını çizin.

Telefonda sizden daha özel ne var ki. Gecen bir yorumcu izledim diyor ki esler erkekelr en özeli yatak ve karısı o seninle en özelini(yatagı)paylasıyor bundan daha özel ne olabilir o telefonda vermşyorsa aldatıyordur diyor.bana dogru geldi. Ayrıca son borc kısmıyla alakalı kuznim esi babası ortak bir iş yapıyordu cocugun babası vefat etti ta 2018 de. Ve ozaman iyi bir paraydı iş ortağı cocuga dedi ki baban ölmeden önce bir nakliye firmasına 1 trilyon borcu vardı dedii aile sok tabi cocuk gencecik yasta gercekten babasına mı ait degıl mi bilmedigi borcu oduyor hala kuzenimle evli hala o borcu oduyorlat kuzenim organizasyon isi yapıyordu butun parayı kocasının ölmüş babasının borcları icin kullandılar dugunlerini biran öcne yapabilmek için. Borc ona mı degıl degilmi hiçbir kanıt yok 5 senedir oduyorlar.satmadık bişey bırakmadılar. O yuzden suan cocuk kuzenime ne alıyorsa ne verşyorsa nereye borcu varsa tek tek defter tutuyorlar.cunku babası asla annesine nereye ne borcu var soyleyen biri degilmiş ölünce de öyle banda cıktı işte belkıde ortagın katigullesi kendi borcunu onlara odetiyordur supheli orası.bu önemli borclarınu harclarını soylesin size ya da bosayın sonra ugrasmayın bunun borcuyla neyle.
Bugün ısrarla telefon benim özelim dedi. Bazen bütün bunları gerçekten ben mi kafamda kuruyorum diyorum ama bir kişi beni haksız çıkarmıyor

Back
X