- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hırsımı alamıyorum. Nasıl bir acizlik sizinki çözemedim!!!!
İnsan kendine yapılanı bir şekilde affeder belki ama anne bu ya anne!!!!!!
Tam bir hayırsız evlat örneğisiniz....
annesine vurulmuş küfür edilip kapıya koyulmuş.özgüveni yok bayanın daha anlatmadığı neler vardır bilemiyiz bence böyle lütfen böyle konuşmayın
Çocuğun var mi egerki seviyorsan affet allah'ın hakkı ucdur fakat yine aynı şeyleri yaparsa bu sefer ayrıl ayrılık bosan demek kolay fakat gerisi çok zordur al karşına konuş düzelmesi için cana haraç bak din duzelmiyor o zaman ayrıl birden çaba göstermeden ayrıl demek kolay olurArkadaşlar hayatımda kendimi bukadar çaresiz boş hissetmedim.. eşimle aylardır tartışmalar sorunlarımız var kavga ederdik hep olmayan sebeplerden öütürü saçma sapan.. en sonlarda eşimin tartışma şiddeti artıyordu kapıları açıp bağırmalar susmamalar evi dagıtması bazen böyle bana vurması.. komşular her dısarı cıkdıpımda bana acıyarak bakıyorlardı. En son eşim anneme kızınla anlaşamıyorum bıktık dedı annemde boşa bıktıysan dedı diye ailemi tehtit etti ziyarete gelen anneme cok afedersiniz anneme vurdu seref.. tuvaletteki b... ye si.. git evimden diye annemi kapıya attı kovdu gecen haftada komşular geldı evden atmak zorujda yada polıs cagrcaz dedi eşim dozunu cok aştı.. annem perişan oldu bnaa tatile grlmişti komşu evine aldı bnde komsuda kaldım benı aileme rezil etti tehtitler etti cevremde kimse bizim suratımıza bıle bakmıo kızım sana acıyoruz yardım edelım dıyor onu bırakırsam cok üzülücem geri eve alırsam herşeyimden oluca öncelikle ailemdenarkadaşlar affedilcek bişeymi bu
annesine vurulmuş küfür edilip kapıya koyulmuş.
Bunları yapan adamı affetmeyi düşünmek bana mantıklı gelmiyor. Anneme gözümün önünde vurulması ihtimali bile kalbimi sıkıştırıyor düşününce. O yüzden konu sahibini anlayıp hak verebileceğimi düşünmüyorum.
Siz ne yaptınız size yazmıştım ama konunuzda cevap vermediniz umarım burda arkadaşa yazdığınız gibi dik durmuşsunuzdur sizdedw darp vardı değilmi?Sen suçlusun benim evladının başına verir vermez orası takdir ilahi ama sen bı evlat olarak önce kendine bak anneni ayaklar altına alan sensin sevgimi dibine kadar yaşadım Ankara'dan aşirete gelin gittim bok gibi bı hayat yaşadım sevgisine micarim ben restimi çektim ki eğer senin o musfettenin yasattigini benim anneme yasatsaydi onun alnini karislarim öle adamı bı kaşık suda boğarim değil sevmek onun için sen bı aynaya bak gerekirse bı iki tokat at kendine gel rica ediyorum kendine gel
Arkadaşlar hayatımda kendimi bukadar çaresiz boş hissetmedim.. eşimle aylardır tartışmalar sorunlarımız var kavga ederdik hep olmayan sebeplerden öütürü saçma sapan.. en sonlarda eşimin tartışma şiddeti artıyordu kapıları açıp bağırmalar susmamalar evi dagıtması bazen böyle bana vurması.. komşular her dısarı cıkdıpımda bana acıyarak bakıyorlardı. En son eşim anneme kızınla anlaşamıyorum bıktık dedı annemde boşa bıktıysan dedı diye ailemi tehtit etti ziyarete gelen anneme cok afedersiniz anneme vurdu seref.. tuvaletteki b... ye si.. git evimden diye annemi kapıya attı kovdu gecen haftada komşular geldı evden atmak zorujda yada polıs cagrcaz dedi eşim dozunu cok aştı.. annem perişan oldu bnaa tatile grlmişti komşu evine aldı bnde komsuda kaldım benı aileme rezil etti tehtitler etti cevremde kimse bizim suratımıza bıle bakmıo kızım sana acıyoruz yardım edelım dıyor onu bırakırsam cok üzülücem geri eve alırsam herşeyimden oluca öncelikle ailemdenarkadaşlar affedilcek bişeymi bu
