eşinizin fikirlerinden çok önemli olan sizin fikirleriniz. bu evliliği sürdürmek istiyor musunuz? adam kopukluk yaşıyor evlilikten soğumuş gibi yazmışsınız. peki siz? canım eşim çok seviyorum sürmesini istiyorum gibi mi hissediyorsunuz yoksa inceldiği yerden kopsun 10 yıldır tükendik diye mi düşünüyorsunuz? eğer aldatıyorsa zaten ortaya çıkarırsınız ben orasında değilim. boşanırsınız ve tazminat vs alırsınız. ama eğer aldatmıyorsa bile sizde de sanki kopmalar olmuş gibi anlatmışsınız. bu konuya yoğunlaşın. bitirmek isteyip istemediğinizi irdeleyin. duygularınızı tartın. adamın gece gelmemesi, adamın telefonu vermemesi, adamın susması, adamın ciddi konuları konuşmaması, belki başka bir kadının varlığı....özne hep adam oysa sizin hayatınızın başrolü sizsiniz. sizin düşünceleriniz hisleriniz önemli olan. ben ne istiyorum bütün bir hayatı onunla geçirmek isteyip istemediğinize emin miyim, aramızda güçlü bir arkadaşlık kaldı mı, ona güveniyor muyum, bana dürüst mü, yoksa kendimi yalnız mı hissediyorum gibi sorular size net cevaplar verecektir. hakkınızda hayırlısı.