Çok afedersin ama böyle bir hıyarın nesine üzülüyorsun ya senin ailene neler yapmış sen daha bırakmak istemiyosun bi kendine gel allah aşkına şoka girdim burdaArkadaşlar hayatımda kendimi bukadar çaresiz boş hissetmedim.. eşimle aylardır tartışmalar sorunlarımız var kavga ederdik hep olmayan sebeplerden öütürü saçma sapan.. en sonlarda eşimin tartışma şiddeti artıyordu kapıları açıp bağırmalar susmamalar evi dagıtması bazen böyle bana vurması.. komşular her dısarı cıkdıpımda bana acıyarak bakıyorlardı. En son eşim anneme kızınla anlaşamıyorum bıktık dedı annemde boşa bıktıysan dedı diye ailemi tehtit etti ziyarete gelen anneme cok afedersiniz anneme vurdu seref.. tuvaletteki b... ye si.. git evimden diye annemi kapıya attı kovdu gecen haftada komşular geldı evden atmak zorujda yada polıs cagrcaz dedi eşim dozunu cok aştı.. annem perişan oldu bnaa tatile grlmişti komşu evine aldı bnde komsuda kaldım benı aileme rezil etti tehtitler etti cevremde kimse bizim suratımıza bıle bakmıo kızım sana acıyoruz yardım edelım dıyor onu bırakırsam cok üzülücem geri eve alırsam herşeyimden oluca öncelikle ailemdenarkadaşlar affedilcek bişeymi bu
Çok zorluklarla evlendin ama hala zorluk çekiyorsan bu evliliği sürdürmenin ne anlamı var. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bir an evvel bitirin neyi bekliyorsunuz böyle bir adamın düzelmesini mi?Ben sadece yuvam yıkılmasın çok zorluklarla evlendık.. korkuyorum onsuz yapamam diye
seni öldürmesini mi bekliyorsun kimse vazgeçilmez değilArkadaşlar hayatımda kendimi bukadar çaresiz boş hissetmedim.. eşimle aylardır tartışmalar sorunlarımız var kavga ederdik hep olmayan sebeplerden öütürü saçma sapan.. en sonlarda eşimin tartışma şiddeti artıyordu kapıları açıp bağırmalar susmamalar evi dagıtması bazen böyle bana vurması.. komşular her dısarı cıkdıpımda bana acıyarak bakıyorlardı. En son eşim anneme kızınla anlaşamıyorum bıktık dedı annemde boşa bıktıysan dedı diye ailemi tehtit etti ziyarete gelen anneme cok afedersiniz anneme vurdu seref.. tuvaletteki b... ye si.. git evimden diye annemi kapıya attı kovdu gecen haftada komşular geldı evden atmak zorujda yada polıs cagrcaz dedi eşim dozunu cok aştı.. annem perişan oldu bnaa tatile grlmişti komşu evine aldı bnde komsuda kaldım benı aileme rezil etti tehtitler etti cevremde kimse bizim suratımıza bıle bakmıo kızım sana acıyoruz yardım edelım dıyor onu bırakırsam cok üzülücem geri eve alırsam herşeyimden oluca öncelikle ailemdenarkadaşlar affedilcek bişeymi bu
Yaşanan rezaletlerin hepsi bi yana, annesine vurmasi ne demek ya, tek kelimeyle skandal.. Benim eski esimle babam arasinda tartisma olmustu, babamin hatasi oraya getirdi aslinda olayi, ona ragmen eski esimi hep sucladim, kizdim, unutamadim olanlari.. Bi de kalkacak babama vuracak, kufur edecek oyle mi?? Allah sinamasin, alnini karislarim ona yeltenenin!şu saçma sapan ilişkilere yuva demiyorlar mı tırnaklarımı kemiriyorum resmen.